Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
BeldaR - no nie všade sú rovnaké ceny za lieky
je to ale pekne hnusné že na tom takto zarábajú
Proto jsme sli pryc. A moje pojistovna nehradi pgd a tam by nas stalo 65 tis. Takze nektery centra jsou opravdu nesoudny!
Beldar- za genetiku platit??? my sme za to neplatili, bože to čo je toto za svet ![]()
@lenkaadam ano, picham si ich sama.nie je to az take strasne.az tie posledne dve si dam pichnut v iscaru a musim si to este dohodnut s jednou zravotnou sestrou u nas.
aj ja som nafuknuta.pri 1.IVF som mla mierne bolesti uz po prvej injekcii. teraz az po tretej.uz som zacala panikarit, ci je to v poradku, ze ma nic nepicha, lae uz to zacalo, tak je to znamenie, ze tam nieco rastie. uvidime v utorok.pri 1.IVF som mala prve 4 dni 250jednotek, a az potom 300j, teraz mam uz od zaciatku 300j.asi sa zdalo malo folikulov.
@katulka3010 ja chodím do porodnice u nás si pichat, u každého IVF som tam chodila, piachajú mi to do zadku takže je to masaker, 1× som mala 14 injekcii, potom tento rok čo sme boli tak 12 a u tohoto IVF som do včera mala 8, no o 11h mám tu kontrolu tak som zvedavá. Ja som mala po kojení zvýšenú hladinu prolaktinu tak mi vravela že to nejak zasiahlo tvorbu vajíčok… moc sa do toho nerozumiem, ale dr. snad vie čo robí
berem na to dostinex a preto aj krátky protokol
@BeldaR píše:
Katulka jsem z Brna. To drahe bylo Repromeda. Druhe Helios ale tam je pgd fish za 15tis - pojistovna 211 mi na pgd neprispiva. Prvni ivf bylo bez pgd.
Tak to je síla!!! My taky chodíme do Repromedy a celé nás to vyšlo cca 35tisíc. A to jsme měli PK a PICSI a máme tři mrazáčky. Taky jsem stimulovala Gonalem ale je fakt že na celou stimulku jsem měla asi jen 1250 jednotek.
@lenkaadam ahoj.ako dopadla kontrola??kolko vajicok??ja idem na kontrolu zajtra. obcas to uz pekne tlaci, tak je to dobre znamenie.ja si gonal picham do podbruska sama.nie je to take strasne.zo zaciatku som z toho mala strach ale da sa to zvladnut.cim si stimulovala??
@katulka3010 ahoj, sú tam dva, v stredu idem na odber, ja nemávam nikdy viac ako 5 bvajíčok, a mám Merionala sprej do nosa Synarel
@lenkaadam tak to ozaj nie je vela.pri 1.IVF som mala 11, lae len 3 oplodnene. zavedene 1.teraz si dam podla moznosti zaviest 2.
Ahoj holky, tak jsem dneska zkusila znovu tu embryologii - a vzala mi to jiná embryoložka…hurá, byla hodná, milá, sdílná…dozrálo mi 8 vajíček, oplodnilo se 5 a ty se dál dělí…tak snad to vše dobře dopadne…ve středu bych měla jít na transfer…mě se tak ulevilo
…jsem klidná že alespoň část jich je oplodněná ![]()
@briuska tak to je super.po transferu hlavne odpocivaj a urcite sa to podari. drzim palecky. ![]()
Lola tak to jste meli v uvozovkach fajn cenu. Ale rozdil jsou ty davky gonalu, ja jsem mela velke.
Tak v podoli je to urcite levnejsi. Ale udivuje me teda ten Gonal, to je teda hodne divny!!! Nebyla jsem samoplatce. Icsi bylo 10tis ( do 10 oocytu) ale ted nevim tu pk, ale vse jsem si psala a schovavala ucty, takze to mam spocitane.