IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
12.12.21 10:12

Další dvouletacka mezi nami

@sebel Ahoj Sebelko, přejeme Marušce a Denisem jen to nejlepší, at se malá pořád směje a dělá vám velkou radost a Vy ji. Doufám ze se Vám daří, občas zahlednu nějaky tvůj příspěvek, minule na tema spani a uspavani…tak musím říct ze me zlomyslne těší v kolik malá chodí spinkat, porad na tu 12? U nás to je totiž úplně to same :mrgreen: krásné Vánoce Kočky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.10.22 16:12

Ahoj holky! :mavam: Vím, že už to je tady víceméně mrtvé, ale chtěla jsem se vám tu pochlubit, že jsem si včera byla pro jednoho z našich studijních mrazáčků :srdce:
Tak jsem si na Vás tady po takové době vzpomněla. Pokud si to tu někdo přečte, tak držte palce :mrgreen:
Jak vy se máte? Zkoušel už někdo popř další zamražené studijňátko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.10.22 16:54

@kocourek88 Ahoj, kocourku!! Drzim palce! Jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.10.22 20:29

@Ba-stet ahojky! Máme se skvěle! Koťátku budou příští týden 3 roky - je to vůbec možné, že to takhle uteklo? Jsem si sentimentální přečetla začátek diskuze a ne první dny po ET a je to neskutečný, jak to uteklo :mrgreen:
Teď od září je ve školce a jako super, je to hodný zlatíčko moje :srdce:
Co vy? Jak to jde? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.10.22 21:47

@kocourek88 Já si to říkám každý den. A každý den se podívám na Anku a říkám si, je to zázrak, že ji mám. U nás teda teď vrcholí vztekací období - nejen vzdor jako takový, ale ona přes den už od roku a půl nespí a teď na ní čím dál víc vidím, že je unavená, psychomotoricky zase o něco napřed, takže hlava jede a jede a někdy se to přetavuje do docela ostrých hysterických záchvatů… Takže někdy je to pro moje nervy trochu náročné, ale i tak si to obecně užívám. A vůbec, je neuvěřitelné, že z tý bubliny je mluvící člověk s originálními myšlenkami, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.10.22 21:58

@Ba-stet přesně, to je masakr. Taky jsem z toho furt taková překvapená, jak velký dělají ty malý lidičky pokroky :srdce: Koťátko teda poobědový spánek pořád miluje (jako správná kočička žejo :mrgreen: ) a spinká hezky, ale to nic nemění na tom, že období vzdoru s ním taky začalo třískat jako blázen. Je drzý, hysterický, pere se se mnou když není po jeho atd :lol: no prostě klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.10.22 22:07

@kocourek88 Tak to mě trochu uklidňuje :D A nástup do školky byl v pohodě? Nás to čeká za rok a mám z toho trochu obavy. Ona je trochu plachá, dýl trvá, než se někde rozkouká a zvykne si… a vidím, že se školkou bude docela problém. Naíc kamarádka má o rok starší dceru s podobnou povahou a ty mají teď mají školkové peklo! Teď chodíme jednou týdně na cvičení - na to samé, co loni, stejná úča, dokonce i ty samý děti a matky… Loni to milovala, a teď je zasekla, nechce cvičit, nesnáší, aby na ni někdo cizí promluvil. Už se to teda lepší, ale stejně jsem z toho docela na rozpacích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.10.22 22:22

@Ba-stet bylo to na začátku trošku divoké. On je sice živel, ale na druhou stranu mi taky trošku trvá, než si někde zvykne. Taky je trochu bojácnější a typický mamánek :lol:
Takže první 2 týdny proplakal. Pak jsem mu koupila bachovky, které se přímo jmenuji „nový kolektiv s úsměvem“ z www.econea.cz a skoro ze dne na den otočka o180° 8o :dance:
Fakt jsem koukala, ale fakt to pomohlo. Teď už chodí do oběda (který teda její, ale to se snad taky poddá :mrgreen: ) a s úsměvem :srdce:
Takže za mě bachovky velice doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.10.22 22:25

@kocourek88 Tyjo, tak super. To poradím tý kamarádce. Já se začala zabývat aromaterapií, i jsem jí namíchala nějaké oleje na míru, ale pomohlo to jen trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.10.22 01:24

@Ba-stet tak dej vědět, zda to pomohlo :) ono prý ne na každého to funguje, ale u nás teda super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.10.22 11:15

@kocourek88 ahoj ahoj, krásná zpráva držíme palce. Ať to klapne ❤️️❤️️❤️️❤️️
Jitus a Mili mají každá po dalším klucikovi a obě prirozene. My byli na ketu v únoru, nevyšlo to, ale nevadí. Hodně stesti přejeme, Denisek jde do školky v lednu dřív nebyl přijat. 🍀 @Ba-stet Barunko tobě jsem psala na viber je to asi dva dny, že v Cube pojede nová studie, ještě ofiko neběží ale už je nábor klientek. V únoru říkaly že začneme stimulovat. Takže jako správná pokusitelka jsem se tě snažila zlákat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.10.22 13:33

@Payus děkuji! Snad ano. Zatím nic necítím, tak jsem z toho trošku nervózní a už mě zase přepadají myšlenky, že to je špatně atd :? No klasika :mrgreen:
To mě mrzí, že to v únoru nevyšlo. A Ty už mrazáčky nemáš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.10.22 13:53

@kocourek88 kocicko vždyť je na vše brzy, teď už to myšlenkama neovlivní, udrzuj si skvělou náladu a ono to dopadne ( takhle od boku se to kecá hezky) mrazacky já už nemám, měla jsem vlastně jen dva, z jednoho je Denisek a z druhého nic. Pro mě ty unory nejsou dobré. Ani ET mi nevyšel únorovej tehdy asi je dětem zima. Teď si říkám že únor stimulace a ET v dubnu jako s prdolkou a v prosinci přiletí klokan :mrgreen: jsem ráda žes sem napsala, je zase říjen jen o 3 roky dal.. a třeba to tu trošku probudime. Ještě by mě zajímalo co @Lamicka2016, ta taky chtěla nové Ivf.. Do hledám Nick (dohledáno) a označím ji ať nám poví i ona jak se mají s Elim.

Příspěvek upraven 05.10.22 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.10.22 13:54

A jak se asi ma Daniela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.10.22 13:56

@Ba-stet na tu jsem myslela když měla svátek apak si říkám dyt to byl fake ten Nick, Danielka se jí narodila že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí