Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka - cysty se neboj kdyby byla tak ji při OPU odsaji spolu s vajíčky.
a jedna strana může reagovat víc než druha - tak proto to můžeš víc cítit.
Fakt se neboj. ![]()
@HankaS82 - tak uvidíme jak to budeš mít dal.
kdy jsi byla na revizi?
@KamisB dekuju ti moc za podporu - uz se tesim na zitra a zároveň se obavám aby tam něčí rostlo ))) ale kdyz ti cítím tak asi roste..
Holky, tak dnesni kontrola - na jedny strane mi pry roste 20 a na druhy kolem 8.. Tak nevom co si o tom mam myslet, je to celkem hodne se mi zda… Naordinovali mi Gonal, s tim, ze kontrola je ještě ve stredu a pak se urci den opu. Nevim, co si o tom mam myslet ale nic s tim neudelam no… Prijde mi to aby nebyla kvantita nad kvalitou ve finále ![]()
@Oliinka - ono záleží jak jsou veliký.
folikulů je ideální trochu víc - hlavně ne všechny dorostou do tech asi 18 mm a hlavně ne v každém bude vajíčko.
a kolik jednotek ještě mas pichat? a teda dva dny?
@KamisB Kami ano dneska Zitra a pak ve středu kontrola a pak se uvidi… no mam prý na jednom 20 filikulu zatím mají Cca 10mm ( jsem 10 dc ), a na druhy je 8
Co si o tim mam myslet ňnevim ![]()
@Oliinka - tak těch 10 mm je dobrých. Jenodtky si netroufám odhadovat. Přijde mi to víc, ale pokud jsou menší tak se jim musí trochu pomoct.
Oni moc dopředu nedokážou odhadnout jak budeš reagovat, pokud jsi předtím stimulaci ještě neměla.
folikuly rostou tak 2mm za den - takže ještě zak 5 dní do OPU bych to tipla to bude.
@KamisB Jj ona řekla ze to muže byt uz v sobotu.. ale pak pak řekla ze to muže byt i v pondělí - a to mi přijde tedy za dlouho.. asi to bude dřív
Ja četla ze pravé ten 10 dc uz někdo ma 14 Mm.. každy to mame jinak ![]()
@Oliinka - a kolikátý dc TI píchli tu injekci? HLavně ono u toho dlouhýho protokolu by to mělo růst pomaleji, ale stihli dozrát i ty menší. I třeba na úkor toho, že ty větší prasknou dřív nebo budu přezrálý.
Pokud bude ve středu kontrola ok, tak pak se většinou ten den píchne injekce na vyvolání ovulace a za další dva dny je pak odběr. Takže fakt sobota by byla ideální. Pokud budou ještě přidávat gonal tak to bude spíš v pondělí.