IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
30.4.19 19:07

@Payus no juchuuu!!! :hug: mám takovou radost! A kde prosim vás berete takový obry? Ten náš záprteček má 0,49mm :roll: a když se bere i s obalem tak teda 4,9mm, ale furt je to prostě prtítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.4.19 19:11

@Milikub hi hi no já už se s tou modrou od screeningu smířila :mrgreen:
Jinak 2,5 kg je dle tabulek ideál no :nevim: mě to teda tak nějak jde samo, nijak se nehlídám, tak jsem ráda, že to moc nestoupá ta váha, už takhle jsem pěkný cvalda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.4.19 19:13

@fafetka kočičko v klidu, on to dožene neboj! Náš měl na prvním UTZ 5,1 mm a taky to krásně dohnal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
30.4.19 19:19

@kocourek88 tak snad to budou brát až od vážení tady u mojí mudr, co jsem byla v pátek :mrgreen: ta žádné jiné info o váze před nemá :mrgreen: jinak já se taky nijak nehlídám, ale Kometa je vybíravá, tolik ovoce a zeleniny jaem snad nikdy nesnědla, co teď :D ale přijde mi, že přibírám dost :/ nebo minimálně jsem fest nafouklá, jelikož už mám problémy s kalhotama :roll:

• Citovat
  • Upravit
395
30.4.19 19:25

@kocourek88 gratuluju comourku k panu synu :hug: já jsem toho svýho tenkrát obrečela (se kaju, ale fakt) a nakonec…je to největší milouš na světě a na celý planetě. Kluci jsou boží! :srdce:
nebooj já se nijak nestresuju že je prťavej :-) já vím že to dožene. :-) 7.5. jdu zas a 10.5. ke svý tak to se teď nakochám až až :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.4.19 19:42

@kocourek88 @fafetka 0.49 mm nesptetla ses? To myslis spis cm. Ja to mam teda uvedeny 0.78cm a v papirech 8mm. Asi jak se v noci cpu cokoladou, tak hodne roste :mrgreen: ja muzu snist vagon a nikde to na me nenajdes :) ted jsem zacala na 45,5 kg, tak jsem zvedava kolik naberu. S Matyskem jsem pribrala 13 kg a z porodnice jsem odhazela a mela jsem 48kg :) jinak holky? Jak carujete? Opekate burtiky nekde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.4.19 20:20

@Milikub neboooj, ono to nebude tak hrozné. Já už mám taky těhu kalhoty a je to fakt super :srdce:

@fafetka děkujuuu :srdce: tak to já teda vůbec nebyla zklamaná, jako bojím se toho trošku, ale to se bojím i porodu :mrgreen:

@Payus ty vado ty se máš! Taky bych chtěla jíst a nepřibírat :mrgreen: jinak já jsem normálně doma u tv a už teď se mi chce spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
30.4.19 20:41

@fafetka vsak on doroste, neboj, my měli 0,83cm v pondělí :srdce: :srdce:

@Payus moc gratuluju :srdce: :srdce: a asi to mam taky ze sladkýho :) ale z coca coly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.4.19 20:46

@Milikub a ja oba hned po tobe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.4.19 23:41

@kocourek88 my uz meli taky v planu telku a pelech, ale Maty chtel burtit, tak jsme vysli aspon na zahradu ;) @sebel je fakt ze ja cukr nikdy nemusela, spis jsem na slany, ale ted po velikonocich toho tady je uplna naloz, tak musim klukovy zuby setrit a obetovat ty svy :)
Mmt: Vsechny holky tady mi delate desnou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.19 10:51
@fafetka píše:
Hojkiiii je tam! :srdce: uf mne se ulevilo :dance:

Gratuluji, paráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
1.5.19 10:51

@kocourek88 tak nevím, jak u tebe, ale tady je počasí na prvomájové focení jak dělané ;) modrá obloha bez mráčku, sluníčko, teplíčko… :palec: a to mělo pršet, takže nevěstinky mohou být zatím v klidu s předpovědí na déšť :lol:

• Citovat
  • Upravit
810
1.5.19 10:58
@fafetka píše:
@Kriistyna ještě neházej flintu do žita :hug: nic není nemožné! :srdce:

Já si udělala test ráno se slabým duchem a za 6 hodin začala špinit, prý je to normální, klid… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.5.19 11:00
@Payus píše:
@fafetka ahoj holkooo a vlastne vsechny holky. Jooo je to tam, radost obrovska. Mrne je celkem kus meri uz skoro 8mm. A velkej utz mi vychazi na 33 narozky, to je gol. Mam z tebe radost, napsala bych driv ale jako na potvoru jsem si zapomela v noci nabit telefon..
to je krása :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.5.19 11:10

@Milikub nooo tak to moc závidím. My tu máme 10 stupňů, zataženo, fouká a chvílemi prší. Takže pokud se to nějak zásadně nezlepší, asi foceníčko nebude :roll:
Ale jedeme se projet na výlet asi 30km odsud, tak třeba tam bude hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí