Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB první Elonvu jsem dostala min pondělí tj 3dc..
ano neco mluvila o tom, ze možná jeste budu pokračovat v pichani..
me vždycky kdyz treba po clostíku rošt folikul jeden dominantní - tak byl nejaky maly..
@Oliinka - takže zatím od 3dc a teď jsi 10? no tak ideální je ještě ty dva tři dny píchat a pak se uvidí.
Jak byl velký ten folikul? při clostíku?
Můžeš mít slabší reakci, proto je ten dlouhý protokol lepší, může se jakoby uměle prodlužovat. Ten zoladex tlumí prý až 6 týdnů.
@KamisB Jj od 3 dc Elonvu a dneska 10dc Gonal 200 jednotek.
No folikul při clostíku byl myslím 12 dc i 16mm.. jednou i 14.. ![]()
Ja si pravé říkam ze se snažíme otěhotnět skoro 2 roky, a možná je to tim ze v tim folikulu neni vajíčko.. protože ovulace proběhne vždy - brali mi i krev na tu látku v krvi.. ted mi vypadl název ![]()
Takže ja se modlím aby tam z nekakyho folikulu byli aspoň par vajíček..
moc dekuju ze to semnou takhle řešis - je to pro me dulezity a moc si toho vážím díky
![]()
Jo a jeste jak se bojím narkozy
tak ne dneska Dr uvedla z omylu ze mi bez narkozy dlouhý protokol neudělali ano náhodu - prý me to bude bolet kdyz uz ted me to podbrisko bolí ( mimochodem dneska se přidala i za druha strana vaječníku ) ![]()
Takže vlastne me nenechají ani zkusit to první pichnuti bez narkozy a hned ni ji pichnou.. no jo - uz jsem v tom
tak uz to musím Dotáhnout si finále ))
@Oliinka já si pro něj jdu v patek. Kolik ma to balení jednotek?450?
@Oliinka - kolikátý DC míváš ovulaci? 12-14mm je fakt málo, myslím, že by měl mít folikul aspoň 18mm, lepší 20-22mm. Vše víc pak zavání cystou, ale občas jsou i větší no.
narkozy se fakt neboj. Prý se občas odebírají dva bez narkozy a byly i holčiny, který říkaly, že to fakt bolelo. ![]()
@KamisB ten cyklus mam různé - 28-30 dni… ale 12 dc byl jednou 16mm a někdy i 14mm..
včera mi Dr říkala ze cysta tam prý neni - ale myslím ze to asi mezi téma folikuly nepozná
i kdyz říkala ze tam neni no..
ovulace proběhla vždy protože vždy přišli včas m/s..
ja uz se spis nebojím narkozy ale toho výsledku - aby dobre vse v poradku v závěru..
@Oliinka tak to je luxusní cena. Já dala za 400j 800,–,v Teplicích v Pronatalu
Tak já zítra ráno odběr. Jak to tady tak čtu tak doufám, ze budu mít v těch fólikach zralá a kvalitní vajíčka. Držte mi palce. Dam pak vědět.
@Martinka1988 Dekuju moc za podporu i tobe drzim moc palce pak dej vedet!!!
Me to ceka nejspis koncem tydne…