IVF červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
28.7.12 09:28

Petina to je krasa, je to zazrak a tyky velke stesti!!! Moc si to uzivej! Rada bych se k vam tehulkam brzy pridala :)

• Citovat
  • Upravit
646
28.7.12 09:41

Děkuji moc!!! Určitě se k nám brzy přidáš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.7.12 10:27
@Petinaa píše:
Belda, děkuji za přáníčko. Pořád si to nějak nemůžu uvědomit, že to vyšlo, bojím se to zakřiknout. Jsem dnes 4+6TT, je to strašně brzy… Žádné příznaky jsem neměla. Je pravda, že při OPU a et mě ještě stále bolelo ze stimulky hodně břicho. Což už je teď dobré. Občas mě píchne v břiše, někdy fakt hodně, že se i vzbudím. Ale je to jen sekunda a pak už je pokoj. A pak mě těsně před dobou, co jsem měla dostat MS bolelo hodně břicho, už jsem si říkala, teĎ to přijde a pořád jsem lítala na záchod.. a ono nic. Jiné příznaky jsem takhle brzy neměla. TeĎ mě ještě občas zabolí prsa nebo břicho, ale už skoro nic. A tlačí mě žaludek, že nevím, co si vybrat k jídlu. Přijde mi, že nemám na nic chuť…
Ať Ti to dobře dopadne!!!
Briusko, přeji, ať se pěkně embryjka vyvíjí a ať Ti to dopadne dobře. Já měla 17 vajíček a nakonec se jich pokusili oplodnit jen 8,z toho se to povedlo 6. Ale vyvýjeli se jen dvě, zavedli dvě a je z toho jedno. Když to tak vezmeš, je to naprostý zázrak :-)
Tak ať Ti to dopadne dobře!!!

Petinko děkuji a přeji ti hodně klidu, užívej si a nestresuj se. je to opravdu zázrak, nádherný! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.7.12 10:37

Briusko doufam ze ti je uz lepe po opu. drzim ti palecky.ja byla dneska na poslednim ultrazvuku pred opu, opu bude v pondeli mam dojit na 8.30hod sliznice 11mm foliku je dost najednou jenze pulka je jich mala tak snimi nepocitam.moje foliky 20,17,15,15,14,13,13,11,11.pocitam jen stema 5 foliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.7.12 18:33

Ahojte. mozem sa pridat??som po 1.IVF mala som 11 vajicok, z toho iba 3 zrelých. zavedene jedno, neuspesne. vcera som zacala kratky protokol. v utorok idem na kontrolu ako foliky rastu.OPU pocitam na pondelok 6.8.drzte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.12 20:03

@katulka3010 Vítej mezi námi :) Můžu se zeptat, čím stimuluješ? Já jsem měla taky krátký protokol, poprvé Menopur a podruhé fostimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.12 20:09

@hanka1120 Moc budu drže v pondělí palce. Hlavně, aby byly zralé a kvalitní. Jak jste se nakonec rozhodli, jdeto do ICSI? U mě na ultrazvuku našli při poslední kontrole před OPU 7, nakonec, vzali 6, jeden byl prázdný, z 5 vajíček bylo jedno nezralé a ze 4 byly 3 oplozeny PICSI. No a jedno embryjko už mám u sebe. Tak doufám, že to tentokrát dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
28.7.12 20:19

Xedita a kolikaty den jsi? Co ti zavedli? Drzim ti pesticky nejvic!!!

• Citovat
  • Upravit
1091
28.7.12 20:25

@pingvin Gratuluju k bojovníčkovi a přeju, aby se držel a už nepustil. Den po ET jsem si vzala dovču a cto jsem se luxusně vlákala. Teď je víkend a v pondělí jdu normálně do práce. Jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.12 20:32

@Petinaa posílám velkou gratulaci! Moc ti to přeju. Je to tak krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.12 20:46

@briuska už víš kolik se jich podařilo oplodnit? Přeju, aby hodně, a aby se doře vyvíjely. A genetických vad se neboj, je to moralizování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.7.12 20:48

@xedita ahoj mam gonal 300jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
28.7.12 20:52

@xedita ty si uz po transferu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
28.7.12 21:20

@katulka3010 a po jaké době jsi šla do druhého IVF? Budu moc držet palce aby to tentokrát vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
28.7.12 21:24
Tak já né, že bych jenom ležela, tak normálně dělám to co vždy, vařím, chodím se psem ven, ale hlídám se abych nezvedala nic těžkého, prostě pohodička. Do práce budu taky chodit normálně, ale není nijak náročná, tak by to vadit nemělo. Jak jsem měla málo folíků, tak jsem to všechno snášela hodně dobře i OPU, takže se cítím úplně v pohodě.
@xedita píše:
@pingvin Gratuluju k bojovníčkovi a přeju, aby se držel a už nepustil. Den po ET jsem si vzala dovču a cto jsem se luxusně vlákala. Teď je víkend a v pondělí jdu normálně do práce. Jak to máš ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí