Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 chápu, v pondělí ráno před kontrolou jsem mu říkala „tak budeš Míša nebo Ríša?“ a ona to bude Aguš nebo Lotka ![]()
@Payus no jo, tys vlastně počítala s tím klukem viď
Ti to holčička pěkně natřela ![]()
@kocourek88 jako tehdy Denis, jsem přece byla urputně přesvědčená že čekám holku
zkoušela jsem takový generator jmen, je to zábavný, vidíš ty jména s příjmením pěkně. Hodím odkaz.
Edit: https://www.chytre-miminko.cz/…irame-jmeno/
@kocourek88 když zakliknes netradiční jména věřím že se doma pobavíte. Když mi vyjela Irmgarda docela jsem cumela ![]()
@kocourek88 tam objevís ještě větší perličky
jak ti je? Si předtím psala že už cítíš pohyby, já ani prd.. Jo ten prd možná ale miminko vůbec. Já teda jsem teprve 17+1, břicho mi taky nějak neroste, na tobě už je znát miminko?
@Payus já jsem 19tt a vypadám tel na 6-7 měsíc fotka z minulého týdne - 3kg nahoře
![]()
Jinak mě je dobře, cítím se už vím dal tím líp. Příští týden budu 3 týdny od odběru plodovky a budu moct začít i trošku cvičit, tak chci chodit plavat a na trhu jógu, tak jsem na sebe zvědavá ![]()
Ty pohyby už brzy začnou neboj! Já je cítím tak nepravidelně, někdy den, dva nic, pak pár dní zase ano.
@kocourek88 jsme tak tejden od sebe, pěkně se kulatis, já nepribrala ještě ani deko a to prej má malá už 150gramu. Mě je zle ve vlnách. Teď mám 3 dny úžasný kdy nebliju. Já necvicim nic, jediný co tak jak Didi začal chodit do školky tak denně nachodim cca 5 km, za těch 9 dnů mám už na "tacháči 50km) jinak jsem šíleně zpohodlnela, ale hazim to na to jak mi je
co malej ve školce? Plakal tam že začátku? Didi plakal celý první týden a to byl jen na 2 hodinky. Ale od středy chodí už z vesela - díky bohu.
@Payus jeee, to na tobě vůbec není vidět! Mě to bříško vyskočil už asi před měsícem - hrozně brzy! Od té doby se to zatím moc nemění, tak uvidíme no.
To chodíš dost teda, já jsem furt ještě hrozně unavená a často spím ![]()
Ahoj holky, tak konečně jsem malého odstvaila
a v úterý máme konzultaci v CUBE a pak 9.2 já ještě imunologii jestli bude tentokrát potřeba. Tak snad se brzy k vám přidám
![]()
@Lamicka2016 a to pujdes na nové IVF nebo zkusis ⛄️?? Jinak budu držet palečky
@Lamicka2016 držím moc palce!
dej vědět, jak to probíhá. Máš ještě nějaké mrazáčky?
@Lamicka2016 gratuluju, takže celý nový proces, mrazacek ♂️ zůstává dal u ledu, pokud se nepletu, chceš zkusit štěstí na děvče ne? Hodně štěstí a at to vyjde, třeba si tu holku splnís (jinak bych reklamovala manžela že to neumi 😄), určitě se zadari, a na ten trimestr se třeba stihneme🤷♀️
Jinak my jsme s tou naší berunou (snad se jí neudělal pindik 😄 😄) zahájily 19tt, hurá skoro pulka💪 no a já vypadám takto, žádný rozdíl na těle nepocituju, přijde mi že břicho roste stejně hezky pomalu jako s klukem, pořád pod 50kg❤️ @kocourek88 tak co akce jméno, už jsi chlapa zdolala na diskuzi?