Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 my s miminem tak že čekáme až opadnou vedra a pak mužem i ven. Takže s prvním nočním ptákem vycházíme, prostě paráda jsme jak netopýři 😄 😄 😄 ale bohužel se 37 stupňů a měsíční mimino moc neslucuje, no mě to úplně nestve, ale Denis chudák „trpi“ no není to na pořád, tohle léto nějak přežijeme 💪
@Payus ty hele u nes už je druhý den na mikinu v zahradě. Vedra šílená taky nemusím, ale zase mám radši jak tenhle podzim v létě. Do toho chybí fakt šíleně voda. Déšť skoro vyvoláváme 😁
@Lamicka2016 Lami moooc gratuluji a jsem opravdu šťastná, žes převzala tu naši těhotenskou štafetu
![]()
Držím moc palce na UTZ a ať máš hlavně krásné
těhotenství.
Mám Domík ve středu oslavil měsíc. To je neskutečné, jak to letí
![]()
@Lamicka2016 mě vedro taky nevadí, ale pro mimino to prostě venku není, třeba zevl u bazénu je prostě nemožnej, to je hazard o její zdraví. Jj teď je díky bohu 2 dny snesitelně, doma máme teda bezvadně pořád. @kocourek88 jj vím o tom, utika to rychle a rostou fakt před očima.
@kocourek88 moc děkuji ![]()
No už aby byl čtvrtek. Člověk sr vlastně dozví hcg. Testy už nemám a nedělám. Tenkrát mi vůbec nerostlo jak mělo, tak jsem se zařekla, že druhý odběr nebude.
No a teď jak mi krom únavy z progesteronu nic není, tak si občas připustim večer nervozitu jestli tam vůbec je ![]()
@Lamicka2016 to víš, že je! Mně taky vůbec nic nebylo. Lehké nevolnosti začaly až někdy 7tt a trvalý jen asi 2 týdny. Tak snad to bude mít taky takové pohodové ![]()
@Lamicka2016 je tu čtvrtek a pro tebe důležitý den, ať je v se v pořádku, hodně štěstí a ať srdíčko pěkně tluče. Posíláme pozdravy a hlásím že se máme bezvadně 🙋♀️ fotka z vychazky, máma jak stromecek ozdobená ale konečně jsme vyletěli z hnizda a je to báječný, zítra konec šestinedělí a já už i ms přivítala, tak už aby zase sla
ale je fakt že teď ji budu vítat s větší radosti a slávou
💪 💪 💪 tot ode mě vše a mějte se báječně
@Lamicka2016 to je pravda, taky drzim palecky
![]()
@Payus Krasny jste, jen uzivejte ![]()
@Kriistyna jak se vede Tynko? V práci ok? Tady zase pes chcip ![]()
Ahoj holky, děkuji, že na mě myslíte
vše v pořádku.
Jsme předání na moji gynekologii a doktor má dovolenou tak další kontrola 8.8 ![]()
@Lamicka2016 výborně, moc gratuluji!
krásně jsi převzala štafetu ![]()
Šarlota v pátek přeskočila 6tydnu a dnes na kontrole 4,2kg a 54cm. Jen máme lépe polohovat, preferuje jednu stranu, tak jsem byla poučena jak s tím naložit aby to bylo v cajku.
V neděli jsme zažili něco šíleného, slovy neposatelneho.. To je prosím naše jindy velmi klidná slepá ulice. Ne žádná řeka tam nevede… Všechna ta voda přišla z lesa, z polí… Šílený. Mějte se dobře.