Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a jinak u mně nic nového (až zítra snad) krom toho že jsem teda strašně nastydlá
liju do sebe hektolitry čajů (bezinky, zázvor) s citronem a medem, do nosu stříkám mořskou vodu a nic. Už týden děs. Včera jsem vůbec nevylezla z postele celý den tak je to malinko lepší, ale fakt malinko. To ze mně budou mít zítra radost. Jo an svatbu mi hlásí déšť a 11stupňů. Prostě když se daří… ![]()
@fafetka a já mám radost, že bych skákala metr dvacet vysoko
ale mám to zakázané skrz cystu
jsi hodná ![]()
@fafetka tak snad se brzo uzdravíš
a na svatbu v dešti se říká, že prší štěstí
předpovědi se nedá věřit, dokud nebude tak hodinu předem
já měla na svatbě asi 40’ a vichr ze Sahary jako prase(bylo zrovna nějaké to období, kdy sem proudí horký vzduch z Afriky), takže nemám jedinou fotku, kde bych neměla vlasy kolem hlavy jak po zásahu proudem
a ještě jsem měla i pěknou rudou barvičku
i kdyby pršelo, je to o kouzlu chvíle a ne o počasí ![]()
@fafetka jeee zlato třeba se ještě alespoň na tu svatbu vyčasí!
já na začátku dubna byla taky nastydlá a byl to masakr. Trvalo to 14 dní, než jsem se dala do kupy pořádně a teprvně teď o víkendu mě konečně přesel kašel - skoro po měsíci!! Fakt je to hrozný, jak to vše trvá dýl
asi je to tím, jak má člověk trošku sníženou imunitu při tom těhotenství. Tak vydrž, pořád užívej čaj - neboj se ani zázvoru v normální míře, a ono to snad bude dobré ![]()
@Milikub juuu gratuluju! Kometka musela být celá překvapená z toho AS náletu
já ho teď víc jak týden nepoužila. Lákalo mě to teď o víkendu, ale neměla jsem moc času a stejně jdu zítra na UTZ, tak už jsem to nechala být a miláčka uvidím po měsíci zase zítra
jsem zvědavá, jak moc narostl ![]()
@Milikub ale jako jooo jasný že je to o té chvíli, ale co si budem povídat…v mém aktuálním nastavení s rypákem do krve odřeným a očima plnýma rýmy mně ta předpověď úplně nenadchýná. Budu ráda když se do soboty vylížu do použitelného stavu a teď budu muset přemýšlet kde sehnat deštníky a co na sebe abych neumrzla a nevrátila se do peřin
doufala jsem v takových aspoň 18stupánků a min polojasno, vytrvalý déšť a 11stupňů je prostě na prd :-/ ale ještě nezoufám a doufám že se pletou ![]()
@kocourek88 díky comourku
nějak to prostě bude no
teď už se s tím moc nenadělá. A pravda je že na nachlazení na jaře trpím vždycky, ale je to rychlovka. Jeden den ze mně teče jak z vodovodu, druhý den se ta rýma zhutní a do tří dnů jsem ok. Takže to co mívam jednodenní fázi si teď užívám už týden a je to protivný minimálně no. Ale to bude dobrý já tomu věřím. Zítra na utz se těším že mně to zas nakopne do pozitivna a všechno bude lepší
Na tebe budu zítra taky myslet ať se pokocháš
však už to bude kus chlapíka ![]()
@kocourek88 tak hlavně dej vědět, jak poposkočil a jestli je to fakt mužskej
já mám další utz až 22.5 v Cube, stejně jako screen, takže teď mi zbývá spojení akorát přes AngelS… používat ho každý den rozhodně nebudu, spíš tak 1-2× týdně bych si představovala, jen pro kontrolu ![]()
@fafetka a kolikátý jsi TT? Budeš mít teprve potvrzené srdíčko nebo už máš? Já se v tom teď trochu ztrácím, kdo to přesně jak má, tak se omlouvám ![]()
Snad se počasí trošku umoudří a bude to dobré no ![]()
Taky jsem si na toho 1.5. plánovala, že se někde vyfotíme hezky pod tou třešní, ale tady má taky hodně pršet, takže asi mám smůlu…což se samozejmě se svatbou nedá srovnat vůbec, ale bylo by fajn, kdyby se alespoń oteplilo no ![]()
@Milikub určitě dám vědět, hrozně doufám, že bde v dobré poloze, aby mi mohli toho pindíka potvrdit nebo vyvrátit no
tak uvidíme, při nejhorším mi to potvrdí až na druhém screeningu, co mám domluvený v Cube na konci května ![]()
@kocourek88 dnes cca 6+5tt a zítra mažu do Cube na
. Nervozita začíná no, ale díky té svatbě se nenervuju víc než normálně a řeším i jiný věci ![]()
@fafetka tak snad bude zítra šťastný den, já sem dám krásnou fotku pořádného chlapáka (potrvzeného přes UTZ) a Ty sem dáš krásnou bublinku se srdíčkem
já byla před prvním UTZ nervózní jako bláááázen! ![]()
Ahoj holky, tak na kontrole dnes vse o. k., jsem 10+0. A dalsi kontrola za mesic (to jdu o par dni driv do Cube na utz a screening). A u obvodni taky vse o. k., ukoncila mi neschopenku a zitra frcim do prace ![]()
@Daniela2019 tak parada
to mam z tebe velkou radost holka, to za 14 by mohl byt uz Ket vid
kolik as zmrzliku? Jo s tema slipkama to znam…u nas si pak ty potvory vybrali jednu a na tu utocili..chudak byla cela oklovana, pomohl kohout, celkem je krotil. U nas mela kazda slipka barevny krouzek a sve jmeno…vecer to vypadalo jako kdybych svolavala divci intr
kohoutka jsme meli Fandu ![]()
@fafetka ja jak ted byla nemocna, tak mi asi nejvic pomohl sirup Stopbacil
@fafetka holka ja kdyz vidim to pocasi…ani mi nemluv…takovy vedra a najednou bude prset a zima
no nic „singing in the rain“… Nafasuju destniky a co jsem koukala gumovky ke svatebkam taky frcej
nenechame se preci rozhodit