Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jullinka9 Ano ten mam brát taky a beru ho
Dnes jsem koupila proteiny v prášku - tak zkusím dneska a zitra po odběru si to dat a uvidím
Holky porad na netu si ctu příběhy a zkušenosti s narkozou.. někdo píše hrůza nejdo pohoda
nevim co si výbrat a je mi jasny ze to mame každá jinak, ja bych proste brala to, aby mi tam zavedli unjekci a hned do 2 vteřin abych spala.. abych proste necítila žádný teplo po tele a žádný tyhle stavy kterých se bojím
@Oliinka fakt se neboj, ty si tam lehneš na kozu, napíchnou ti žílu, a ještě než sestřička dopoví větu, tak ty už budeš spat
@Jullinka9 dekuju
a budu sama normálně dýchat a všechno viď? Žádná maska nebude vid
@Oliinka buď v klidu, usneš jak mimi po pohádce. Tys dostala v Car něco proti OhSS? Ten Dostimax?
Ahoj ženy, začínáte některá se stimulací? Já ode dneška gonal a cca za 10dni opu.
@Oliinka žádná maska anic podobného, prostě si představ že ti jen odeberou před narkózou krev, něco ti tam vpíchnout a hned spís.
@Oliinka : přesně tak, mě to píchly, řekly dobrou noc, já zavřela oči a už jsem nevěděla o světě
Holky dekuju uklidnili jsem me
jeste je mi mizerné od žaludku nic nemůžu jist ale dost piju.. snažím se.. neni se čemu divit kdyz při středeční kontrole Dr našla 35 filikulu..
@HankaS82 ano přesně ten a ten beru ted dva dny přes a pak 3 dny po.
A co u apolinare?
@Oliinka OK,tak já se na něj taky zeptam.Dnes jsem nafasovala gonal. Vše je prý OK.Dnes picham první a za týden kontrola. Počítám, že do konce měsíce budu po opu.
@HankaS82 a dneska jsi byla u Dr Rezabka? Jan jen vím ze ordinuje patky
no na odběru prý
Bude nejaky odkar co neznám ( mam pocit ze uz tam znám snad všechny
za ten rok )
Oni ti to snad daji automaticky
Vtipný je ze stojí 650 Kč ale v Lékárně bez doplatku - to potěší..
Holky na kolik vás vyšla samotná stumulace - to, co je do opu.
@Oliinka Byla jsem u Zdeňkový a když jsem se minulé ptala kdo ordinuje, tak o Řezabkovi nemluvili.Ale byl tam.Tak nevím zda tam chodí jen ba kafe ![]()
Ja byla u Dr. Jirsove a byla strašně moc fajn. Da se s ni mluvit a nemam obavy se zeptat na cokoliv
@HankaS82 kamarádce dělal Rezabek Opu takže prý super, me vymyslel plán Ivf.. chtěla bych ho u punkce ale nebude tam.. treba u Et ![]()
Hele treba jsme se tam někdy potkali
me ted tak napadá ![]()