IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
20.6.23 14:48

@Payus to je krásný! Bobíšek! :srdce: trošku tam podoba je, ale já to v těch miminkách moc nevidím. Kor, když je takhle celý ještě oteklý :lol:
Dnes už je to lepší. Už jsem vstala a malého mám u sebe, tak jsem ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.6.23 08:56

A co ty @Lamicka2016? Už víš, kdy bude transfer? :hug: myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.6.23 19:41

@kocourek88 Ahoj, tak už jste s Domcou doma u táty au bráchy? Všechno v pohodě, hojis se dobře?
@Lamicka2016 co ty?? Koukej podat hlášení, doufám že vše probehlo/probíhá jak má. Držíme palce dál 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.6.23 08:18

:mavam: ahoj holky. Moc vám gratuluji k broučkům :srdce: :srdce:
U nás se folikulům nějak nechtělo růst. Na posledním utz byl něco přes 15. Den na to se píchal ovi a ket je ve čtvrtek.
Tak snad bude vše v pořádku a malému se u nás bude líbit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.6.23 08:42

@Lamicka2016 na čtvrtek budem držet palce, ať to klapne🍀 a díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.6.23 09:08

@Lamicka2016 drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
27.6.23 06:05

@Payus ahojky, ano v pátek nás pustili :dance: hojím se výborně, už funguji skoro jakoby nic, takže super :srdce:
Co u vás? Jak probíhá přijetí malé sourozenci? U nás je to super, Daník je úplně úžasný :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.23 08:34

@kocourek88 já si vždy vše maluju tragicky a děsný, takže ja se vznáší na obláčku fakt, porod top, hojení ani nevím prostě jedu jak před těhotenstvím a cítím se fakt báječně, dokonalost za kterou děkuju. A kluci? Velkej bere Lotu na klid, přijde jukne, žádný velký zájem zatím. Ale drobek, twl to jsem hotová, to je dávka roztomilosti. Pusinky na hlavičku, pohladit, přinést plenku odnést plenku, ale jasné začátek byl jinej, ne co se vztahu k Lotě týče, ale ke mě, říkal mi že není můj, že je jen tatuv, že mám jít pryč a tak, ale stačil den být zase spolu bez táty a zlomilo se to🤗 ale čekám že ještě nějaký horší fáze přijdou (prázdniny na krku, doma všechny děti, včera akorát říkám proboha ať už je září :mrgreen: a to je dnes teprve vysvědčení, Maty konci ZŠ tak je dnes slavnostní vyřazení budu bulet, už ráno jsem bulela když jsem zehlila košili), to zase nejsem naivni :mrgreen: Joo a dnes pozor jdem na první kontrolu. Takže jsem zvědavá na váhu, a kdy na náušnice. Já jsem zapomela úplně poprat tvému muži k narozkam, a to jsem to měla v hlavě celkem dlouho. Tak dodatečně vše nej a ať mu děláte jen radost :srdce: ať to vše šlape tak krásně jako do teď 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.6.23 09:13

@Payus nausnice ve 3 mesicich jsme davali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.23 11:11

@Kriistyna říkala sestřička že po 2 očkování, tak má čas. To je cajk. Jinak za tejden 400g nahoře super :dance: ale loupe se jak had. Joo a měly jsme dorazit už dřív, njn jsem špatně poslouchala 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.6.23 21:22

@Payus zije,zije :lol:
Jen si to uzivej :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.6.23 10:33

@Kriistyna já to vidím stejně. Hlavně se mi v tom příšerným hicu nechtělo nikde trajdat s mimousem. Já vlastně ani do školky pro Denise nechodím. Chlap (teď odborník na novorozence) někde vyčetl že s novosem můžu ven až když má prez 3 kg, poprvé jsme šli ven až když opadlo vedro a vyletěl snad první noční pták 😄 aby se nám holka neprehrala, ale zase na něj padla hrůza aby nezmrzla😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.6.23 15:13

@Payus tak to je krásný! Daník taky reaguje podobné, furt samý mazlení s Domíkem, nosit, pomáhat. Fakt jako úžasné. Nám naštěstí škola půjde ještě 2 týdny, tak jsem ráda, že se snad ještě trošku víc žijeme, protože se toho pak trošku děsím, jak to bude třeba s kojením atd.
U nás bohužel kontrola včera nedopadla moc dobře. Furt bojujeme s tím kojením a malý zhubla 140 gramů od pátku, což mi teda přijde dost a včera se přiznám, mě to žije rozsekalo, že jsem ho trápila celý víkend hlady chudáka. Přitom to nebyl nijak prořvaný víkend, byl celkem v pohodě, proto jsem si myslela, že je spokojený, a tak jsem mu příkrm nedávala s tím, že mu kojení stačí… no achjo prostě
Takže v pátek jdeme na převážení a dokrmuju UM no, tak se bojím, že to kojení moc dlouho nevydrží no. Zítra mi přijde domů laktační poradkyně, tak snad mi nějak pomůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.6.23 16:22

Jinak holky my dnes byli na newborn focení a už se mega těším na fotečky :srdce: :srdce: :dance: úplně jsem se tam roztékala, jak byl Domík cute :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.6.23 08:58

@Lamicka2016 tak dnes je tvůj den, držím palce a za 14 dnů ať je krev pozitivní a Test hlásí . 🍀 @kocourek88:www.emimino.cz/…/kocourek88/ takhle já s kojením nepočítala a nekojím. Už pro svou pohodu a duševní klid, tak proto že mi to časově přijde náročné krz sourozence a domácnost, takže ja na to hazim bobek a už v porodnici jsem to jen zkoušela a malá byla na dokrmu krz ten špatnej cukr (zač ji dekuju, že při mě drzela) focení máte pěkné - malý bobek. Jo a k tomu úbytku, v porodnici za den a půl dole 300gramu taky tu druhou noc rvala jak šílená, jsem si říkala že maj to srdce ty děti trápit hladem, já bych jí dala um hned, ale chápu že by s tím spousta matek měla problém, ale mě přijde úplně na palici nechat je takovou dobu než se laktace rozjede ( u mě třeba až toho 19, takže by jako měla bejt hlad a 3 dny?) 🤦‍♀️My školku taky máme ještě 14 dnů ale já v tom horku nikam lítat nechci takže teď poslední dva dny vyzvedavam a adie školko 🙋‍♀️laktační mi radila před odchodem z porpdnice. Mě se mala přisávala pěkně pak už když se mliko rozjelo (v pondělí v úterý už nic 😄), tak jsem požádala o pomoc jen na tu pravou stranu ptz tam jsem nevěděla jak ji držet, tak jsem si říkala když nám to půjde zkusím to když ne kašlu na to, moje psychika a pohoda dítěte je na 1 místě. Tak byla celý jeden den kojena 😄 říkám si že na tak malém tvoru nebudu dělat pokusy jak mi to jde nebo nejde. Takže jedu plně um a vím jak krásně nabírá, což je pro mě nejdůležitější. Zjišťuji že mě to netrápí vůbec, kdežto okolí má celkem problém tu moji pohodu zkousnout, to vidíš hned ty kroucený obyčeje když řeknu že nekojím a ještě když dodám že z vlastního přesvědčení, no kdo se moc ptá a je zvedavej🤷‍♀️…zitra máme taky kontrolu, ptz jsem nezodpovědné matka co neví kdy s detma k lékaři 😄 čekám že si poslechnu tytyty😄 omlouvám se že je to takový na preskacku ale reaguji jak si vzpomenu a znovu si to to pročítám :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí