Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka taky budu držet palečky. No já už půjdu spát, ráno v 5.25 budicek. Napisu, pa
Tak už jsem doma. 14 vajíček, spermie v normě. Zítra kolem 14 hodky si mám volat kolik je nakonec embryjek a kdy bude transfer. Bolí mě bříško. Jdu si dachnout.
@Martinka1988 to je krásný počet!!! A co narkoza? Me to ceka v sobotu
@Oliinka úplně v pohodě. Fakt se není čeho bát. Navíc to trvá jen 15 minut, takže té narkozy dostávas do tela minimum.
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Jsem týden po odběru vajíček, dnes jsem 21 DC. Bolesti po odběru skončili už dávno ale od rána mě pobolívá v podbříšku, jako by měla přijít menstruace. Nevíte co to může znamenat?
@Jullinka9 pokud ano, tak kolika denní embryjko Ti zaváděli?
@Jullinka9 aha, tak to nevím, s tímto zkušenost nemám. Ale pokud to není bolest která se nedá vydržet, tak to nejspíš nic nebude. Je možné, ze se Ti to tak chystá už na menstruaci.
@Jullinka9 - občas po tom chodí MS dřív než normálně. Brala jsi pak ještě nějaký léky po OPU nebo ne?
Tak zatím máme 10 oplodněných embryjek. V sobotu ráno si mám zas volat, řeknou mi stav embryjek a zda bude ještě ten den transfer nebo až v pondělí.
@Oliinka ano v pohode, nic se nerozjelo, vlastně už v den odběru mě bylo aspn o 50% lépe, večer po odběru jsme dokonce zvládli i milování
a druhý den jsme jeli na kole na výlet. jmenovalo se to dostinex. Nevím jestli se dává běžně po každém odběru ale u mě hrozil OHSS, dokonce mi doktorka řekla, že si myslí, že na 90 % přijde. A nepřišel. Dokonce se divila, když mi za 3 dny volala že mi je tak krásně ![]()