Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja jdu zitra na první utz po injekci Zoladexu takže předpokládám zemní asi uz zitra neco nápisou a hurá do toho..
Ahoj holky, můžu se k vám sem přidat?
já jdu 14.3. na utz před stimulací. Cca za dva týdny bych měla začít stimulovat.Je to naše první IVF, takže zkušenosti nulové a jen to co jsem načetla za poslední půl rok. Snažíme se už přes tři roky a z toho rok docházíme do CARU. Miminko ještě nemáme ani jedno.
@Anais Ahoj a děkuju
pročítala jsem zběžně tuhle diskuzy a právě nám začínám totéž co všem v téhle diskuzy…Čím víc se to všechno blíží, tím víc mi jedou nervy jak to dopadne ![]()
Ahoj, ja mam dnes 5.injekci Gonalu a zitra prvni ultrazvuk, tak uvidime jak dal.
Moje je to už třetí IVF. Po tom druhem máme doma 2,5 roku starého chlapaka po čtyřletém snažení. No a teď po více jak roku marneho snažení jsme se rozhodli zase pro IVF. Dnes jsem si poprvé píchla decadepthýl a zítra se k tomu přidá ještě gonal. Co je to zoladex?
A zjistili Vám nějaký problém nebo důvod neznámý? U nás je důvod neznámý dle všech vyšetření jsme oba bezproblému, jen ne a ne normálně otěhotnět.
@Annie.J : já mám kontrolu v sobotu. Tak držím palečky. A kam chodíš? Píchas jen gonal nebo ještě něco?
@Martinka1988 - já mám Zoladex, píchne se asi kolem 20-22dc, pak přijde MS - za 14 dní po injekci se jde na kontrolu a pak se začne normálně stimulovat.
dává se při dlouhým protokolu z luterární fáze
Holky ja dneska po Zoladexu 14 den a vyfasovala jsem Elonvu a za týden na utz