Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaS82 ahoj no 37
a z toho 20 vajíček ))) bylo to fajn ale ted me bolí trochu břich..
@Oliinka tak to je nářez. Hlavně, že je Ti OK.Co narkóza? Volat budeš v pondělí?
@HankaS82 narkoza super - obavy byli zbytečně celkem příjemný to bylo )))
Volat budu vcpondeli a uvidíme
nechali jsme 2 na ICSI a zbytek klasicky
@Oliinka Ty jo jen dvě na icsi? My budem nechávat max 10 a zbytek přirozeně. Ale my budeme mít mražené sperma.
@Oliinka krásná úroda, paráda. Jo mě ta narkoza docela i bavila
Na to OHSS hodně pij. A hlavně odpočívej. Tak vidíš jak do to skvěle zvladla ![]()
@Oliinka - teď už se budeš bát furt, hyperstimuláku, pak jestli se oplodní jak mají, jestli se budou dělit atd…
Ale je pravda, že dneska už mi taky není nic moc, prý hlavně hodně pít a já zrovna včera vypila asi ty 2litry a dneska taky nic moc. Jdu si udělat ještě pití.
@KamisB přesně jak píšeš, od teď se člověk bude bát stále. Aby se embryjko chytilo, pak těch devět měsíců strachu a pak cely život. Ale stojí to za to
Holky nepotřebujete některá puregon? Mám 300 jednotek, ale je načnutý. Včera jsem si z něj musela píchnout 25 jednotek. Ale dneska už jsem nepíchala.
Vím, že takhle načatý to asi není pro cizí ideální, ale třeba kdyby někomu chyběly jednotky by se to hodilo.
Je uložen celou dobu v ledničce.
Holky dnesk jsem se probudila v křeči v břiše, měla jsem jako by nafoukly žaludek - jsem na pohotovosti a nechají si me tu prý na pozorování - uz je mi lip ja chci domu nechci tu byt. ![]()