Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka tak to mas sikovna embryjka. Já z 10, asi nejlepší jej dvě. Jedno mi zavedli a při příští kontrole mi řeknou zda bylo nějaké na zmrazeni.
@Martinka1988 dekuju za podporu
dneska jsem volala a uz jsou broucci moruly
akorát et nebude
ale aspoň to ze jsou kvalitni a je jich dost me hraje u srdíčka ![]()
Porad jsem nafoukla
kdy uz to skončí
A co ty? ![]()
@Oliinka : morulky jsou kolika denní? takže už Ti je asi zamrazi ne? Nebo kolika denní max. Dávají zamrazit? U mě zatím nic zvláštního, mám citlivější prsa a sem tam nějaké pocity v podbrisku, tak uvidíme. Za týden chci testovat, snad to uteče.
@Oliinka : ty má už doma nějakého prcka nebo se chystáte na první? A kolik Ti je? Mě je 28 a doma mám už 2,5 levého chlapečka, také z IVF.
@Martinka1988 ano neco mrazili včera neco budou dneska…
ano mam kluka taky 2,5 roku
a mame ho přirozené..
držím palce na // ![]()
Děkuji. Je tak to máme skoro stejně staré. Nám budou tři začátkem listopadu a Vám?
Holky tak mam nehezke zprávy od embriologa
3 krásný morůlky jsou v mrazáku ale zbylých 8 se spátne prý vývyji…
ja se po ***
nejdřív ohss ted tohle
@Oliinka nestrachuj se, vždyť mas pořad krásná tři embryjka. Určitě budeš chtít zavádět jen jedno ne? No a to se chytne, takže stejně pak ta ostatní potřebovat nebudeš. Já ani nevím zda mi nějaké zamrazili, dozvím se až tam pojedu. Navíc začínám mít tucha, ze se bobek neuhnizdil, nic necítím. I ta bolest v prsou začala nějak ustupovat. Je to fakt na palici. Ach Jo.
@Martinka1988 jak říkáš je to na hlavu
![]()
Vis me úplně štve ze z 37 fol 20 oocytu, pak to byli krásné 15 embrya, pak jen 7 a dneska kvůli mýmu ohss zmrazeny 3 a 8 nechávají „zrát“ do zitra…
ja si jen říkam, ze by se stalo kdBych měla ze h vajíček jen 10…
a na test ne moc brzo?? To čekání je strašný - znám to po dobu jednoho roku různých experimentu v caru
iui, clostl, pregnyl, snažení a pak m/s… a pak zase… az jsem si vydala na tuto cestu i kdyz uz jedno máma - ale opet přes dva roky nam to nejde… ( to první trvalo stejne dlouho )
Holky ted jsem si do „dennicku“
zapisovala svůj stimulacni plán - mazec… od 20.2 do 18.3 což byla punkce.. neuvěřitelně srac**** jsem do sebe dostala - jak na to ted tak koukám. Břicho mam jak balon do ted, 37 fol a pak z toho prd
nemůžu si pomoct ale jsem z toho špatná..
někdo ma 10 fol, 9 vajíček a z toho 5 použitelných… ja?! No však jsem iz psala..
holky prominte za Roman - musela jsem
Ahojda, musim te podporit. Zadne deti nemam, z 1.ivf 3 vajicka bylo jedno embrio, ktere jsme poslali na genetiku a je nemocne. Ted v nedeli 2. Odber a z 8vajicek 2 embria. Zitra je zamrazeji a poslou na genetiku. Pravdepodobnost zdravi mam 50%,takze doufam, ze aspon jedno nekdy zavedeme. Moc na to nemyslim a snazim se zamestnavat jinymi aktivitami. To dopadne
@monicta00 dekuju za podporu..
ja ted na to taky nemyslím, je mi zle - jsem jak balon, břicho mam jak kdybych byla v 6 měsíci..
zitra jdu na car.. tohle bylo všechno velký Fiasko ![]()
Ach Jo holky, je to fakt boj. A je nás čím dal víc. Kam tohle všechno spěje. Ale naděje umírá poslední.
@monicta00 mas můj obdiv, si silná žena. Člověku nic jiného ani nezbývá než bojovat vid? Děti jsou naše budoucnost.
Je to nespravedlive. Jsou tací, kteří děti dávají do baby boxu (v lepším případě) a my kteří by jim dali všechnu lásku světa a zázemí, tak proste ne a ne.
No život je boj, tak bojujme.