IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
4.5.21 20:20

@Kriistyna v podstatě máš pravdu🤔 v cestě by nemělo nic stat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.5.21 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.21 21:06

Tak já jsem se stala dneska tetou :srdce: :dance: šel teda císařem, ale to se vědělo a všechno je v pořádku :srdce: dost ji závidím, ze už to má za sebou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.21 21:08
@Kriistyna píše:
Tak já jsem se stala dneska tetou :srdce: :dance: šel teda císařem, ale to se vědělo a všechno je v pořádku :srdce: dost ji závidím, ze už to má za sebou :oops:

Gratuluju :hug: Však Tobě už se to taky krátí, to je neuvěřitelný, jak to letí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.21 22:02

@Ba-stet no hrozne to letí 8o ráno vstanu a už jdu zase spát, hrůza.

Teď tvořím dětský pokojíček, to už jsou příjemnější věci na práci :D konečně. Ale teď mi to břicho roste jako hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.21 22:03
@Kriistyna píše:
@Ba-stet no hrozne to letí 8o ráno vstanu a už jdu zase spát, hrůza.Teď tvořím dětský pokojíček, to už jsou příjemnější věci na práci :D konečně. Ale teď mi to břicho roste jako hodně rychle.

Pošli foto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.21 22:17

@Ba-stet čeho? Břicho nebo pokojíček? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.21 22:21
@Kriistyna píše:
@Ba-stet čeho? Břicho nebo pokojíček? :lol:

Obojí :hug: Břicho určitě, a pokojicek me zajímá, ale nevim, zda ho chceš ukazovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.21 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.5.21 22:27

@Kriistyna Krásný!!! Obojí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.21 22:32

@Ba-stet dekuji :lol: to břicho je foceny min pátek, teď už je zase větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.5.21 08:19

Ahoj holky, nas asi čeká helmicka, malý ma vzadu placku z k jedne straně víc :,(
Jenže s VZP je to hrozna cesta a na dva měsíce a to ještě podle toho jak bude mít volno neurolog a pak se musí odchodit dvz měsíce rehabilitací. :? Naprosto zbytečně a ještě nám to vezme ty lepší měsíce pro srovnání. Nebo cestou samoplatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.5.21 09:56

@Lamicka2016 ahojky. To je dost nemile :roll: ale co se dá dělat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.5.21 11:25
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky, nas asi čeká helmicka, malý ma vzadu placku z k jedne straně víc :,(
Jenže s VZP je to hrozna cesta a na dva měsíce a to ještě podle toho jak bude mít volno neurolog a pak se musí odchodit dvz měsíce rehabilitací. :? Naprosto zbytečně a ještě nám to vezme ty lepší měsíce pro srovnání. Nebo cestou samoplatce.

A to víš už jistě?? Máš to potvrzené od doktora? Ja z hlavy úplně šílela. Došišata se mi zdala pořád, k tomu na náhorní plošina, co maji vsechny KP. A samozřejmě vyležená pleška na temeni. Fyzio rekla, ze ma trochu placku vzadu, ať davame na bok, za tyden pediatrička, že ma placaty bok, ať ji davame na záda… V Motole mi ortopedka pak rekla, ze hlava se vyvíjí do roka a ze to uz musí být fest průser, aby se to řešilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.5.21 20:42

@Ba-stet z Plagia nám napsali dle fotek, že se jedná o těžší stupeň :? Nám pediatr říkal ať dáváme hračky atd na druhou stranu. Takže my spánek moc neřešili. :oops: což teď už vím, že jsme měli. Malý naštěstí už teď spinká v noci hodně na boku a v kočárku kdy on spinká klidně dvakrát denně až 4 hodiny tedy polohuji na bok. Vše ale teprve pár dnů a když je vzhůru tak je hodně na bříšku.

Každopádně je to vyřízením helmicky na dva měsíce minimálně tak začneme a uvidíme jak se to bude vyvíjet.

Samozřejmě si neumím představit jak moc by mi ti bylo líto, ale jednou by nám asi nepodekoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí