Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus píše:
@kocourek88 jj taky měla Aninka jistou dobu přezdívku Vejskrabek (to až se jednou holka dozví 😄) 😄
@Payus píše:
@kocourek88 držím moc palce, ještě víc než nejvic🍀 🍀 🍀 @Ba-stet ty jo, trochu si teď vyčítám jakyho brouka jsem ti hodila do hlavy..
To si nevycitej ![]()
@Ba-stet ahojky! Děkuju, je docela dobře. Ten středeční splín je pryč, od čtvrtka pořád cítím, že se dole něco děje, tak z toho mám docela dobrý pocit. Na testování ještě pár dní čas nebude, protože jsem včera ještě píchala dle plánu ovitrelle, takže ten mi nikam ještě tak do středy bude dělat falešně pozitivní testy.
Nicméně přemýšlím, že zkusím dělat testy od pondělka, abych viděla, jak to mizí ![]()
@kocourek88 Hlavně ze se cítíš dobře
Hned dej vedet, myslim na vas!
@kocourek88 určitě dej vědět, myslíme na tebe❤️️❤️️ a koťátko až bude mít narozky tak ty budeš mít krásně dvě carecky 🍀 🍀 🍀
@Payus děkuji, ano vychází to akorát
snad tou dobou už budu vědět, jestli to není ovitrelle aa bude to sílit ![]()
@Payus ahojky, zatím pořád nic nevím. Testy slábnou po tom ovitrelle, tak uvidíme v příštích dnech, jestli to začne tedy i sílit nebo ne
dneska zrovna mám trochu splín
Nějak mám pocit, že je to prostě blbý. Vám to z mrazáčků taky nikomu nevyšlo… nevím, proč mám dneska takový myšlenky ![]()
@kocourek88 Hele, mne to technicky z mrazenyho vyslo
A myslim, ze Daniele. Je jasný, ze hlavě neporucis, zitra snad bude zase lip…
@kocourek88 to neříkej že nikomu🍀. Já mám pořád z ketu Deniska. Mě nevyšel ET pak byl ket Denis a pak byl ket nic. Posilam energii na další dny, kolikátý den od ketu vlastně jsi? Hodně štěstí 🐈
Holky omlouvám se, včera už jsem ti nebyla. Dnes je splín pryč, test vyžádá, že začal sílit
uvidíme ještě zítra, jak se to bude vyvíjet, ale dnes jsem nadšená! ![]()