Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka - většinou se platí v den ET - metody co jsi měla před tím. A to třeba prodlouženou kultivaci, ICSI apod.
a pak se ještě doplácí za mražení.
předtím pak „jen“ léky.
Holky, založila jsem soukromou skupinu s názvem IVF jaro 2017 a všem Vám poslala pozvánky do skupiny. Radši bych diskutovala v této soukromé diskuzi, aby to nebylo úplně veřejně vidět. Sice se za nic nestydím, ale na druhou stranu si v rámci možností chráním své soukromí.
@KamisB Jéé tak třeba jsme se u ní někdy potkaly
Já ze začátku chodila k Langerový, ale potom co odešla mě přesunuli k Brandejský. Jako musela jsem si k ní trošku najít cestu, ale teď se mi zdá už fajn ![]()
Taky jsem zatím platila jen injekce, zbytek se uvidí až podle toho co bude za metody použito.
@Adobe22 - hihi, tak to máme stejnou minulost. Já mam od Langerové právě toho prcka ![]()
a drb, prý se v dubnu vrací. Ale to doufám, že už budu vyhlížet // a vše dobře dopadne.
kdy jsi u ní byla naposledy? Já teď v pátek před polednem a jdu zase tak nějak 10.3.
Me bolí bříško
takže spontánní snažení asi nevyšlo a hurá Ivf..
@Oliinka - jj - soukromá je taková osobnější, ikdyž vstoupit může většinou taky kdokoliv nový. Ale musí mít pozvánku.
@Oliinka - kolik dní jsi po píchnutí zoladexu přesně?
já v to ani doufat nemusím, měla jsem antikoncepci
@KamisB Dnes je to 9 den a včera při mým 29 dc měli přijít m/s, ale stejne posledni dobou po clostylu Atd si chodí jak chtějí :/
@Oliinka - ono se prý při tom Zoladexu na tu MS stejně ani nemá dívat. Prostě nějak bude - prý ![]()
hlavně ať se nám zadaří.
@KamisB no asi jo
jako ja cítím ze se neco děje ze se to připravuje - bolest bříška a lezim maly se zeď probudil a venku je osklivo takže asi domácí klid a pak úklid ;D
@KamisB koukám ze mame kluky přesně 4 měsíce od sebe - no my jsme 29.10 ![]()
Holky a jste tu některá z Prahy? Tak moc bych se rada seznámila s někým kdo prožívá neco jako ja ![]()
@Oliinka - Adí je 30.6.
z Prahy úplně nejsem ale k mamče tam docela jezdím.
a teď počítám, že budu v gennetu častěji.
mohly jsme začít psát do tý uzavřeny skupinky
@Ja jsem pro ) Tak tam napis prosim a ja se pridam - ja ji ted nevidim jen jsem se pridala a uz ji nemuzu najit