IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
9.6.23 22:33

@Payus jooo pátek by byl super. Krásný datum a ideální den v týdnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.6.23 12:11

@kocourek88 ahojky prosím tě jak probíhá v CUBE ket v nativu? Čeká se na nějakou velikost folikulu a píchá se pak i ovitrelle? Měla jsi hodně utz před ketem? Odebrali ti krev na progesteron?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.6.23 12:57

@kocourek88 no manžel má v pátek narozky, tak doufám že se malá uráčí. Mám ten den i kontrolu u mojí dr, tak pokud se to nerozebehne samo tak požádám o hamiltona ať s tím trochu pohneme. Ja už doufala že je to tady, ptz v pátek po vaně a naparce jsem zacla růžové spinit, pak i trochu víc (ať nezachazim do detailu) tak říkám super, najim se a jdu spát ať jsem fit, no a ráno vstanu a bylo po všem. Kdyby to na tebe přišlo a nestihly jsme si dát vědět, tak hlavně preju ať dojedete včas, ať není po cestě nějaký šprajc, prostě ať to jde jak po másle a hlavně žádné komplikace🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.6.23 13:49

@Payus moc děkuji, Tobě přeju to samé, ať máme rychlé a krásné porody a hlavně ať jsme všichni v pořádku :srdce: :hug:
Jinak já mám taky v pátek kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli malý bude stále teda hlavou dolů, ale za se mi zatím, že snad ano (ale raději už fakt netipuju po tom jeho kolotoči, co předvedl minulý týden :mrgreen: )
Manžel má narozeniny příští středu, tak jsem taky zvědavá, jestli budu rodit na ně nebo jak, ale zatím se mi zdá, že se fakt vůbec nic neděje. Zítra mám první termín podle utz a příští týden, právě na manželovi narozeniny druhý termín dle vkladu. Tak uvidíme nooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.6.23 13:51

@Lamicka2016 prosímtě mockrát jsem tam nebyla. I s potvrzením srdíčka jsem měla přesně 4 UTZ :lol:
Jinak krev mi brali na progesteron si myslím a ovitrelle jsem píchala dokonce 3×. Posílám moje testy, tam to mám poměrně hezky popsané i datumovka, abys měla představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.6.23 13:57

@kocourek88 teda koukám, že nativ a stimulovany se fakt liší jen v tom, že nedáváš estrofem od 1DC.

Nehlídali ti velikost folikulu?
Já mám právě ovulaci fakt jak kdy někdy 17 DC ale někdy i 24
Tak jsem měla strach abych nejezdila obden celý týden :mrgreen:

Za foto děkuji. Chystám se na podobné testování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.6.23 16:09

@kocourek88 líbilo by se porodit v pátek a nebo kdykoli do pondělí. Já mám narozky v pondělí tak by Lotka byla mezi nama, twl si říkám jestli já porodim kluka tak to semnou svihne že tu ránu uslyšís až v Chomutově. Jinak mi přijde že se taky nic nechystá, já bych řekla že zalejza snad vejš a vejš. @Lamicka2016 cauves, jasný že jedinej rozdíl je ten estrofem, Janák je vše stejné do puntíku. 3× ovitrelle, progesteron. Já si teda nepamatuju odběr na progesteron.
Máš kontrolu zejtra si psala ne? Tak držím palce🍀 ať se to chystá pěkně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.6.23 20:48

@Payus děkuji ano zítra. Vstáváme ve 4 a jedeme busem v 5.35.
Beru i malého. Tak snad ještě v autobuse usne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.6.23 22:37

@Lamicka2016 hlídali, ale já mívám ovulaci 18 DC a vycházelo to fakt krásně. Byla jsem asi 12. DC, pak myslím 15. nebo 16. DC, a pak už jsem píchala ovitrelle, protože folikul rostl krásně na ten 18. DC :mrgreen:
Já právě takto testovala hlavně kvůli tomu trojitému ovitrelle no.

Teda tu cestu busem Ti nezávidím, snad to zvládnete hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.6.23 22:39

@Payus jooo v pátek je krásné datum. Příští týden mají být zase vedra a velké bouřky, takže jestli neporodíme začátkem příštího týdne max, tak už tam ty děti snad budou až do maturity :lol: :lol: :lol: a kluka? Já myslela, že máš holčičku potvrzenou? Nebo jste si nenechali říct pohlaví? :mrgreen: promiň už si to vše nepamatuju a hlavně můj těhotenský mozek má IQ houpacího koně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.6.23 06:45

@Lamicka2016 takže spojite s vyletem, dej vědět držím palce 🍀 🍀 🍀 už jste na cestě tak snad je vše v cajku. To bylo vstávání ze😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.6.23 06:50

@kocourek88 mám ji potvrzenou říkala 100% holka, ale to vís všichni že mám břicho na kluka a podobný řeči a teď ke konci mě to straší :mrgreen: k tomu IQ, manžel už mě nekomentuju, vždy se jen tak zasměje, včera v krámě držím meruňky a a3× řeknu mandarinky, no a nedala já jsem na ně i štítek mandarinky, co jako je to od M a je to oranžový 😄. Do Maturity nevím ale vidím to do Vánoc :mrgreen: hlavně ne dnes, kluk jel do Ústí do zoo, chlap zkouší jinej job a určitě pojede daleko, mám schůzky na SŠ a jestli se nenakrajim tak to nedám, takze rodit by se mě dnes hodilo až k večeru kdyžtak prosim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.6.23 08:55

@Payus ráno to dospal krásně v autobusu, tak to byla hezká cesta. Za to ve vlaku pak řádil. Až mi jedna baba vynadala jestli si ho neumím uklidnit.

Tak u nás zatím 10 DC sliznice 5mm a napravo dva folikuly okolo 10mm a nalevo jeden 12mm

Další UTZ v pondělí zase v 8 ráno a to by měla být podle mojich počtu sliznice okolo 9mm a foliky okolo 18mm a to už asi ovulaci a Ket naplanuji. Uvidíme 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.6.23 09:32

@Lamicka2016 tak to jsou pěkný zprávy ale, gratuluju🍀 kašli na babu, tak si kluk užíval vlak no, však to jsou děti proboha 🤷‍♀️ si vem jak to je dlouhý kolikrát pro dospělého natož pro takový mrnousky. Tak držím palce dal. @kocourek88 dej vědět co kontrola, právě jedu… Jsem v nervozni😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.6.23 11:48

Takže jaa už mám prej kus porodu za sebou. Branka 3cm, Hamilton proveden, už spinim. Tak snad se dnes fakt dočkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí