Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna To je fakt princezna. A tak veliká. Víš, kolik měří?
Anka dostala miminko Baby born a uplne se mi sevřelo srdce, kdyz jsem si uvedomila, ze přesně takova byla, kdyz se narodila ![]()
@Lamicka2016 píše:
@Ba-stet
No malý nám od prvního dne spinká celou nocmaximálně vstane, napojí se na prso a pokračujeme každý den do 7.30 i v 8 měsících.
Ale večer usíná až s námi. Dokud nejdu spát vydržel by snad do noci. Jsem jeho živý plyšák
Za mě tedy zatím nejhorší ten pocit, kdy prostě nechce dělat nic jen se veset na mě a většinou v době kdy já mám něco rozdelaneho. To je pro mě nejtěžší zkouška nácviku trpělivosti
Tak u nas naopak spani děs (i když uz se to teda hodně vylepsilo), ale zase se zabavi i sama.
Holky je to nádhera, krásné děťátka mate
jak Lami tak Tynka… Lamco malej docela zesvetlal vid? Jako vlásky..Úžasný chlapeček. A mala Adelka…bože ta se povedla prdelka krasna
mám večer na měkko
pusu vám všem
@kocourek88 nazdar kotě, vše nejlepší Danielovi k 2. narozeninám
at se vám obema daří. Hodně zdravicka a spousta radosti a smíchu. Paja a Denis. @Coccinela13 tobě též zlato vše nejkrásnější ![]()
@Payus Ty jsi prostě neuvěřitelná
A všechno nejlepší dvouletému (
) koťátku!
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 jsk se mate?
Přidávám se k dotazu a moc zdravím ![]()
![]()
Taky s Laurinkou všechny zdravíme
![]()
Máme se dobře. Trošku nás trápí viroza jinak ok. ![]()
Edit : posíláme pár fotek
![]()
@Kriistyna nádherná princezna
![]()
Je to radost vid?
Kolik měří a váží? Přijde mi dost dlouhá
![]()
@Monisek90 čauky Mony, Laurinka je nádherná, jak jste užili léto?
@Monisek90 je dlouhá. Má 5770g a 60cm zrovna dnes zmerena. Jsme po očkováni a pekne topí
jsem zvedava jaká bude noc chuderka.
@Kriistyna co ste měli za očkování?
U nás naštěstí vše bez reakce krom první dávky bexsera ale dali sme čípek a bylo to ok. Za to zub opláče každý ![]()
Už zbývají jen 4 stoličky a má komplet
![]()