IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
9.5.23 07:13

@Lamicka2016 to je mi moc líto Lami :,( :,(
Tak třeba se ti to ještě rozleží a zkusíš časem toho druhého kluka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.5.23 09:09

@kocourek88 zkusíme druhého klučinu asi teď v červnu. Ať nemusíme platit další rok mražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.5.23 11:24

@Lamicka2016 vím, žes tu holčičku chtěla, ale kluci jsou super. Taky teď čekám druhého a těším se na to. Alespoň se nebudu muset učit s pipkou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.5.23 11:42

@kocourek88 a zvažujete i třetího prcka?
Já samozřejmě Elliho miluji. Nemyslím si, že by dcera byla něco více, ale je to takový ten pocit, že si dceru nikdy nezažiju. Kvůli věku už vím, že třetí určitě zkoušet nebudeme. Pořád to tam někde vzadu je :oops: sama sobě lhát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.5.23 15:25

@kocourek88 u nás nic extra, nového teda vůbec nic. Já měla poslední kontrolu toho 21.4 a malá byla KP, i teď vnímám kopání dole nebo v boku. Odhad má váš klucik moc pěkný. Doufám že se malý taky daří a že povyrostla. Já si teď v pátek jdu jen vyřídit mateřskou a ukončit neschopenku, kontrolu mám až 19teho. Pak už teda po 14ti dnech. Včera jsem měla teda už pěkne bolestivý posliky, chlap jestli teda radši nezajedem do nemocnice - nebyl důvod plašit, jsem nemocna, kašlu jak tuberak tak to je následek :) ale upřímně doufám že před sebou tlačí poslední 4 týdny max. Říkala jsem ji ze má pobyt hrazeny max do 19.6. Pak už je na dluh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.5.23 15:26

@Lamicka2016 no tak to ráda čtu. Kocour ti předá štafetu 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.5.23 07:42

@Lamicka2016 ahojky,moc me to mrzi :hug: jsi statecna :srdce: ja uz bych na ten cely kolotoc nesla. Taky na to uz nemam. Je to psychicky dost narocne. :srdce: :srdce: Moc me to mrzi. Drzela jsem Ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.5.23 09:48

@Kriistyna a co vy a druhý prtě Tynko?
Já ti beru tak, že do listopadu budeme prostě zkoušet. Pak mi končí pracovní poměr a od ledna bych nastoupila do nové práce a zůstaneme u jedináčka. Bude mi v lednu 40 a asi to tak prostě má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.5.23 10:15

@Lamicka2016 ja na druhe asi nejsem pripravena a zatim to beru tak, ze diky bohu mam Adelu a zatim mi to staci. Chtela jsem aspon 2 deti, ale coz, nikdo nevedel, ze s tim bude takovy problem. Sice mame mrazaky, ale nevim, jestli se mi to chce vsechno znova podstupovat. A mrzelo by me, ze bych si ji nemohla venovat, tak jak bych chtela. Treba pozdeji zmenim nazor, ale cim starsi, tim se mi uz bude chtit min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.5.23 10:34

@Kriistyna naprosto tě chápu. Tebe nehoní věk tak si dej čas a uvidíš. :*
Jinak KET jde udělat v nativu a nechat hodně na přírodě. Také to tak teď budeme mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.5.23 10:41

@Lamicka2016 ja vim, mela jsem 8 Ketu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.5.23 12:46

@Kriistyna :mrgreen: a jooo ja vlastně zapomněla, že jsi tu cestu měla tedy taky náročnou :? Ale výsledek stal za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.5.23 13:37

@Lamicka2016 ahojky, spíš asi ne. Nicméně máme ještě posledního mrazáčka na rok teď uskladněného. Já osobně teda nejsem vůbec ještě přesvědčená o tom, že bych ho chtěla nechat zničit, takže ještě pár let to budeme asi platit, a pak se uvidí. Zatím vůbec nevím, jak budeme zvládat dva prcky, takže na toto rozhodnutí si dávám čas :D
Ale určitě bych do dalšího kolotoče celého ivf nešla. To jsem byla rozhodnutá už teď, že zkusíme maximálně ty 2 mrazáčky, a když to nevyjde, tak bohužel prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.5.23 13:38

@Payus teda, to máš ty kontroly teda daleko od sebe 8o já byla teď v ten pátek a jsi znovu příští týden 17. na kontrolu. A pak už budu jezdit do toho Podolí po týdnu.
No jsem zvědavá, kdy půjde, ale podle kontroly nic připraveného dole není, takže počítám, že zase budu přenášet jako u koťátka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.5.23 13:39

@Kriistyna mě třeba teď druhátko stalo jen 4 návštěvy cube (včetně UTZ na potvrzení srdíčka) a bylo hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí