Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus to víš, ze určitě pošlu. Potřebuješ ho nutně akutně, nebo si jo mužů radši ještě chvíli nechat?
@Kriistyna akutně vubec to se neboj😄 jestli využívás vyuzivej klidně dal. Jen jsem si říkala aby se na to nezapomelo🙏
@Payus už jsem to asi 14 dni nepouzila, ale jsem taková klidnější když vím, ze ho tu mám ❤️️ Neboj, to si nedovolím zapomenout.
A moc dekuji.
Zdar děvčata, tak my včera 2 roky od svatby, říkám si po 15ti letech docela trapny ![]()
Tak jsem tak vzpomínala, me těhotenství bylo právě v začátku..twl to sakra uteklo vsechno ![]()
@Kriistyna to už je pěknějsi cislo
Standa mě holt obral o 13 let
nevadi, hlavně že teď už je to tak jak to má být. Na svatbě jsem vlastně měla obě nase děti. Matyho po boku a Denise pod srdcem
dnes se budu dojimat ![]()
@Payus 8 @Kriistyna Gratuluju k výročí
My spolu letos budeme 15 let
Prakticky polovinu zivota jsem prozila se svym muzem ![]()
@Ba-stet ahuuj my v říjnu taky 15, ale ne od svatby. Twl jsem stará😄 já Satana zbalila v mých 20ti jemu bylo 17😄 Baru ale je to super ne
? Vlastně veškeré zážitky máte spolecne
u nás za těch 15let naky krize proběhli to ne že ne, ale i za ty jsem tak nak ráda, bez nich bysme to nebyli my ![]()
@Kriistyna uka pupik a plivni na mě tehotenskou slinu prosím
![]()
@Payus Jj, super a zároveň trochu divný. Zrovna tuhle jsme se bavili o rozvodu - ze by to bylo strašný, protože si vlastne nepamatujeme, jaky to je byt bez druhyho. Jsem fakt rada, ze jsem ho potkala, báječnej chlap ![]()
A co se děje, jdou na Tebe hormony? ![]()
@Ba-stet
ale jak Baru @Kriistyna jen jednoho jediného právě, hele upřímně na mě jdou už od vánoc ty hormony ![]()