IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
29.6.23 20:51

@Payus moc děkuji :hug:
Už je malý u mě. Byl už vyhatchovany z obalu :srdce:
V pondělí mám poslední ovitrelle, tak pak pomalu začnu testovat.
V sobotu nás čeká bráchovo svatba a pak ve středu jedeme na dva dny k Liberci. Tak snad to vše uteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.6.23 07:23

@Lamicka2016 🍀 ať čekání utíká držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.6.23 18:01

@Payus no tak však je to tvoje věc. Pokud ty s tím nemáš problém, nemá ti kdo co říkat, i když s tím třeba nesouhlasí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.7.23 08:45

@kocourek88 já jsem s tím v klidu, nemám potřebu komukoliv vysvětlovat cokoliv😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.7.23 14:43

@kocourek88 tak co jak jste v pátek dopadli, už váha nepadá dolů? Šarlota byla pochvalená, v pátek už měla 3130g takže paradicka💪 další ko az v 6ti týdnech. Překvapili mě že hexa se dává až kolem 3m, Deny ji měl už v 6ti týdnech. Takže nás čekají jen rotaviry (dáváš?). Já jedu vše jako u Denise, takže vše povinné i nepovinné dostane. Dnes má Domča 2 tydny že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.7.23 21:55

@Payus ahojky, ano v pátek dobré, od úterka do pátku přibral 160g, ale to je díky UM. Bohužel dnes jsem kojení vzdala. Jsem z toho docela špatná, ale trápili jasně se akorát oba. On to prso úplně odmítal a byly z toho akorát scény, brečel on i já, takže to nemělo cenu. Teď něco odsávám, ale rozhodně to nestačí, takže se obávám, že skončí nakonec stejně plně na UM no.
Ještě se s tím budu muset smířit. Hormony mi teď jsou bomby a já si připadám úplně neschopně. Nejenom, že jsem si ho nemohla ani porodit a byl císař, kterého jsem nechtěla, ale ještě nebylo ani kojení, s čímž jsem vůbec nepočítala, když Daníka jsem kojila v pohodě :roll: :roll:
Rotaviry jediné dávat nebudu, ale jinak vše taky ano. Ale asi až později. Chci oproti Daníkovi asi vše až po půl roce věku tentokrát. Jinak Daník si myslím tu hexu dostával někdy kolem toho 3 měsíce teda až, ale jistá si nejsem.
A ano, včera byly Domčovi 2 měsíce :srdce: zrovna dnes jsem dělala srovnávací fotku. Nalevo Domík a napravo Daník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.7.23 11:41

@kocourek88 hele hlava a psychika je nejdůležitější. Chápu, teď to vidíš jako konec světa (hormony) ale není to konec světa, porod jako porod, prostě to tak mělo být 🤷‍♀️ to samý kojení, nenakladej si tak, však to neovlivnís a cím dřív to přijmes tím dřív se ti samotné uleví. Jsi snad proto min máma než ostatní?? Nejsi! A zbytečně se teď tyras takovejma nedulezitostma🍀 preju ať to vše zpracuješ a přijmes❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
5.7.23 20:49

Je ahoj, náhodou koukám na mimino a samé dětičky, moc gratuluji, mě se taky nakonec podařilo a dneska má Dalimil 11 měsíců :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.7.23 10:23

@Payus děkuju! Hele je to 2 dny a už je to mnohem lepší, do konce týdne budu v pohodě si myslím. Já prostě vždycky potřebuju pár dní na to, abych některé věci zpracovala no. Ale ulevilo se u mně i malému, vidím to na nás, takže to mi pomáhá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.23 14:17

@kocourek88 chápu, ono si to sedne, nemá cenu se trápit něčím co prostě neovlivnís. Hlavní že je malej v cajku a krásné pribira :srdce: @Levana33 ahoj, jj díky studií tu vzniklo děti jako smetí a některé už jedem další kolo. Já mám děti celkem 3 a tím mám splněno a končím :mrgreen:,ze studie mám synka 3,5 let a přirozeně se nám povedla dcerka (zítra 3 týdny) musela jsem si včera přečíst začátek diskuze abych si oživila s kým si teď vlastně píšu :mrgreen: Dalimil je neobvyklé jméno, moc krásný chlapeček. Tys tehdy studií neprošla? Malej se podařil přirozeně nebo jsme museli to ivf podstoupit? Dopředu přeji vše nej malému k 1.narozeninám, bude je mít co nevidět ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.7.23 20:31

@Payus já jsem psala jen ze začátku na studií jsem nešla, ale na ivf ano a vyšlo poprvé :) už jsem nedoufala, že budu mít kdy dítě. Jj malý bude mít rok za měsíc. A k dětem gratuluji, já přemýšlím o druhém :)
Ty osudy jsou zajímavé @kocourek88 koukám, že bojuješ s kojením? Já bojovala od 3 měsíců… Bojkot téměř do 10 měsíců, teď se to nějak zlepšilo, mléka mám pořád málo a navýšit se nepodařilo. To že pořád kojím, je hlavně díky laktační poradkyni z mamily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.23 22:01

@Levana33 jj jsem si říkala žes pak už nepsala. Tak hlavně že vyšlo Ivf, a máte prcka, máte taky nějaké mrazáky nebo musíte nový Ivf rozjet? ❤️ my zkoušeli pak ještě v lednu 22 mrazacka ale nevyšlo to a v říjnu 22 jsem už nedostala ms, to byl sok :mrgreen: už jsem měla domluvený návrat do práce atd, no osud :srdce: a teď tu chovám Šarlotu. K tomu kojení, máš můj obdiv, já bych se takhle nedokázala nervit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.7.23 22:04

@Lamicka2016 tak co ty?? Týden od ketu, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.7.23 21:46

@Payus ahoj dnes jsme přijeli z mini dovolené. Moc čas pozorovat se nebyl.
Nicméně ještě v práci jsem si přečetla jak jsem tenkrát čekala od 1 dne po ket příznaky a ono krom pásového oparu nic.
Jen jsem od 6 dne po ket špínila. Od rána. Teď jsem začala hnědě opět ale až od 6 dne večer.
Testuji od úterý a test je cca pořád stejný. Ale jsem 4 den po ovitrelle. Takže ještě si pár dnů musím počkat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.7.23 14:32

@Lamicka2016 na příznaky jakékoli je brzy, spíš jsem myslela psychiku, hlavu, a takovej ten vnitřní pocit 🍀tak super že nešla ne, to by mohlo klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí