IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
19.10.23 18:43

@kocourek88 covece poslední míry máme už starý 😄 schválně dám vědět v úterý to má 4m kontrolu, bexero a furt otravuji s náušnice i a ještě ji je nechtějí pichnout 8o tu už teda asi máte za sebou. Ale teda tolik cm ani kg urco nemá, to by musela Joo nárůst za měsíc. Naposled měla 59cm a 5,5kg cca. Klukům to společně sluší, a jak pěkně konikuje, už se ti prekuli na břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.10.23 23:03

@Payus tak co, jak jste dopadly na 4m prohlídce? Domča koníkuje hezky, ale na bříško se zatím netočí. Jen boky. Ale myslím, že to brzy přijde už, už to z těch boků má kousíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.10.23 13:17

@kocourek88 ahoj ahoj, takže má 62cm a 6,4kg, očkování dala pěkně, ale bez horečky se to neobešlo. Nějakým omylem se pretocila v úterý, od ty doby zase nic 🤷‍♀️ jen ať ještě je pěkne placata, kam ji dam tam ji najdu 😄.
Jaký za sebou už má Domik očkování? A co příkrmy, už už? Zkusila jsem jednou brambor - no nechutnalo jí, dnes jsem přidala i mrkev a „jedla“ trochu líp. Zejtra má první svátek berunecka❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.10.23 12:06

@Payus jeee, tak to dodatečně přeji slečince všechno nejlepší k svátku :srdce:
Doplnil má zatím hexu a pneumokoky. Teď zítra by měl jít na druhou dávku hexy. Meningokoka budeme dávat asi až na jaře. Ale ještě si to rozhodnu. Zatím tedy byl 2× a žádné NÚ neměl, tak snad nebude mít ani zítra :andel:
Příkrmy zatím nedáváme, ještě se úplně netvoří, že by úplně chtěl, takže ho ještě nechávám v klidu, naše pediatra taky razí cestu, že i na UM začínat až v tom 6. měsíci. Takže pan je někdy koncem listopadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.10.23 19:08

@kocourek88 hodná, dík. Jo tak to já mám na vše svoji hlavu já se na svolení mudry neptam :) ale jo máme to posvecene že můžeme 💪 tak na co čekat. Šarlota má hexu, pneumo i meningo vše jednu davku a komplet rotaviry. Další dávku hexy a pneumo má někdy uprostřed listopadu. Takže basti, pretaci se, očko zvládá a rostou ji asi zuby, ale díky bohu všechno s úsměvem. Tak vzhůru do dalšího měsíce se stejným nadšením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
31.10.23 20:59

@Payus no vidíš, Domík už má asi měsíc 2 zuby a horní jedničky mu počítám tak do týdne, až dvou vylezou taky. Už to má pěkně nateklý. Dnešní druhá hexa zatím dobrá, tak doufám, že bude bez nežádoucích účinků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.11.23 10:38

@kocourek88 hustý s těmi zuby. Já bych se bez nich ještě obešla. Čím dyl se vyklubou tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.11.23 22:11

@Payus no, taky bych si počkala, ale co nadělám. Už mi lezou i horní jedničky :lol: hrozný… no alespoň to budeme mít brzy za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.11.23 13:29

@kocourek88 neuděláš nic když už lezou. Hlavne ať mu dlouho vydrží. Kamosky holka taky měla takhle brzy venku zuby a ve 3 letech ji je museli vytrhat jak mě měla zničené, prý se to stává když vylezou takhle brzy, jak jsou ještě na mlicku a blinkaji tak se ty zoubky snadno ponici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.11.23 14:34

@Payus tak Domík naštěstí vpodstatě vůbec neblinká, tak snad bude v pohodě. Daník má zuby jak perličky, tak snad to Domča bude mít stejné :mrgreen:
A jak vy se máte? Vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.11.23 17:55

@kocourek88 jj jde o to blikání, ať jim zoubky dlouho vydrží zdravé ( mě ted zuby bolely😄)
Jo máme se dobře, co se Šarloty týče je to fakt růžový, ona je pohodarka ale dneska teda po druhé v životě bulela jak prejeta, Denis ji omylem shodil na hlavu takovou tu káču jak se roztáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.11.23 22:30

@Payus ajeee, tak to se moc nepovedlo. Tak snad nebude mít bouli bobinka malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí