Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
tak jak se mate? My jedeme už 37tt, nevím nevím jestli to dotahnu do TP
ve středu jdu na kontrolu, jsem zvedava, co mi řekne
@Kriistyna ahoj Tynus, ty blaho a je to pomalu za rohem, jak zvladas? Budem čekat na zpravy jak si dopadla
jaký mas Adelka odhad? A je dole hlavičkou?
@Payus
hlavičkou dolu je, ale odhad vím naposledy v 30tt, kdy říkal, ze je o dva týdny napřed a ze je docela veliká. Měla 1700g. Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvedava jestli se něco dozvím.
Moc nezvladam už. Pořad mám tvrdnuti břicha, nemůžu chodit, je na mě už dost těžká. Bolí mě celá pánev, zada, kyčle… ale tak snad už se dockam zdarneho konce
![]()
@Kriistyna Myslim na Tebe pořád. Tyjo, uz jsi dal, nez ja! A co vybavicka, mate to po kupe? ![]()
@Ba-stet dekuji
už asi snad připraveny jsme, teď už kupuju same kraviny mi přijde
dneska jsem dostala na pujceni od sousedky Kosík na mimi, už se těším až tu bude hajat a já se budu moct hýbat ![]()
Pájo, a jak se máte vy? A co Mili a Cocci? Cocci, už jste v domku???
@Payus dekuji,ta dopadla v pohode, prý se nic nechystá a od té doby co jsem přišla domu mi tvrdlo břicho po 9 min
streptokok negativni a poslouchali srdíčko a dobry. Ve středu na kontrolu zas.
@Kriistyna píše:
@Payus dekuji,ta dopadla v pohode, prý se nic nechystá a od té doby co jsem přišla domu mi tvrdlo břicho po 9 minstreptokok negativni a poslouchali srdíčko a dobry. Ve středu na kontrolu zas.
Nj, je to náročný v těch vedrech, vid
Odpočívej a pravidelně se hlaš ![]()
@Ba-stet ahoj Barunko😘
Máme se dobře, didi mel ted ko a představ si pacholek ještě tech 9 kg nemá 😁 je to trpaslík. Co Aninka? Jak uživate sluníčko? Holky doufám ze podzim bude ve znameni srazu. Tynka už bude maminka v zápřahu tak se musíme určite všechny vidět. @Kriistyna Mas krásnej pupik, já nevedet ze cekate Adelku tak typuju prostě kluka dle bricha. @Lamicka2016 jak se mate? Co mrnous?
@Payus
ahojky. Malý je spokojený úžasňák. Teď ve středu jedeme do Hradce kvůli helmicce. To je jediné co řešíme a jinak vše zvládá super a ještě ani tu odsávačku nosiku jsme nepořídily.
Vůbec se mi nechce v tomhle vedru helma dávat, ale mám strach, aby mu ta pláclá hlava nezůstala ![]()
A 9 kilo máme skoro my v 7 měsících
![]()