IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
14.3.23 20:37

@Payus ahojky, tak co, už víš výsledek cukrovky? Snad to máš v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.3.23 21:02

@kocourek88 ahoj, no do dnes nikdo nevolal, žádný zprávy dobrý zprávy :dance: sestřička říkala že když něco zavolá, když nezavola je to ok.. Tak snad už nezavola 8)
Co ty? Taky cajk?? Kontrola ok? Kolik má mrnous odhad vahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.3.23 21:09

@kocourek88 ty jo já přehlídla ten první příspěvek, tak reaguju teď na něj. Prosím tě a ty máš nějaké komplikace, nebo krz tu operaci cos prodělala předtím že takhle uvažují dopředu (ono se může kdykoli něco pos.. vid ale)? No holka tak to chápu, 1.5hod je kus cesty, Danika budete mít u prarodičů? Máš tohle nějak už promyšlený, manžela asi chceš u porodu nebo ne? Ono to nejde úplně naplanovat že, když člověk neví dne a hodiny ale tak myslím nejakej odrazovej plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.3.23 09:46

@Payus mě taky nikdo nevolal, tak taky doufám, že už nezavolá a lamentuji nad tím, jestli volat sama nebo to nechat být, že je to prostě dobrý, když nikdo nevolal :lol:
Jinak já žádné komplikace nemám, ale řeší se spíš taková prevence, že kdyby náhodou něco. Protože pokud by byl potřeba třeba císař akutní, tak tam už by, vzhledem k té operaci, případným srůstům a jizvě po resekci, to prý mohlo být složitější. No a raději nechceme teda pokoušet osud a prostě pojedeme tam, kde vím, že budeme i s malým v dobrých rukách, i když se něco podělá. I když ta cesta mě teda děsí, to nebudu lhát :roll:
Jinak plán je takový, že bude hlídat buď moje maminka nebo tchyně, asi podle toho, kdy a jak to na mě přijde no :nevim:
S Daníkem to vyšlo dobře, že mi praskla voda v sobotu večer, takže moje mamka mohla v klidu pohlídat. Teď jen doufáme, že si to prcek taky načasuje nějak dobře :mrgreen: U nás je dobré, že moje maminka za prvé bydlí hned vedle a za druhé je kosmetička, takže si naobjednané ženské může obvolat a přehodit naštěstí.
A jaký plán máte vy? Tak budeš mít manžela u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.3.23 11:56

@kocourek88 za mě jste se rozhodli dobře, podle mě bys byla vnitřně i ve stresu když bys věděla že nejsou připraveni v takovém případě. Gratuluju k necukrovce, to je parada💪 já mám fakt radost ze nemusím řešit dietu, jestli budeš volat tak ať ti to jen potvrdí, já se radši připomínat nebudu 😄. U nás je plán takový že já si přála aby byl mus s klukama. Ale on semnou bejt chce, takže když ti přijde v noci tak starší zaopatri mladšího a ráno by někdo přijel za nima nebo oni za někým. A když prez den, tak my s chlapem do porodnice, kluci na bus k babice nebo k dědovi. Já jsem si říkala že by byl nejpraktičtější císař, prostě si to naplánovat a pohoda, ale pochybuji že mě kuchnou jen pro lepší organizací u nás doma 😄 ne legrace, jen doufám a moc si preju ať mám klasicej porod a žádnej vyvolavanej jako s Didim, ráda bych si to užila jak to má bejt když je to naposledy (další těhotenství bych nepřežila už teď je to bída a nejhorší co jsem za ty tehotenstvi zazila fakt a 4 dítě nechci), né na čekaný ve špitále jako tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.3.23 22:52

@Payus přesně to bych si přála taky. Přirozený porod zakončený bondingem a třemi krásnými pocity a ne tu chemickou srajdu zakončenou dramatem a rozdýcháváním, co jsem si zažila s Daníkem.
Moc nám oběma držím palce, abychom to takto měly a aby to bylo nekomplikované.
A kolik je staršímu, že se už takhle hezky postará? To je šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.3.23 05:42

Ahoj holky, tak u nás nic. Včera na UTZ jen jeden velký folikul. Ivf jsem odpiskala. Zaplatilo jsme přes 13 tis za léky :?
Včera jsme ještě vzali malého do FUN parku, ale v noci a ráno to na mě tedy padlo jako už dlouho ne :,( jsem už stará no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.3.23 12:27

@Lamicka2016 lami to mě moc mrzí :roll: :hug: :hug: a nemohla ti jen špatně sedět medikace? Někdy to nesedí a při jiných lécích by to bylo lepší?
Ale chápu, že tě to sundalo… To by asi všechny :( drž se! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.3.23 12:43

@kocourek88 děkuji. Já myslím, že spíš jsem měla poslouchat svoji hlavu. Vyšlo mi FSH 13,5 a pak tělo špatně reaguje na hormony.

Mě to bohužel odjakživa skáče z umím i okolo 6.

Mělo se počkat. Ale to už se nedá nic dělat
Snad se z toho ještě oklepu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.3.23 13:05

@kocourek88 u nás bonding dělal muž.. Já nechtěla, představa že ho držím a oni mě sijou, no nee.. Standa říkal že vlastně didiho držel asi 2 hodiny a že ho úplně bolela ruka už. Mě strašně dlouho šili, pak museli znova ptz jsem krvacela dost. No to byl zážitek zase 😄 přesně ať to oběma vyjde tak aby jsme byli spokojený @Lamicka2016 ty vole Lami takže jako nic?? Čert vem ty prachy ikdyz jasně ale ten stres a sra*ký do těla.. Mrzí mě to. Pořád dobře že máte schovaneho zmrzlika 🍀 třeba na něj dojde, drž se a nedrz v sobě nic. Stará, já nevím kolik ti je, ale je proste pravda že věk ne zastavíme.. Já to vidím na sobě jak hnusný těhotenství mám, fakt to je za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.3.23 13:21

@Payus byl tam jeden 20mm a další dva 10 co už by nedorostli.
Bylo to jít do toho zaplatit cca 50tis, přijít i poslední pokus ani nevědět jestli bude aspoň to jedno vajíčko

Nebo věřit tomu že své tělo trochu znám a ještě to třeba zkusit s lepším hodnotami.

Jinak je mi 39 čerstvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.3.23 18:53

@Lamicka2016 jasně, to je úplně nejlepší, naslouchat tělu 🙏 byl by to velky risk, rozumím, bych se nerozhodla jinak a v tomhle případě i na těch 50tis bych brala ohled co si budem, těch 13 jak říkám to čert vem ale 50tis a ztráta poslední šance :nevim:. Zpětně gratuluju k narozeninam💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.3.23 19:43

@Payus děkuji :cert: zítra jdu vyzvednout gynex. Jsou to bylinky z působily na mě tenkrát hezky a uvidíme. Dám tomu duben z květen a když nic půjdeme v červnu pro mrazáčka až si nastavim imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.3.23 06:40

@Lamicka2016 držím moc palce! Mám radost, že jsi to nevzdala a chceš bojovat dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.3.23 06:44

@Payus tak u nás právě bonding nebyl vůbec. Tím, že malého museli rozdýchávat, tak byl ten konec docela drama se skákáním PA po mém břiše, bez dotepání pupečníku, přestřihnutí manželem nebo bondingem alespoň jednoho z nás. Což mě doteď mrzí no.
Ale zase hlavní je, že jo dostali co nejdřív ven, že se moc dlouho nedusil a že je zdravý žejo. O nic víc nejde.
Teď bych právě hrozně ráda prožila takový ten přirozenější porod, i s tím, co píšu výše a s takovou tou pohodou a krásným pocitem na konci. Ne být celá zfetovaná a úplně mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí