Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petinaa píše:
Belda, děkuji za přáníčko. Pořád si to nějak nemůžu uvědomit, že to vyšlo, bojím se to zakřiknout. Jsem dnes 4+6TT, je to strašně brzy… Žádné příznaky jsem neměla. Je pravda, že při OPU a et mě ještě stále bolelo ze stimulky hodně břicho. Což už je teď dobré. Občas mě píchne v břiše, někdy fakt hodně, že se i vzbudím. Ale je to jen sekunda a pak už je pokoj. A pak mě těsně před dobou, co jsem měla dostat MS bolelo hodně břicho, už jsem si říkala, teĎ to přijde a pořád jsem lítala na záchod.. a ono nic. Jiné příznaky jsem takhle brzy neměla. TeĎ mě ještě občas zabolí prsa nebo břicho, ale už skoro nic. A tlačí mě žaludek, že nevím, co si vybrat k jídlu. Přijde mi, že nemám na nic chuť…
Ať Ti to dobře dopadne!!!
Briusko, přeji, ať se pěkně embryjka vyvíjí a ať Ti to dopadne dobře. Já měla 17 vajíček a nakonec se jich pokusili oplodnit jen 8,z toho se to povedlo 6. Ale vyvýjeli se jen dvě, zavedli dvě a je z toho jedno. Když to tak vezmeš, je to naprostý zázrak
Tak ať Ti to dopadne dobře!!!
Petinko děkuji a přeji ti hodně klidu, užívej si a nestresuj se. je to opravdu zázrak, nádherný! ![]()
Briusko doufam ze ti je uz lepe po opu. drzim ti palecky.ja byla dneska na poslednim ultrazvuku pred opu, opu bude v pondeli mam dojit na 8.30hod sliznice 11mm foliku je dost najednou jenze pulka je jich mala tak snimi nepocitam.moje foliky 20,17,15,15,14,13,13,11,11.pocitam jen stema 5 foliky.
Ahojte. mozem sa pridat??som po 1.IVF mala som 11 vajicok, z toho iba 3 zrelých. zavedene jedno, neuspesne. vcera som zacala kratky protokol. v utorok idem na kontrolu ako foliky rastu.OPU pocitam na pondelok 6.8.drzte palce.
@katulka3010 Vítej mezi námi
Můžu se zeptat, čím stimuluješ? Já jsem měla taky krátký protokol, poprvé Menopur a podruhé fostimon.
@hanka1120 Moc budu drže v pondělí palce. Hlavně, aby byly zralé a kvalitní. Jak jste se nakonec rozhodli, jdeto do ICSI? U mě na ultrazvuku našli při poslední kontrole před OPU 7, nakonec, vzali 6, jeden byl prázdný, z 5 vajíček bylo jedno nezralé a ze 4 byly 3 oplozeny PICSI. No a jedno embryjko už mám u sebe. Tak doufám, že to tentokrát dopadne.
Xedita a kolikaty den jsi? Co ti zavedli? Drzim ti pesticky nejvic!!!
@pingvin Gratuluju k bojovníčkovi a přeju, aby se držel a už nepustil. Den po ET jsem si vzala dovču a cto jsem se luxusně vlákala. Teď je víkend a v pondělí jdu normálně do práce. Jak to máš ty?
@Petinaa posílám velkou gratulaci! Moc ti to přeju. Je to tak krásné.
@briuska už víš kolik se jich podařilo oplodnit? Přeju, aby hodně, a aby se doře vyvíjely. A genetických vad se neboj, je to moralizování.
@katulka3010 a po jaké době jsi šla do druhého IVF? Budu moc držet palce aby to tentokrát vyšlo.
@xedita píše:
@pingvin Gratuluju k bojovníčkovi a přeju, aby se držel a už nepustil. Den po ET jsem si vzala dovču a cto jsem se luxusně vlákala. Teď je víkend a v pondělí jdu normálně do práce. Jak to máš ty?
Petina to je krasa, je to zazrak a tyky velke stesti!!! Moc si to uzivej! Rada bych se k vam tehulkam brzy pridala