Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 člověk na pár dní odjede mimo a hned takové novinky, super, gratuluju a jen tak dál
![]()
@MiliKuu děkujuuuu!
no Nepářu se s tím ani já, ani bublinka
![]()
Ahoj kočky, tak vám sem dávám tedy čerstvý testík
snad to se mnou do pondělí vydržíte, když ty testy už jsou vlažné furt stejné
![]()
@Ba-stet no fakt to je mnohem silnější, než u koťátka, na to, že do krve ještě zbývají 2 dny
no jsem zvědavá fakt na tu pondělní hodnotu ![]()
@kocourek88 gratulace
na emiminu jsem nebyla měsíce a hned toto ![]()
Prosím tě nevíš o nějaké dětské skupině cv a okolí, kde berou děti už od 2 let?
Všude kam píšu mají plno ![]()
Jak se všichni máte? My jsme měli malého minulý týden poprvé na cestách. Letadlo. Moře. Vše zvládl výborně ![]()
Já pořád kojím a malý je závislák vůbec nevím jak ho odstavit ![]()
Je tu tedy někdo ve studii v CUBE? Nevíte jestli nemají v podmínkách, že třeba úspěšné tehu ty počty stimulaci ruší? Jedná studie to tenkrát tak měla ![]()
@Lamicka2016 ahoj, píšou jasně jedna stimulace. Tehdy uváděli ze jedna po porodu. Teď prostě obecně jedna. Zavolej a zeptej se tam, víc ti neporadím. Studie ofiko ještě neběží ale koordinátorka je velmi ochotná, ostatně jako všichni v Cube. Mě řekla že stimulovat bychom začali v únoru. Eli je krasny
mrazacky nevyšli? Ale jestli stále kojis tak jste asi ani nezkoušeli vid. @kocourek88 kotě je to prostě nádhera
![]()
@Payus já tam čtu ne více jak dvě
mrazačka jsme ještě na rok prodloužili a uvidíme co a jak. Zkusila jsem jsem koordinátorce napsat ![]()
Jako ja bych už dávno nekojila, ale jakýkoliv pokus u nás znamenalo šílenství a mléko nebo láhev ti nevezme do pusy ![]()
@Lamicka2016 Lamí ten je ale krásný ten váš synáček ![]()
Co se týče skupinky, kde berou si od 2 let, tak vím pouze o montessori na Čelakovské, potom skupina Kopretina (nebo taková nějaká kytka) u Luny, na školní je taky nějaká soukromá školka svět a myslím, že i Nelumbo v Údlicích. Ale nikde netuším, jestli mají volno. Tak uvidíš ![]()
Moc děkuji, snad bude všechno i nadále v pohodě. Ty testy mi dělají fakt radost
![]()
@Lamicka2016 srr jsem se teda ukoukla tak se omlouvam, ale dala bych za to prst do dveří proto jsem to napsala. Tak pořád máš nadeji🍀
Holky mě to testování bude normálně chybět 😄 jsem zvědavá, kolik bude zítra ta krev :smiling_face_with3_hearts:
Koťátko mělo hodnotu hCG 1243, tak teď u osmičky tipuji tak kolem 1500, protože jsou ty testy silnější
![]()
@kocourek88 pěkně ti to vybarvilo miminko
tak dej vědět hodnotu ![]()
@Payus a ty do studie jdeš?
Já bych chtěla během prosince dostavit, ale uvidíme jestli nás mladej nevystehuje z baráku ![]()
@kocourek88 děkuji zz názvy jdu pohledat a zkusit ![]()