Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 covece poslední míry máme už starý 😄 schválně dám vědět v úterý to má 4m kontrolu, bexero a furt otravuji s náušnice i a ještě ji je nechtějí pichnout
tu už teda asi máte za sebou. Ale teda tolik cm ani kg urco nemá, to by musela Joo nárůst za měsíc. Naposled měla 59cm a 5,5kg cca. Klukům to společně sluší, a jak pěkně konikuje, už se ti prekuli na břicho?
@Payus tak co, jak jste dopadly na 4m prohlídce? Domča koníkuje hezky, ale na bříško se zatím netočí. Jen boky. Ale myslím, že to brzy přijde už, už to z těch boků má kousíček ![]()
@kocourek88 ahoj ahoj, takže má 62cm a 6,4kg, očkování dala pěkně, ale bez horečky se to neobešlo. Nějakým omylem se pretocila v úterý, od ty doby zase nic 🤷♀️ jen ať ještě je pěkne placata, kam ji dam tam ji najdu 😄.
Jaký za sebou už má Domik očkování? A co příkrmy, už už? Zkusila jsem jednou brambor - no nechutnalo jí, dnes jsem přidala i mrkev a „jedla“ trochu líp. Zejtra má první svátek berunecka❤️
@Payus jeee, tak to dodatečně přeji slečince všechno nejlepší k svátku ![]()
Doplnil má zatím hexu a pneumokoky. Teď zítra by měl jít na druhou dávku hexy. Meningokoka budeme dávat asi až na jaře. Ale ještě si to rozhodnu. Zatím tedy byl 2× a žádné NÚ neměl, tak snad nebude mít ani zítra ![]()
Příkrmy zatím nedáváme, ještě se úplně netvoří, že by úplně chtěl, takže ho ještě nechávám v klidu, naše pediatra taky razí cestu, že i na UM začínat až v tom 6. měsíci. Takže pan je někdy koncem listopadu ![]()
@kocourek88 hodná, dík. Jo tak to já mám na vše svoji hlavu já se na svolení mudry neptam
ale jo máme to posvecene že můžeme 💪 tak na co čekat. Šarlota má hexu, pneumo i meningo vše jednu davku a komplet rotaviry. Další dávku hexy a pneumo má někdy uprostřed listopadu. Takže basti, pretaci se, očko zvládá a rostou ji asi zuby, ale díky bohu všechno s úsměvem. Tak vzhůru do dalšího měsíce se stejným nadšením.
@Payus no vidíš, Domík už má asi měsíc 2 zuby a horní jedničky mu počítám tak do týdne, až dvou vylezou taky. Už to má pěkně nateklý. Dnešní druhá hexa zatím dobrá, tak doufám, že bude bez nežádoucích účinků ![]()
@kocourek88 hustý s těmi zuby. Já bych se bez nich ještě obešla. Čím dyl se vyklubou tím líp.
@Payus no, taky bych si počkala, ale co nadělám. Už mi lezou i horní jedničky
hrozný… no alespoň to budeme mít brzy za sebou ![]()
@kocourek88 neuděláš nic když už lezou. Hlavne ať mu dlouho vydrží. Kamosky holka taky měla takhle brzy venku zuby a ve 3 letech ji je museli vytrhat jak mě měla zničené, prý se to stává když vylezou takhle brzy, jak jsou ještě na mlicku a blinkaji tak se ty zoubky snadno ponici.
@Payus tak Domík naštěstí vpodstatě vůbec neblinká, tak snad bude v pohodě. Daník má zuby jak perličky, tak snad to Domča bude mít stejné ![]()
A jak vy se máte? Vše v pohodě?
@kocourek88 jj jde o to blikání, ať jim zoubky dlouho vydrží zdravé ( mě ted zuby bolely😄)
Jo máme se dobře, co se Šarloty týče je to fakt růžový, ona je pohodarka ale dneska teda po druhé v životě bulela jak prejeta, Denis ji omylem shodil na hlavu takovou tu káču jak se roztáčí.
@Payus ajeee, tak to se moc nepovedlo. Tak snad nebude mít bouli bobinka malá ![]()