Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus moc děkuji
no jsem zvědavá, které jméno nakonec vyhraje ![]()
Krásně se ti začíná kulatit bříško
ty budeš přesně ta, co jí vyroste jen to bříško a všechno to necháš v porodnici ![]()
Moc držím palce se screeningem a dej vědět, jak jste dopadli ![]()
@Lamicka2016 moc držím palce, ať to vše klapne a ať je tam ta vysněná holčička
![]()
Ahoj ahoj, screen v pořádku, 100% holka, 350 gramů. Jméno už taky máme. První růžové hadříky už jsou na cestě, asi už se začínám těšit ❤️ ještě ta cukrovka aby vyšla dobře, ta bude přesně za měsíc.
@Payus juuu moc gratuluji k holčičce
![]()
Mě trošku přijde divné, že já ještě žádný info o cukrovce nemám. Teď jsem byla na kontrole, jdu na 1.3. a dr o cukrovce vůbec nemluvila
no co už ![]()
Holky, taky jste meli v KETu 3× ovitrelle?
Vubec nevim, jak mam prubezne testovat ![]()
4.den po KET jsem pichala 3× a posledni ovitrelle
Jinak holky, musím se pochlubit. Nechala jsem se zlákat na valentýnské focení a z fotek jsem teda nadšená
takhle krásně jsem se dlouho necítila ![]()
@LucieKLuc ano já jsem píchala 3× ovitrelle. 1× 5 dní před KET, 1 den před KET a 5 dní po KET.
A testovala jsem víceméně od toho 5 dne, abych viděla, jak ten ovitrelle mizí. A už někdy 9. a 10. den po KET je vidět, jak přebírá tu čárku miminko ![]()
@kocourek88
Moc ti dekuju.
, krasne carky ![]()
Dali mi take na tyden prolutex…ale hen na tyden, nemela jste to taky nektera? Bojim se vysazeni, aby bejlesla hladina progesteronu, ikdyz myslim, ze doktorka vi, co dela
@kocourek88 moc ti dekuju, mě říkala dnes rovnou ať jsem příště 10.3. na lačno že bude cukr test 🤮 známá jde až ve 27tt taky se divila že já jdu asi na poměry brzy 😄 nevím jestli proto že jsem cukrovku posledně měla, tak jestli abych kdyžtak zacla včas s dietou (domněnka). Ty vado, vypadáš tam neskutečně dobre, jak bohyne
Dobře že jsi se nechala ukecat, budeš mit krásnou vzpomínku
co jméno pro kulihraska??? @LucieKLuc děkuji a moc preju 🍀 🍀 🍀, ano ovitrel 3×, prolutex mi nedali, jen utrogestan 2-2-2. Kdys byla na ketu a taky v Cube? Test bude kdy, těšíš se že
držím palce✊
@Payus
Ahojky,
Byla jsem v pondeli. Dostala jsem 3× ovitrelle, den po transferu jeste decapeptyl a pro jistotu jeste prolutex na 7 dni.
Samo jsem testovala, abych videla, jak ovitrelle slavne ale dneska jsem pichala dalsi ovitrelle.
Tak ted mam uplne strach pristi tyden testovat, pres vikend si dam pauzu, tam by bylo prilis mnoho hcg z ovitrelle.
Stimulaci mi delala Visnovska a transfer Bolehlavska (nebo tak nejak). bolehlavska mi prisla strasne sympaticka, nic nebylo problem a odchazela jsem spokojena.
holky, hodte na me ty tehotenstve bacily ![]()
@LucieKLuc tak ten prolutex jsem neměla, jen Ovitrelle a amelgen, ale já měla teď KET v nativu, tak je to možná tím ![]()
@Payus moc děkuju
ano jsem ráda, ty fotky jsou fakt úžasný a bude to krásná vzpomínka ![]()
@Payus gratuluji. Vše vyjde ok neboj
uzivej.
Jak jednou začneš, tak nebudeš vědět, kdy skončit
růžových hadriku mám plnou skříň ![]()
@LucieKLuc ahoj, jak si dopadla? @kocourek88 ahoj, co u tebe novyho? Uz máš za sebou test na cukrovku? Jméno vybrané? Já mám test 9.3.
@Lamicka2016 ahoj, jak ty pokračuje, je vše na dobré cestě?
@Kriistyna ahoj Tynko 😘 co Adélka?
Denis má prosím pěkně neštovice 😄
@Payus píše:
@LucieKLuc ahoj, jak si dopadla? @kocourek88 ahoj, co u tebe novyho? Uz máš za sebou test na cukrovku? Jméno vybrané? Já mám test 9.3.
@Lamicka2016 ahoj, jak ty pokračuje, je vše na dobré cestě?
@Kriistyna ahoj Tynko 😘 co Adélka?
Denis má prosím pěkně neštovice 😄
Bohuzel, sice tehotna (14.den 350 hcg) ale 16.den krvaceni a carka uz prestala silit, takze biochemko.