Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus no juchuuu!!!
mám takovou radost! A kde prosim vás berete takový obry? Ten náš záprteček má 0,49mm
a když se bere i s obalem tak teda 4,9mm, ale furt je to prostě prtítko ![]()
@Milikub hi hi no já už se s tou modrou od screeningu smířila ![]()
Jinak 2,5 kg je dle tabulek ideál no
mě to teda tak nějak jde samo, nijak se nehlídám, tak jsem ráda, že to moc nestoupá ta váha, už takhle jsem pěkný cvalda ![]()
@fafetka kočičko v klidu, on to dožene neboj! Náš měl na prvním UTZ 5,1 mm a taky to krásně dohnal ![]()
@kocourek88 tak snad to budou brát až od vážení tady u mojí mudr, co jsem byla v pátek
ta žádné jiné info o váze před nemá
jinak já se taky nijak nehlídám, ale Kometa je vybíravá, tolik ovoce a zeleniny jaem snad nikdy nesnědla, co teď
ale přijde mi, že přibírám dost :/ nebo minimálně jsem fest nafouklá, jelikož už mám problémy s kalhotama ![]()
@kocourek88 gratuluju comourku k panu synu
já jsem toho svýho tenkrát obrečela (se kaju, ale fakt) a nakonec…je to největší milouš na světě a na celý planetě. Kluci jsou boží! ![]()
nebooj já se nijak nestresuju že je prťavej
já vím že to dožene.
7.5. jdu zas a 10.5. ke svý tak to se teď nakochám až až ![]()
@kocourek88 @fafetka 0.49 mm nesptetla ses? To myslis spis cm. Ja to mam teda uvedeny 0.78cm a v papirech 8mm. Asi jak se v noci cpu cokoladou, tak hodne roste
ja muzu snist vagon a nikde to na me nenajdes
ted jsem zacala na 45,5 kg, tak jsem zvedava kolik naberu. S Matyskem jsem pribrala 13 kg a z porodnice jsem odhazela a mela jsem 48kg
jinak holky? Jak carujete? Opekate burtiky nekde?
@Milikub neboooj, ono to nebude tak hrozné. Já už mám taky těhu kalhoty a je to fakt super ![]()
@fafetka děkujuuu
tak to já teda vůbec nebyla zklamaná, jako bojím se toho trošku, ale to se bojím i porodu ![]()
@Payus ty vado ty se máš! Taky bych chtěla jíst a nepřibírat
jinak já jsem normálně doma u tv a už teď se mi chce spát ![]()
@fafetka vsak on doroste, neboj, my měli 0,83cm v pondělí
![]()
@Payus moc gratuluju
a asi to mam taky ze sladkýho
ale z coca coly ![]()
@kocourek88 my uz meli taky v planu telku a pelech, ale Maty chtel burtit, tak jsme vysli aspon na zahradu
@sebel je fakt ze ja cukr nikdy nemusela, spis jsem na slany, ale ted po velikonocich toho tady je uplna naloz, tak musim klukovy zuby setrit a obetovat ty svy ![]()
Mmt: Vsechny holky tady mi delate desnou radost ![]()
@fafetka píše:
Hojkiiii je tam!uf mne se ulevilo
Gratuluji, paráda!!!
@kocourek88 tak nevím, jak u tebe, ale tady je počasí na prvomájové focení jak dělané
modrá obloha bez mráčku, sluníčko, teplíčko…
a to mělo pršet, takže nevěstinky mohou být zatím v klidu s předpovědí na déšť ![]()
@fafetka píše:
@Kriistyna ještě neházej flintu do žitanic není nemožné!
Já si udělala test ráno se slabým duchem a za 6 hodin začala špinit, prý je to normální, klid… ![]()
@Payus píše:to je krása
@fafetka ahoj holkooo a vlastne vsechny holky. Jooo je to tam, radost obrovska. Mrne je celkem kus meri uz skoro 8mm. A velkej utz mi vychazi na 33 narozky, to je gol. Mam z tebe radost, napsala bych driv ale jako na potvoru jsem si zapomela v noci nabit telefon..
@Milikub nooo tak to moc závidím. My tu máme 10 stupňů, zataženo, fouká a chvílemi prší. Takže pokud se to nějak zásadně nezlepší, asi foceníčko nebude ![]()
Ale jedeme se projet na výlet asi 30km odsud, tak třeba tam bude hezky ![]()