IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
17.3.23 11:29

@kocourek88 včera jsem před spaním akorát četla o tom hopsaní na břiše— kristelerova metoda, docela síla ty jo.. mě tehdy takhle pomohli vytlačit Matyho ale dr se mi jen lehce světla předloktí po břiše žádný drama, ale co čtu že někde používají za praktiky s prostěradlem atd, to si říkáš bože to je pravěk ne? To měl Dan docela husté příchod na svět, víte proč se tak stalo? @Lamicka2016 Lami doplňuje i decko, je hodně důležitý. Ten gynex znám, hodně ten si ho chválí. Držím ti palce 🍀 jsi bojovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.3.23 16:12

@Payus no měl omotanou 3× šňůru kolem krku a když jsem začala tlačit, tak se mi to utáhnout a začalo ho to škrtit.
Jako já si říkám, že třeba bůhví, jak by to bylo, kdyby zase mi takhle jakoby nepomohla a kdyby se tam dusil dýl :roll:
Ale jako bylo to hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.4.23 18:05

@kocourek88 ahoj ahoj, tak jak se ti daří, co mrnouse už máte vybrané jméno (vím jsem děsná furt s tím tady prudim 😄)? Jaký má už váhový odhad? Je u vás vše v pořádku? Už nás čeká poslední velký screen a pak už se to začne přibližovat k cíly. Nějak mi asi pořád nedochází že tu bude miminko🤔 🤔Naše malá měla v pátek odhad 1140g 28+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.4.23 22:18

@Payus ahojky, taky jsem si říkala, že ti sem už napíšu :mrgreen: Já ale moc informací zatím nemám, jméno stále nemáme :lol: a váhový odhad taky nemám, moje gynekoložka je moc nedělá, takže až asi při screeningu, na který jsi 19.4. :mrgreen: U se moc těším, až prďolu uvidím zase. Nicméně při minulé kontrole byl zatím otočený zadečkem dolů, tak jsem teda zvědavá, jestli se ten lump otočí, protože KP bych tedy rodit nechtěla 8o no ale ještě má čas, tak snad ano :srdce:
Ty jdeš na screening kdy?
Jinak mi teda taky nějak furt nedochází, že tady s námi už za chvilku bude :srdce: nějak to fakt rychle utíká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.4.23 17:21

@kocourek88 ten screen mám 21.4 zase kouda od tebe :wink: mě dělá ty odhady každou kontrolu tak aspoň vidíme jak roste ikdyz je to plus mínus vid. Na poslední kontrole byla malá na šikmo, dr říkala že ještě má čas se otočit, ale přesně jsem reagovala jako ty, že když ne tak KP odmítám rodit to si radši strihnu sekci. No když si vezmu že většinu máme už dávno za sebou, tak je vážně neuvěřitelný jak to uteklo rychle a že před sebou tlacime poslední 2 mesice. Já si dnes do kalendáře poznamenala že 16.6 v pátek rodím😄 strašně si preju aby se malá narodila muzovi k narozeninám a když ne jemu tak mě 🍀 🙏 u Dendy jsem si prala pátek 13teho a ikdyz jsem byla v porodnici už ten den tak si Denis počkal na 14tyho😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.4.23 21:35

@Payus tak mě právě nedělá odhady vůbec :lol: že prý to ty maminky jenom stresuje, takže vím prdlajs :lol:
Toho 16.6. By se mi taky líbilo, to je krásný datum. Ale ve finále je mi to jedno, hlavně, aby to bylo v pohodě :mrgreen:
Daník je na říjnový úplněk 13.10., tak jsem zvědavá, jestli teď taky bude hrát úplněk pryč. Ten už je ale brzy - 4.6. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.4.23 11:51

@kocourek88 já od toho 25tt mám zase krátkej čípek to mi naměřila 25mm takže mi hlídá vahu maly kdyby šla dřív nebo jestli je tak pečlivá🤷‍♀️, a já taky moc nepribiram, tak jsem ráda že mám přehled, že já naberu kilo a malá z toho ukradne půl kila :mrgreen: no těším se kolik bude mít příští pátek to by mohla mít 1700cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
12.4.23 19:26

@Payus já jsem taky zvědavá, jaký bude odhad :dance: a hlavně teda doufám, že už bude hlavičkou dolů a ne furt KP! Jdu za týden přesně ve středu a už mi bude i ukončovat PN :pankac:
ve čtvrtek jdu poprvé na akupunturu na přípravu k porodu, tak se taky těším, vždycky se tam krásně zrelaxuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.4.23 14:42

@kocourek88 tak dej vědět budu ti držet palce, tu Aku si užij, to by se mě taky líbilo, ale my jsme takova p*del světa a nic takového tu nenajdeš a dojíždět se mě nikam nechce :roll: no vidíš vlastně se blíží nástup na MD juu konečně budu chvíli „bohatá“ :mrgreen: covece mě by ani nevadilo kdyby se neotocila, jsem nějak nachystana na obě moznosti a tu sekci bych uvítala už pro následnou sterilizaci (to hodně řeším, ptz 4 dítě nechci to vím jistě, a chránit se po zbytek teď už asi plodneho života taky ne) a takový to rodit 3× a pokaždé jinak a mít srovnání (bez trošku s nadsázkou, ale jen trošku) 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.4.23 05:13

@Payus haha, tak uvidíš no! Já se CS docela bojím kvůli možným komplikacím po té mě operaci a celkově endometrioze, po které to mám v celém spodku v dost hrozném stavu. Do toho ta rekonvalescence… no neumím si to moc představit. Raději přirozeně, hezky, rychle a bez poranění :lol: :lol: kdo by tohle nechtěl co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.4.23 08:22

@kocourek88 mě je fakt jedno jak dítě přijde na svět. Neberu to jako nějaký wau zážitek který bych si chtěla užít/prožít (nepatřím mezi takové maminky). Prostě je to nevyhnutelný vyvrcholení těhotenstvi a jak to má přijít tak to bude. Nedávno jsem četla článek od nějakýho gynekologa, fakt kapacita a ten říkal že kdyby byl žena a mohl si vybrat tak si vybere císařský řez ptz si uvědomuje veškerá rizika a možné komplikace s přirozeným porodem. Takze ve výsledku je jedno jak, pos*ať se to může tak i tak. Ale takhle neuvažuju, nedělám si iluze, nastavena jsem na všechny možnosti, ptz kdo je připraven není pak zaskočen. Ale podle me, ta naše holka hlavou dolů není když vezmu v potaz kde cítím kopance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.4.23 20:20

@kocourek88 čauky Kocko, tak jak si dopadla na kontrole? Co malej zbojnik jak se mu daří? Všechno v cajku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
21.4.23 13:24

Ahoj holky, já právě jedu z CUBE. V pondělí máme OPU. Tentokrát je 5 hezkých folikulů. Tak snad :srdce:

Dostala jsem MS zrovna když jsme byli na krytí v Polsku.
Zašla si hned za hranicemi na krev na FSH a krásně kleslo.
Rodinná porada a jelo se 4 hodiny do Prahy pro léky a 4 hodiny zpátky jelikož bylo potřeba ještě v Polsku zůstat. Krytí bylo plánované na 3 dny a protáhlo se na týden.
Na konci dovolené jsme měli vyzvedávat ještě na Moravě dveře staré krásné z bazose.
Nebudu to do podrobna rozepisovat, ale při snaze ještě pejsky vyvencit jsem chlapovi řekla až zajede do pole no a my zapadli, ale totálně.
Bahno všude, chlap nasraný ať si seženu traktora. A já ho fakt sehnala :mrgreen:
Vše dobře dopadlo, tak snad i tohle IVF :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.4.23 14:10

@Lamicka2016 ahoj no nekecej, to je story 😄 to je bezvadný že se takhle teď zadarilo, hlavně ať se oplodni co nejvíc a vydrží, jdou k ledu pak že a vyšetřit jeslí se nepletu? Jak dlouho jsou embrya na tom vyšetření? Pohlaví budete vědět? a ty si budeš moct třeba říct že bys ráda embryo co bude holka? Když bys placnu věděla že 2 jsou ♀️ a 2 ♂️, nebo se pořadí který jde první bere podle kvality? Jsem se na tohle taky mohla zeptat kdysi, ale nenapadla mě ta otazka :think:. Na jednoho trochu dost co omlouvám se, zvědavá jsem. Jak dlouho ti trvalo sehnat traktor? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
21.4.23 20:33

@Payus hele právě, že jsem ho sehnala do 15 minut a Kája to ještě ani dlouho po tom vůbec neocenil :mrgreen: a to jsem fakt lezla pánovi až do baráku. Neměl zvonek. Dvorek plnej slepic a kachen, dvě kočky a dva psy. Naštěstí na řetězu. Elliot už z dálky volal mamaaa. Tadadad. Jako že traktor. Jen tatínek naše nadšení nesdílel :mrgreen:

Pokud by šla embrya na genetiku pak se pohlaví bude znát, ale cesta k tomu všemu je ještě fakt dlouhá a může nastat x situací. Už teď budeme skoro na 60 tis za ivf. Ta genetika se platí zvlášť. Takže pokud by třeba bylo jedno embryo nebudeme ji dělat. Beztak už bude pohlavní dané.
Já ale musím nejprve připravit tělo zase potlačením imunity takže transfer asi nejdříve v červnu. Takže snad přeberu štafetu tady od Vás holky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí