IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4092
24.2.23 08:18
@Payus píše:
@LucieKLuc na houno 😟 tak to mě moc mrzí, jdete dal?

Dekuju :hug: Ne, tohle byl kompletne posledni pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.2.23 11:39

@LucieKLuc no do pr*ele 8o a nemáte ani malickou šanci že byste to zvládli bez asistence? Ptz jestli ne, tak mě to opravdu upřímně moc mrzí 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
24.2.23 11:42
@Payus píše:
@LucieKLuc no do pr*ele 8o a nemáte ani malickou šanci že byste to zvládli bez asistence? Ptz jestli ne, tak mě to opravdu upřímně moc mrzí 😟

Bohuzel ne, doma je opravdu nulova sance.

Pritel uz nic podstupovat nechce, je smireny s tim, ze je to konec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.2.23 12:00

@LucieKLuc :hug: :hug: ach jo. Přitom ten chlap toho tolik podstoupit ani nemusí oproti ženě (pokud teda nezískávají spermie operativně, to pak chápu) ale ani to mi nepřísluší komentovat. Mrzí mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
24.2.23 12:08
@Payus píše:
@LucieKLuc :hug: :hug: ach jo. Přitom ten chlap toho tolik podstoupit ani nemusí oproti ženě (pokud teda nezískávají spermie operativně, to pak chápu) ale ani to mi nepřísluší komentovat. Mrzí mě to

Nehaziˇ zatim flintu do zita, bud se s tim poperu a najdu jine priority v zivote a nebo ho ukecam :lol: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.2.23 12:16

@LucieKLuc moc mě to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.2.23 12:19

@Payus zlobí :lol: tak je asi vše v pořádku.
Naskytla se mi příležitost jít do práce, tak jsem zvedava, jak to budeme zvládat.. samo jen na částečný zatím.
To přinesl ze školky? No teď mi přijde, ze je pořad něco, hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.2.23 12:46

@Kriistyna jasně, že školky, učitelka říkala že to tam řadí, zase si říkám lepší teď než aby tu byla už malá. Takhle bude klid. Jee do práce, mezi lidi co mluví souvislé ve větách, jak jsem se tam těšila… 🤩 Adél bude někde ve skupince nebo hlídací babicky? Ty jsi Tynko ve zdravotnictví nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.2.23 13:50

@Payus no já vůbec nevím, jestli se mi už chce vracet do práce :roll: ale naskytla se mi příležitost vypadnout z nemocnice a jít do ambulance a kdyby se mi tam líbilo, tak bych tam chtěla právě zůstat a to musím teď než mi skončí mateřská. Ano jsem. Pamatuješ si to dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.2.23 17:24

@Kriistyna no ty jsi doma s malou asi rok a půl když nepočítám těhotenství vid, tak chápu že se ti nechce. Já už jsem doma skoro 4 roky a další před sebou :mrgreen: ale řeknu ti že ambulance asi lepší než špitál že jo, přece jen ve špitále směny, nevím jak bys to měla teď. Ale pokud by se mi jednalo o lepší pozici do budoucna a měla malou osefovanou tak bych to vzala Tynus, jestli neplánujete stihnout sourozence tak proč tu možnost nevyužít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.3.23 23:35

@Payus ahojky! U mě všechno dobré. Jméno zatím pořád necháváme u ledu. My jsme s tím v klidu, ale okolí už začíná šílet z toho :mrgreen: :potlesk:
Jinak na cukrovku jdu 10.3. :mrgreen: Tak to budeme mít po sobě. Já byla až dnes na poradně a třetice mi gynekoložka dala žádanku (končím 25tt). Ale čau dost pořád do toho 28tt.
Tak snad to zvládneme dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.3.23 07:15

@Payus jojo,tohle by bylo bez smen :kytka: mají se mi ozvat, tak jsem na to zvedava. Ne mimco teď neplanujeme. Stačí mi to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.3.23 10:04

@kocourek88 to jdem na stejno na ten cukr. Taky planuju poprvý Denise nechat ve školce na spaní 😄 ale uvidíme jak to dá, ještě tam nespí kal a teď byl tejden doma s neštovice a, ale supr jsou za nama. Okolí bych vůbec neresila a možná vypustila kachnu s nějakým zajímavým jménem na pobavení ať si lámou hlavu 😄 takovej Vavřinec by jim mohl pusu na chvíli zavřít 😄 😄 máti mi pořád vnucovala Anežku a Barborku, říkám tak si sama udělej když chceš 😄
@Kriistyna a viz se ti vůbec nedivím? Já se do práce těšila a nebylo vy plánu bejt doma zase další 4 roky..aspin rok jsem chtěla do práce. Jako já jsem ráda že malou čekáme, ale upřímně mi trvalo než jsem se tím zažila, prostě jsem přijala fakt že už dítě nebude a když tak za nějaký čas, a i mi trvalo se na malou napojit a začít k ní fakt něco cejtit. Je to naše poslední mimino a udělám vše proto aby se už se „nehoda“ nestala. Chtěla bych taky trochu žít což s Dendou už krásně jde :mrgreen: ale malá do toho snad taky dobře západně.. Kojit určitě nebudu, s tím si nehodlám dělat vůbec stres, stačilo 2× a děkuji nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.3.23 16:23

@Payus haha to by byla legrace s nějakým takovým jménem :lol: :lol: :lol:
Dnes spal Daník ve školce poprvé a zvládl to úplně bravurně! Zítra chce znovu a já jsem z toho úplně vyřízená, že chce :dance: :srdce:
Jsem ráda, že jsem mu dala čas a nechala jo říct si samotného. A hlavně že to šlo a netlačila mě práce nebo tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.3.23 11:54

@kocourek88 hele já na Denise netlačím decakto v ničem, na školku si zvyká od ledna a prostě má svy tempo 🤷‍♀️ ale chodit do práce neměl by to tak růžový, to by se prostě nedalo dělat nic a musel by jako musel Maty. V pátek mám ale gyndu, chlap na odpolední a nevím jestli chci aby ho vyzvedaval a vedl lze školky brácha, prece jen jdou celou dobu u hnusný hlavní kde je to samej kamčak tak bych měla strach, takže se to ve mě pere. Ale asi nebude jina cesta než tam zůstat na spaní. Jak se koulatis? Já nahoře 3kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí