IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
9.7.21 01:16

@Payus dekuji,to je taková nadhera mít to miminko :srdce: takový pocit, to je úplně něco jiného zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.7.21 07:06

@Kriistyna gratuluju k Adélce, je krásná a veliká :srdce: a ten zánět se podchytil včas, uvidíš, že to brzo bude dobré… myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.21 09:06

Kriisty, jak je? Odpočinuls sis tochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.21 09:06

@MiliKuu Mili, jak je?? Co děláte? Co nas zeťáček? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.7.21 12:37

@Ba-stet zeťáček právě usnul :mrgreen: zaplaťpánbůh, ptže dnešní dopoledne bylo ve stylu kdo přežije… blbě jsme spali, malý zas vytasil pro změnu břicho :roll: a když mě nebudil on, tak tudy procházela ve vlnách bouřka :roll: takže jsme dopoledne soutěžili v protivnosti :oops: jinak v cajku, roste, vývoj taky poskočil, už má i poslední dolní stoličky bez řevu, tak nějak pohoda, proplouváme ;) a co vy? Co Nevěstinka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.7.21 20:24

@MiliKuu Máme mnoho takových dnů 8) My se máme super, já jsem z Anky prostě permanentně u vytržení, jak je chytrá, šikovná a tak. Bohužel poslední dobou i dost vzteklá a plačtivá :roll: Už přes týden přes den nespí, přestože by to evidentně potřebovala. Nicméně ani při mýc bohatých zkušenostech s nespaním jsem zatím nenašla způsob, jak ji donutit spát :nevim: Tak si říkám, jestli to bude období, nebo jestli si na to zvykne… Jinak noční spaní už bomba, zuby o hodně lepší. Tři stoličky a teď možná leze špičák, nebo se spíš jen něco děje v podzemí, protože zatím to není tak hrozné jako jindy. Nurofen jsem nevytáhla ani nepamatuju :andel:

Holky, já vím, že máme všechny málo času, děti ho potřebují čím dál víc, a je to jen internet, ale hrozně mi ta naše diskuse chybí :( :srdce:

Dneska mám trochu depku. Moje nejlepší kamarádka mi dnes řekla, že je podruhé těhotná. Já to čekala (vím, že chtěla, aby jí navazovala mateřská na rodičák), už dlouho se sama snažím si to v sobě zpracovat, ale sejmulo mě to mnohem víc, než bych myslela :oops: A zároveň mám hrozné výčitky, že nejsem dost pokorná vděčná, vždyť před pár lety bych dala cokoliv za jediné zdravé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.7.21 21:27

@Ba-stet to je super, že už i ty zuby zvládáte takhle dobře :srdce: Já jsem taky permanentně u vytržení, jak je to dítko každou chvíli o kus pokročilejší človíček se vším všudy :srdce:

S tou nej kámoškou - mrzí mě, že tě to takhle sejmulo, já to zažila před cca 5 měsíci, když mi otěhotněla ségra po prvním ivf (kvůli zdr stavu nemůže přirozeně), zatímco já měla v té době po jednom neúspěšném přirozeném početí a po dvou neúspěšných ketech :( každopádně čas zahojí a zas bude dobře, věř tomu :kytka: navíc naděje umírá poslední, Baru, není to klišé :hug:

No a nechceš se hodit do chatu na Viber? Na tom mobilu to přece jen jde rychlejc diskutovat než přes emimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.7.21 00:16

@Kriistyna moc gratuluji k Adelce! Je nadherna! :kytka: :srdce: preji at ji mas co nejdriv u sebe :* hlavne ze to chytli vcas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.7.21 21:05

@Kriistyna :mavam: tak jak Tynko, už se sžíváte holky doma? :srdce:

My měli ty první dny krušné, ale nakonec byl malý do 6 měsíců spací poklad :mrgreen:

Držím palce ať vám vše jde dobře a posílám pár fotek našeho darebáka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.7.21 22:36

@Lamicka2016 bože ten je kouzelnej :srdce:

Jojo už je to lepší, hlavně, ze jsme doma :srdce: je úžasná :srdce: jeďte se trochu víc vyspat a bylo by to dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.7.21 11:17

@Kriistyna
Tak to jsem ráda, že jste v pořádku doma :srdce: :srdce: a co tatínek? Jak si maličkou užívá?
A co pejskova na Adélku?
Až budeš mít chviličku pošli fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.21 14:36

@Lamicka2016 Ten je boží i s helmickou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.7.21 14:36
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016Jojo už je to lepší, hlavně, ze jsme doma :srdce: je úžasná :srdce: jeďte se trochu víc vyspat a bylo by to dobry

Jojo, spani je za mě nejslabší část mateřství :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.7.21 14:46

@Ba-stet
No malý nám od prvního dne spinká celou noc :mrgreen: maximálně vstane, napojí se na prso a pokračujeme každý den do 7.30 i v 8 měsících.
Ale večer usíná až s námi. Dokud nejdu spát vydržel by snad do noci. Jsem jeho živý plyšák :cert:
Za mě tedy zatím nejhorší ten pocit, kdy prostě nechce dělat nic jen se veset na mě a většinou v době kdy já mám něco rozdelaneho. To je pro mě nejtěžší zkouška nácviku trpělivosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.7.21 16:21

@Lamicka2016 hele pejsek strasne překvapil. Já mu teda věřila, ale bojis se viď. je to velký bracha a ošetřovatel. Hlídá ji :srdce: tatinek ji zdrarne zapil a je z ni úplně mimo :srdce: jsem rada, ze jsem to nevzdala a bojovala dal. A kocka má falešnou březost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí