IVF březen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
6.3.17 17:10

@Martinka1988 Taky drzim palce. Ja chodim do Gennetu a picham zatim Gonal a potom budu jeste Cetrotide. Doktor rikal ze telo zatim reaguje primerene, tak mi pridal jednu davku Gonalu, ve ctvrtek dalsi ultrazvuk a v sobotu snad punkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.3.17 18:52

@Oliinka - nn, já budu píchat puregon.
na kolik vyjde ta Elonva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
6.3.17 22:09

@HankaS82 ano :) takže zase nic :D jako přirozené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
6.3.17 22:10

@KamisB hradí ji plné pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.3.17 22:36

@Oliinka - hm tak to koukám :-) tak hlavně aby byla ta pravá a zabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
7.3.17 05:42

Holky, vy tu za chvíli budete všechny těhotný :pankac: :pankac: my tento měsíc a příští dáme pauzu, mám angínu a antibiotika… :zed:

• Citovat
  • Upravit
2516
7.3.17 07:51

Holky myslíte ze po prvním dnů stimulaci uz mužů cítit nejaky tlaky v podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.3.17 09:43

@Oliinka - to asi ještě ne.
Ale třeba to hormonovy složení na tebe může nějak působit.
ale růst folikulů ještě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.17 09:48

@Oliinka mě právě po Zoladex MS nedorazila. Těhu být nemůžu, tak jsem zvědavá co bude dál. Gonal se Pícha od 5DC, jenže, když se mi MS nerozjela, tak nevím co se mnou budou provádět. Neřekli Ti jak postupuji v případě, že MS nedorazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.3.17 11:13

@HankaS82 - pokud říkali od 5dc tak tak zkus zavolat jak dlouho to může mít „zpoždění“. Já vlastně ten puregon začnnu píchat nejdřív toho 10.3. což bude nejdřív 8dc. Prý jsem se neměla otáčet na to kdy bude MS.
Ale pro klid si tam klidně zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
7.3.17 11:30

@HankaS82 Hani no oni mi pravé rovnou řekli ze m/s dorazí a žádný jiné alternaativy nerikali.. Ja jsem pravé taky četla te přijít nemusí.. nevim co to ovlivní - ze někomu přijde a někomu ne.. ja měla Spozdeni 5 dni.. tak jeste možná chvilku vydrž a urcite bych volala - ja jsem plasici typ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
7.3.17 11:31

@KamisB dekuju, doufám ze to neni cysta.. ale uz je to lepsi.. možná to byli pr**** :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.17 12:54

@KamisB právě,že v minulém CAR mi řekli, že gonal se Pícha 5-8dc. A dle toho jsem se objednávala. Tady u Apolináře mi zas řekli, že na MS nemám brát ohled a přijít na utz 14dní od pichnuti Zoladex.Tak jsem z toho jelen.To už do čtvrtka vydržim a uvidíme co tam uviděj. Akorát jsem z toho taková nervózní, že se zas něco podělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
7.3.17 21:22

@HankaS82 - tak mě taky říkaly MS neřešit a za 14 dní kontrola. MUDR říkala, že ten zoladex tlumí 3-6 týdnů takže se klidně prý může začít později.
Ale mi to tu asi nevyřešíme, jen můžeme tlumočit svoje informace.
Já jdu na ten ulz v pátek.
Ale pokud jsi „nervózní“ tak si tam zavolej a zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.17 22:54

@KamisB nervózní jsem. Zapatrala jsem na netu a vyčetla, že pokud je sliznice nízká, začíná se se stimulací hned. Pokud ne ivf mi odloží a měli by mi udělat znovu hormonální profil. Takže nemá cenu něco řešit, do čtvrtka musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí