IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
10.5.23 14:24

@kocourek88 tak o navstevy do caru mi zrovna nejde… ale jestli mi bude stejne blbe atd… ted zaciname jezdit na kole, to bych taky zase nemohla a tak… proste ted se chci venovat ji. Je vymodlena, je to moje zlaticko a nechci ted o ty okamziky prijit. Nebo to nejak prezit. Chci si uzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.5.23 17:52

@kocourek88 nezapomeň že jsi ode mě 2 týdny napřed nebo tak nějak, tak už máš nárok na větší péči a pozorování, možná i pro tu operaci cos prodělala :think: já jsem tuším 34. O kolik dnů si přenášela Danika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.5.23 09:33

@Payus já dnes začínám 36tt nooo. Ale on to každý doktor na trošku jinak. Daníka jsem rodila 41+0, takže o týden, ale on vlastně se narodil přesně na termín podle screeningu :nevim:

@Kriistyna Joo to chápu. Ale tak ty máš malou ještě malou docela ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
11.5.23 10:37

@kocourek88 měla jsi kety v nativu neb stimulovany?

Mně doktorka teď navrhla v nativu. Ale já mám ty cykly takové všelijaké, tak snad v červnu ovulace bude a nepicham kortikoidy zbytečně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.5.23 13:00

@kocourek88 jojo,budou ji 2 roky. Zed je to s ni sranda a nechce se mi zrovna za ni valit s brichem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.5.23 13:03

@Lamicka2016 no ten nativ je vic na psychiku… hlavne, kdyz ovulka si dela co chce :roll: ale ty kapky by mohly byt super na to jestli jsi je nasadila… ja brala Nosifol a ten byl dobry na ty vajicka si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.5.23 13:59

@kocourek88 tak to je o týden a nějaký drobný, ptz já zejtra podle utz začnu 35tt dle ms až v neděli 😄 prt si myslím že toho 19tyho by mi mohla už s přehledem říct jestli je KP nebo hlavou. Dneska jsem na Pala do kolíky monitor a hnizdecko když něco jsem na ni připravena 💃 byla by velká sranda porodit nastejno 😄
@Lamicka2016 moc moc držím palce ať tělo funguje jak má a ať to proboha vyjde🙏 @Kriistyna absolutně ti rozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.5.23 23:09

@Lamicka2016 měla jsem KET v nativu. Podpořila jsem ho vaginální napářkou, tak doporučuji se na ní podívat, je to docela super věc :srdce:
@Payus haha no to by bylo hustý :mrgreen: :mrgreen:
@Kriistyna to je ještě maličká! Ještě máš čas. Je se ve 2 letech malého taky ještě vůbec na druhé necítila ještě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
12.5.23 18:28

@kocourek88 poradíš mi značku z jakou jsi volila?
Našla jsem tenhle hezky web
 https://www.maluna.cz/…nna-naparka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.5.23 22:32

@Lamicka2016 jestli jsi dobře pamatuji, tak ty jsi taky z Chomutova nebo blízkého okolí že? Nechala jsem si napářku na podporu otěhotnění univerzální přímo v bylinkářství u Rotha :)
Popř si ještě chválí www.steamy.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
17.5.23 11:18

@kocourek88 děkuji. Mám to do Rotha kousek. Jak často jsi napařovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.5.23 18:41

Já napařovala jen 2× v tom cyklu. Když mi skončila MS (nějaký 7DC) a pak v den KET ráno.
Ale někde píšou i 2× týdně a poslední právě v den KET :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.5.23 14:07

@kocourek88 tak malá má odhad krásný teď 2,45kg, hlavou dolů :), stěr na st-koka hotovej, v úterý se checknu do porodnice, o víkend zabalím tašku a ode dneška má přesně měsíc na to jít ven, ani o den déle. Co u tebe? Cvičení zabralo, je malej hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.5.23 18:58

@Payus ahojky, ano zabralo, je hlavičkou dolů. V pátek mám check in do Podolí a až tam mi budou dělat stěr. Nevím, proč mi ho gynekoložka nechtěla udělat, že prý je to brzy. Přitom jsem už 37tt teď :nevim: tak uvidíme. Jsem zvědavá. Začínám být vím dál tím víc nervózní, hlavně z té cesty. Teď zavřeli ten baranďák, takže cestu máme samozřejmě úplně jinou do Podolí a přes centrum (resp. Smíchov a okolí tančícího domu) což je úplně na pytel :roll:
No nechávám si namíchat bachovky na ten strach, tak snad to trošku pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.5.23 20:47

@kocourek88 já se ti po pravdě nedivím ze jsi ve stresu, přece jen ta cesta nějakou dobu zabere, kdyby člověk aspoň zhruba věděl kdy to přijde vid, aby to nebylo o špičku (pak budem číst v novinách o další rodičce s policejním doprovodem :mrgreen: ) ne legrace, nechci ti dělat další strachy naopak. A gratuluju že je dole, aspon s tímhle ti spadl kámen… No jestli budeš přenášet mohly bychom se fakt sejít s tím porodem jinak už moc nevěřím že bych tě předběhla 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí