Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem se stala dneska tetou
šel teda císařem, ale to se vědělo a všechno je v pořádku
dost ji závidím, ze už to má za sebou ![]()
@Kriistyna píše:
Tak já jsem se stala dneska tetou![]()
šel teda císařem, ale to se vědělo a všechno je v pořádku
dost ji závidím, ze už to má za sebou
Gratuluju
Však Tobě už se to taky krátí, to je neuvěřitelný, jak to letí ![]()
@Ba-stet no hrozne to letí
ráno vstanu a už jdu zase spát, hrůza.
Teď tvořím dětský pokojíček, to už jsou příjemnější věci na práci
konečně. Ale teď mi to břicho roste jako hodně rychle.
@Kriistyna píše:
@Ba-stet no hrozne to letíráno vstanu a už jdu zase spát, hrůza.Teď tvořím dětský pokojíček, to už jsou příjemnější věci na práci
konečně. Ale teď mi to břicho roste jako hodně rychle.
Pošli foto ![]()
@Kriistyna píše:
@Ba-stet čeho? Břicho nebo pokojíček?
Obojí
Břicho určitě, a pokojicek me zajímá, ale nevim, zda ho chceš ukazovat..
@Ba-stet dekuji
to břicho je foceny min pátek, teď už je zase větší
Ahoj holky, nas asi čeká helmicka, malý ma vzadu placku z k jedne straně víc ![]()
Jenže s VZP je to hrozna cesta a na dva měsíce a to ještě podle toho jak bude mít volno neurolog a pak se musí odchodit dvz měsíce rehabilitací.
Naprosto zbytečně a ještě nám to vezme ty lepší měsíce pro srovnání. Nebo cestou samoplatce.
@Lamicka2016 ahojky. To je dost nemile
ale co se dá dělat no.
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky, nas asi čeká helmicka, malý ma vzadu placku z k jedne straně víc
Jenže s VZP je to hrozna cesta a na dva měsíce a to ještě podle toho jak bude mít volno neurolog a pak se musí odchodit dvz měsíce rehabilitací.Naprosto zbytečně a ještě nám to vezme ty lepší měsíce pro srovnání. Nebo cestou samoplatce.
A to víš už jistě?? Máš to potvrzené od doktora? Ja z hlavy úplně šílela. Došišata se mi zdala pořád, k tomu na náhorní plošina, co maji vsechny KP. A samozřejmě vyležená pleška na temeni. Fyzio rekla, ze ma trochu placku vzadu, ať davame na bok, za tyden pediatrička, že ma placaty bok, ať ji davame na záda… V Motole mi ortopedka pak rekla, ze hlava se vyvíjí do roka a ze to uz musí být fest průser, aby se to řešilo…
@Ba-stet z Plagia nám napsali dle fotek, že se jedná o těžší stupeň
Nám pediatr říkal ať dáváme hračky atd na druhou stranu. Takže my spánek moc neřešili.
což teď už vím, že jsme měli. Malý naštěstí už teď spinká v noci hodně na boku a v kočárku kdy on spinká klidně dvakrát denně až 4 hodiny tedy polohuji na bok. Vše ale teprve pár dnů a když je vzhůru tak je hodně na bříšku.
Každopádně je to vyřízením helmicky na dva měsíce minimálně tak začneme a uvidíme jak se to bude vyvíjet.
Samozřejmě si neumím představit jak moc by mi ti bylo líto, ale jednou by nám asi nepodekoval.