Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejrychlejší porod světa
sanita mě vyzvedla v 15:19 a 15:39 se Šarlota vyklubala
rodila jsem v oblíbených šatech,, vše prostě nenaplanujes ![]()
@Payus no to si děláš legraci!
aaa moc gratuluji! To si maká vybrala krásné datum
to je teda mazec!
Já jdu akorát napsat, že jsem dnes byla v Podolí skoro celý den, malý se bohužel otočil zpět do příčně polohy, takže v pondělí nastupuji na císaře
fakt mě zlobí to dítě už takhle v břichu. Ale asi mu evidentně něco vadí v té poloze hlavou dolů no. Takže u nás to přijde v pondělí.
@kocourek88 Joo tátovi k narozeninám. Jee a ty budeš rodit na moje narozeniny
no to je mi ale pěkný to nezapomenu jen tak
. Hele může bejt krátká šňůra nebo prostě okoliv on ví proč ![]()
Možná i chrání tebe samu před porodem aby se nepodelalo něco po té operaci. Kašli na to, hlavně že už tu bude❤️ budu na tebe myslet a napiš mi v kolik tě to čeká 🍀 🍀 🍀 váží 2.9kg a meri 47cm.
@Payus tak to táta musel mít obrovskou radost
to je nádhera.
Já už to taky beru takhle. Myslím, že by ten přirozený porod asi opravdu nějak nedopadl dobře nebo něco. Nějaký důvod to mít musí, že se už 3× vrátil do té příčky no. Hlavně, abychom byli v pořádku. Dám vědět a ty si užívej maličkou ![]()
@kocourek88 budu vám držet palce, všechno dobře dopadne.. Jsem zvědavá jak bude velký a jak se bude jmenovat. Hlavně dobré hojení, ať nemáš nějaké trable a maličký ho brzy u sebe🍀 🍀
Malá je moc hodná, jsem zvědavá na reakci Deniska, zlobil se že mu ségra neudělala papa na videu ![]()
@Payus píše:
Nejrychlejší porod světasanita mě vyzvedla v 15:19 a 15:39 se Šarlota vyklubala
rodila jsem v oblíbených šatech,, vše prostě nenaplanujes
@kocourek88 tak Koci, dnes je Váš den D. Preju Ti ať je vše v pořádku, dobře se hojis, nejsou komplikace a ať se brouckovi na světě líbí. Budu nakukovat kdy napíšeš, ať je ti brzy dobře. Hodně stesti🍀 to zvládnete ![]()
Holky děkuju. Za chvíli jdeme na to. Bude teda císař. Malý je sice opět hlavou dolů, ale má v porodních cestách prý nacpaný pupečník a cévy a bylo by to nebezpečné, takže se rozhodlo o císaři
Jsme oba v pořádku, malý teda zatím pořád jen pláče, teď je na dětském. Já ani nešla na jip, protože je tam plno, tak se mnou může být alespoň i manžel. Brzy ho snad přinesou i mne
@kocourek88 moc moc gratuluji k Dominickovi, hodně zdravíčka Vám oběma. Ať jste brzy doma všichni spolu❤️ je podobný braskovi? My už jsme doma🍀 malej brácha nadsenej, prej ve školce nemluvil o ničem jiném než že máme mimi ![]()