Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 tak o navstevy do caru mi zrovna nejde… ale jestli mi bude stejne blbe atd… ted zaciname jezdit na kole, to bych taky zase nemohla a tak… proste ted se chci venovat ji. Je vymodlena, je to moje zlaticko a nechci ted o ty okamziky prijit. Nebo to nejak prezit. Chci si uzivat
@kocourek88 nezapomeň že jsi ode mě 2 týdny napřed nebo tak nějak, tak už máš nárok na větší péči a pozorování, možná i pro tu operaci cos prodělala
já jsem tuším 34. O kolik dnů si přenášela Danika?
@Payus já dnes začínám 36tt nooo. Ale on to každý doktor na trošku jinak. Daníka jsem rodila 41+0, takže o týden, ale on vlastně se narodil přesně na termín podle screeningu ![]()
@Kriistyna Joo to chápu. Ale tak ty máš malou ještě malou docela ne? ![]()
@kocourek88 měla jsi kety v nativu neb stimulovany?
Mně doktorka teď navrhla v nativu. Ale já mám ty cykly takové všelijaké, tak snad v červnu ovulace bude a nepicham kortikoidy zbytečně ![]()
@kocourek88 jojo,budou ji 2 roky. Zed je to s ni sranda a nechce se mi zrovna za ni valit s brichem ![]()
@Lamicka2016 no ten nativ je vic na psychiku… hlavne, kdyz ovulka si dela co chce
ale ty kapky by mohly byt super na to jestli jsi je nasadila… ja brala Nosifol a ten byl dobry na ty vajicka si myslim
@kocourek88 tak to je o týden a nějaký drobný, ptz já zejtra podle utz začnu 35tt dle ms až v neděli 😄 prt si myslím že toho 19tyho by mi mohla už s přehledem říct jestli je KP nebo hlavou. Dneska jsem na Pala do kolíky monitor a hnizdecko když něco jsem na ni připravena 💃 byla by velká sranda porodit nastejno 😄
@Lamicka2016 moc moc držím palce ať tělo funguje jak má a ať to proboha vyjde🙏 @Kriistyna absolutně ti rozumím…
@Lamicka2016 měla jsem KET v nativu. Podpořila jsem ho vaginální napářkou, tak doporučuji se na ní podívat, je to docela super věc ![]()
@Payus haha no to by bylo hustý
![]()
@Kriistyna to je ještě maličká! Ještě máš čas. Je se ve 2 letech malého taky ještě vůbec na druhé necítila ještě ![]()
@kocourek88 poradíš mi značku z jakou jsi volila?
Našla jsem tenhle hezky web
https://www.maluna.cz/…nna-naparka/
@Lamicka2016 jestli jsi dobře pamatuji, tak ty jsi taky z Chomutova nebo blízkého okolí že? Nechala jsem si napářku na podporu otěhotnění univerzální přímo v bylinkářství u Rotha ![]()
Popř si ještě chválí www.steamy.cz
@kocourek88 děkuji. Mám to do Rotha kousek. Jak často jsi napařovala?
Já napařovala jen 2× v tom cyklu. Když mi skončila MS (nějaký 7DC) a pak v den KET ráno.
Ale někde píšou i 2× týdně a poslední právě v den KET ![]()
@kocourek88 tak malá má odhad krásný teď 2,45kg, hlavou dolů
, stěr na st-koka hotovej, v úterý se checknu do porodnice, o víkend zabalím tašku a ode dneška má přesně měsíc na to jít ven, ani o den déle. Co u tebe? Cvičení zabralo, je malej hlavou?
@Payus ahojky, ano zabralo, je hlavičkou dolů. V pátek mám check in do Podolí a až tam mi budou dělat stěr. Nevím, proč mi ho gynekoložka nechtěla udělat, že prý je to brzy. Přitom jsem už 37tt teď
tak uvidíme. Jsem zvědavá. Začínám být vím dál tím víc nervózní, hlavně z té cesty. Teď zavřeli ten baranďák, takže cestu máme samozřejmě úplně jinou do Podolí a přes centrum (resp. Smíchov a okolí tančícího domu) což je úplně na pytel ![]()
No nechávám si namíchat bachovky na ten strach, tak snad to trošku pomůže
@kocourek88 já se ti po pravdě nedivím ze jsi ve stresu, přece jen ta cesta nějakou dobu zabere, kdyby člověk aspoň zhruba věděl kdy to přijde vid, aby to nebylo o špičku (pak budem číst v novinách o další rodičce s policejním doprovodem
) ne legrace, nechci ti dělat další strachy naopak. A gratuluju že je dole, aspon s tímhle ti spadl kámen… No jestli budeš přenášet mohly bychom se fakt sejít s tím porodem jinak už moc nevěřím že bych tě předběhla 😄