Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem doma po OPU a máme jen tři vajíčka
Zítra si budu volat jestli se oplodnili a v pátek by byl transfer, tak držte palce.
@pingvin píše:
Ahoj holky, tak jsem doma po OPU a máme jen tři vajíčkaZítra si budu volat jestli se oplodnili a v pátek by byl transfer, tak držte palce.
Jak jen!!!Super!!! Věř, ze stačí jedno pekny. Vím, ze jsi čekala víc, ale ted jim koukej jen věřit. ![]()
Pingvin, ať Ti to dobře dopadne, pokud jsou kvalitní, určitě tři stačí!!!
Holky díky.
@hanka1120 cítím se celkem dobře. Myslela jsem, že to bude horší, jen mě trochu pobolívá břicho, ale asi je to i tím, že odsávali málo folikulů.
Ahoj Pingvin, dnesni doba je takova ze se hledi na kvalitu. 3 vajicka bohate staci, neb
Ahoj Pingvin, dnesni doba je takova ze se hledi na kvalitu. 3 vajicka bohate staci, neboj! A proc jste sli na ivf? Drzim ti pesticky nejvic! Urcite se oplodni vsechny!
Holky a ja jsem 2.den po et hatchujici blastocysty 6.den kultivace. Kdy myslite ze mam testovat?
Beldar děkuju.
Snažíme se už 2 a půl roku a problém je v buněčné imunitě, proto jsem chtěla ICSI.
Tak ti držím pěsti, s tím testováním je to těžké, minimálně počkej těch 10 dní od injekce pregnylu, některé holky měli pozotivní už 6. den po ET, ale já se budu spíš asi bát testovat. Máš něco zamraženo?
@BeldaR píše:
Holky a ja jsem 2.den po et hatchujici blastocysty 6.den kultivace. Kdy myslite ze mam testovat?
Potkala bych ještě par dni.zkus třeba do pondělka… Jo, 10. Den jsem měla Pregnyloveho ducha z 5000 jednotek. Dnes 11. Den od aplikace bílo.
Pingvin mame jeste 2 mrazacky, diky bohu. Je to nase 2.ivf, prvni dopadlo tragicky. Ted me obcas boli bricho, snad se prdolka zavrtava. Byl by to chlapecek, meli jsme pgd fish tak vim pohlavi ![]()
Pregnyl jsem si pichala v nedeli 15.7. A zavedli mi 6.den kultivace. Takze jsem od pregnylu 10.den.
Hlavne nesmim dostat ms ![]()
Nika mela jsem taky Pregnyl 5000 jeste jsem netestovala.
Nevim kdy je ten vhodny den? Trosku se bojim
Manzel dojede v patek domu tak premyslim treba nedele nebo pondeli?
@BeldaR píše:
Nika mela jsem taky Pregnyl 5000 jeste jsem netestovala.
Nevim kdy je ten vhodny den? Trosku se bojimManzel dojede v patek domu tak premyslim treba nedele nebo pondeli?
Určitě bych pockala na manžela a testuje spolu nejdrive v neděli, když to vydrzis. Držím moc palce ![]()
@pingvin neboj, dobře to dopadne.My také měli z 9 vajíček oplodněné 3. A to jedno bylo špatně, druhé pomalé a to třetí se vyvíjelo jak má
A máme doma 1,5letou holčičku, takže neházej flintu do žita…
Holky, stalo se vám při stimulaci, že jste špinily? Já špiním druhý den (jsem 11DC kdy si stříkám Synarel a od včera si píchám do břicha Gonal),ale jen přes den…Když jsem si včera volala do Caru zda mám začít s pícháním Gonalu tak jsem jim řekla, že trochu špiním zda to vadí a sestřička řekla, že ne…tak nevím, no…