Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus hele zatím se fakt držím kupodivu úplně v klidu. Dokonce chlapa už přemlouvam na jméno Ollie.
Když už jsem tolik toužila po Olivii 😁
Uvidíme. Jak test nějak ztmavne určitě podám hlášení ❤️
@Lamicka2016 hele já chtěla Lottu ale chlap jako že ne, říkám ok tak Šarlota, vlk se nazere… A tak malý říkám Loto a on mi povídá ty jo Lota to je pěkný, tak jako wtf?? Poslouchal mě vůbec tehdy, to víš že neee ![]()
Ollie se hodí k Elliotovi moc hezky.
@Payus 😁 to je jak nedávno u nás. Bavili jsme se, že od července přejdu na plný úvazek v práci, ale bude to znamenat, že bude muset malého vyzvedávat každý den ve školce.
Odsouhlasil. A jaké bylo teď v červenci překvapení když měl začít pro malého jezdit ![]()
Upřímně přemýšlím jestli si nenechám teď přes prázdniny neschopenku z car
ale nevím jestli ji dávají. Dříve to nebyl problém. ![]()
@Lamicka2016 vám asi malej chodí do nějaké skupiny ne? Nebo vážně klasická MŠ? Já že mě zarazilo to červencový vodeni do školky. U nás školka jede teda taky prvnich 14 dní v červenci pak slus, ale já Denise na léto nehlasila - není důvod, ale od září bude chodit už i na spaní, to do teď chodil domu po O. S tou neschopenku si myslím že nebude problém, uvidíš, ve čtvrtek stejně jdeš na krev už ne? 🍀
@Payus ne opravdu klasická školka. A také je od pondělí zavřená. Měla by tedy být jen do poloviny srpna, ale přistavují druhou třídu, tak uvidí jestli nebude zavřená do konce léta. Pak by šel malý znovu až od září. Tak by se i ta neschopenka hodila v tomto.
Nicméně musím říct, že píchání toho prolutexu dvakrát denně mi tedy dělá v kombinaci s se sezením v práci docela bolest nohou. Včera jsem měla pocit, že i otekaji.
Test tmavne❤️ ale člověk to pořád bere hodně křehce.
Ve čtvrtek si zajdu na krev asi tady a v pátek bych jela do CUBE pro Prolutex. Mám na týden dvě krabičky. Což je v CUBE 800 Kč a v lékárně neskutečných 2800 Kč… Na týden!
@Lamicka2016 ty jo tak to je super
, já se chtěla zeptat co říká test, ale říkám si neptej se ať neslapnes vedle kdyby něco.. Tak to je moc pěkný, ještě nebudu gratulovat ale potichu si to myslím
Hele jsou vedra jak krava, kdyby to šlo tu neschopenku bych si vzala, už kvůli klukovi nemusíš hrotit hlídání. Teď si vybavuji že tys vlastně o té školce psala tehdy, jsme se bavili o té adaptaci přece🤦♀️
@Payus vezmu. Na léto určitě. Od září bych pak šla zase normálně.
Malý ze začátku nesl školku špatně, ale pak se to zlomilo a od května tam každý den spinká a je úžasný ![]()
Nicméně léto na zahradě je léto na zahradě ![]()
Ahoj holky tak HCG 1693 ![]()
Na imuno bude doktorka až v pondělí. Budu doufat, že nezačne imunita nějak zbrojit a stihneme krev zkontrolovat co nejdříve.
@Lamicka2016 hodně dobrý cislo, takže oficialne gratuluju a jestli dobře počítám v březnu přivítate brášku
já už nakukovala ráno, říkám je čtvrtek 🍀
Ano okolo 16.3
doufám, že to bude bezproblémové těhotenství. V prosincovém mámě v plánu tři týdny s batůžkem v Thajsku ![]()
@Lamicka2016 držím palce🍀 já když to řeknu na plno (a teď už muzu když mám Lotku doma) tak tohle třetí a poslední těhotenství bylo to nejhorší co jsem kdy zažila, kolikrát jsem si pomyslela „proboha ať už to zkončí“ ale bála jsem se takhle uvazovat že když se budu rouhat může to dopadnout zle, víš jak síla myšlenky. Já na tohle prostě věřím.. Ale nikdy mi nebylo tak na 💩, prvně psychicky a pak fyzicky. Uff ještě že je to za mnou, já jsem tak šťastná
🙏
@Payus měla jsi nějaké špatné stavy jo? ![]()
Zase ti to holčička vynahradila pohádkovým porodem ![]()
No myslela jsem, že nejdelší čekání je do testu, ale čekání na utz je snad ještě horší ![]()
Hlavně stejně jak u malého nemám vůbec žádné příznaky a ani je tedy nečekám. O prckovi jsem ani tenkrát skoro do porodu nevěděla. Az ke konci karpaly a otok nohy.
UTZ máme ve čtvrtek. Jedeme zase všichni. Malý má pak slíbené zemědělské muzeum. Tak už se těším ![]()
@Lamicka2016 jo stalo to za vyliz p*del, ale je to pryc a teď je to pohoda X 100. Porod boží, hojení boží a malá? To je dítě ze sna, strašně hodnoucka, klidnoucka, spí jak dudek, zkoumá svět, neplace. Vynahrazuje mi všechno „špatný“, měsíc s ní to všechno co bylo smazal..
Ve čtvrtek už bude
tukat. Užijte si výlet.
@Payus malá je celá ty vid? ❤️ Takovýhle pohodář byl i Elliot. Úžasný spáč a to mu naštěstí pořád hezky drží.
Jsem ráda, že se ti hormony ustálily a je vše pohodový. ![]()
@Lamicka2016 dekuju, i vám jen to dobré, doufám že sem budeš házet zprávy jak se vám daří 🍀 já sem lezu pořád 😄