Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky uz to mam za sebou bylo 6 vajicek musela jsem tak lezet az do 14hod protoze mi musely dat vice anestezie, pry jsem se budila, ja nic nevim teda, je mi ok, jen trosku vice spinim jinak ok. zitra budu po 12hod volat co a jak.
@katulka3010 Já chodím do Gennetu na Letnou. Jsem tam docela spokojená, jen bych už ráda výsledek.
@pingvin já jsem poprvé měla menopur, pak fostimon 225 jednotek denně a doplácela jsem mezi 1 - 2 tisíci za léky. Poprvé jsem si to píchala sama, podruhé mi to píchal manžel, a to bylo lepší. I když se to teď povede, půjdu do toho znovu, chceme dvě děti a mražáčky žádné nemáme.
@hanka1120 Hani, tak držím palce, aby se jich co nejvíc oplodnilo.
@BeldaR píše:
Lola tak to jste meli v uvozovkach fajn cenu. Ale rozdil jsou ty davky gonalu, ja jsem mela velke.
@xedita tak to je krásná cena. Pokud bych do toho šla znovu, tak bych taky chtěla něco „levnějšího“. Ono když si potom k tomu máš platit ICSI, PK, mražení, tak je každá koruna dobrá. A ty už dítko máš?
@hanka1120 tak to je krásné, to je tak akorát. Ono když jich je hodně, tak jsou pak třeba nekvalitní. Tak pěkně odpočívej.
@pingvin
taky se mi to zdá hodně peněz. Když by to vyšlo, tak nad tím člověk mávne rukou, jenže ono nemusí…
Já ještě žádné děti nemám. Ono najít zodpovědného chlapa, který by chtěl děti, je dost těžké. Nebo se mi to zdá? Nevím.
Bereš prednison i po ET?
Jj, s těma chlapama máš pravdu
Já beru prednison už od března a budu ho brát pořád a do případného těhu. Na imunologii mi zjistili mírně pozitivní buněčnou imunitu (protilátky na spermie si vytvářím já i přítel
), takže tak.
Teď spíš řeším utrogestan. Dostala jsem jedno balení hned po OPU a další dvě po ET. Ale mám zavádět 2-2-2, takže jedno balení na 5 dní a to mi nevystačí ani na těch 14 dní od ET kdy bych měla testovat. Tak nevím, jestli ho mám normálně dobrat a potom přestat, nebo si mám radši sjet ještě pro recept. ![]()
@pingvin určite mazej pro recept, já takto neuvážene diky neznalosti vysadila v těhotensví po IUI a zavinila sem pak nasledný potrat v 6tt!!
@Maja23 děkuju, tak to radši jo. Jen nechápu, proč mi toho v CAR nedali rovnou víc
Nemám to zrovna blízko.
@katulka3010 no uvidíme čo bude v stredu, ale vždy mám v každom vajíčko a podarí sa ho aj oplodnit, tak dúfam že to dobre dopadne. A tebe držím palčeky na zajtra, daj potom vediet ![]()
@hanka1120 tak to mna este len caka. zajtra idem nakontrolu ako foliky rastu a dozviem sa kedy bude OPU.
@lenkaadam tak to je dobre.ked mas ich tak malo, tak nie si taka nafuknuta a netlaci ta to. vcera vecer ma to pekne bolelo.pri 1.IVF som mala 11, podarilo sa oplodnit 3, zaviedli 1 a zbytok sa prestal vyvýjat. vtedy mi bolo jasne, ze sa to asi nepodari. teraz si dam podla moznosti zaviest 2 a budem dufat, ze sa aspon jedno uchyti.po tranferi budes doma??