IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
2.5.19 09:04

Ahoj holky,
gratuluji všem ke krásným :srdce: a malinkým :andel:
@kocourek škoda, že počasí nevyšlo, nebo se nakonec přeci jen nějaké fotky podařily? Jinak gratulace je chlapákovi, další muž tvého života :*
@fafetka @Payus přeji, ať vám to nevěsty vyjde a usměje se na vás slunéčko a když bude pršet, tak budete mít alespoň duhu :dance:
Já jsem zrovna v Cube pro injekce na Down regulaci, včera na mne skočil nějaký moribundus, tak snad odejde tak rychle, jak přišel :oops:
Jinak kdy jste si říkali, že byste si chtěly připlatit MACS?
Mějte krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.5.19 09:37

@Monííí32 ahoj Mony, moc dekuju, ppsledni den jako svobodna :srdce: a holky slunicko tu sviti a je i teploucko. Tak snad i zitra :dance: jinak o metodach jsem s dr mluvila uz pri stimulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.5.19 10:36

Ahoj všem vy moje miluny :hug: vůbec nestíhám! :roll: carodky jsme strávili s mužem na gauci a sledovali Kulový blesk :mrgreen: včera jsme na chvilku vylezli hledat třešeň ale všechny jsou odkvetly tak jsme pro jistotu líbali pod vsim co mělo nějakou kytku :mrgreen: snad teda neuschnu. Taky jsem se zbavila ty děsný rýmy. Z minuty na minutu byla pryč. Nechápu! No ale zas na mne skočilo nějaký nevolno aby to nebylo úplně ideal :mrgreen: zatím neblinkam ale je to protivny a představa ze mi takhle bude ještě tak měsíc… no uvidíme snad bude lip. Zazvorovy čaj s medem jsem na radu @sebel vyměnila za mliko a gut. Ten zázvor nemůžu sní cejtit :roll: jinak hlásím Praha vinohrady polojasno a teplicko :dance: kez by to vydrželo! Tak se tu všechny držte!!! Myslím na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.5.19 10:37

@Ba-stet no jichuuu gratuluju k chlupacovi!!! Je bozi! Úplně echtovni PanPes :hug: ať ti děla radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.5.19 10:39

@Kriistyna budu držet všechny pesti co mám! To vyjde! Z krve to bude určitě jasný ještě nezoufej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.5.19 10:42

@Payus a ty nevestinko uzij posledního svobodného dne :hug: těším se ze posles aspoň fotecku :kytka: já dnes úklid odpoledne přijede kamarádka s dortem, vyrazime na pedikuru, pak kostel, vyzvednout oblek… no a zítra už jen manikúra, převézt ten dort koupit nějakou bundu na saty a deštník a vyspat se do ruzova. To už to budeš mít za sebou :hug: tak pravou Štěpánku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.19 11:09

@Monííí32 Ahoj, Moní, držím palce. O MACS promluv s doktorkou na nějakém ultrazvuku, čím dřív, tím líp. Já to konzultovala s Višňovou, ona to doporučila, ale do počítače nenapsala. Pak to celé nabralo takový fofr, že jsem ji nestihla nahlásit - naštěstí byli tak hodní, že to udělali, ale hlásit to v hodině dvanácté určitě ideální není ;)

@Payus Přeju hrozně moc štěstí :srdce: Užijte si to a pak podej report :mrgreen: A počasí se nebojte, určitě bude nakonec pěkně. Já se vdávala v červnu, celý měsíc tropické teploty, jen v náš týden 10°C a setrvalý déšť. Počítala jsem s nejhorším, ale nakonec pršelo jen ráno a celý svatební den bylo slunečno a teplo akorát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.5.19 17:04

Ahoj holky :mavam: moc dekuji za podporu, hluboce si toho vážím. Bohužel u mě to nevyšlo, už to mám potvrzené i z krve, nicméně od zítra se pripravuju na KET a to už vyjde!!!
Už nejsem ve studii, mužů tu i tak zůstat, nebo Vsm to vadí? Prirostli jste mi k :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
2.5.19 17:22

@Kriistyna Ach jo, no. Co na to napsat, radost jsi mi tedy neudělala. Ten KET už ale určitě vyjde, není všem dnům konec. Tak hlavu vzhůru a jedeme dál! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
2.5.19 17:24

@Kriistyna Já už taky nejsem ve studii, tak uvidíme, jestli si toho holky všimnou a vyhodí nás obě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.5.19 17:43

@Daniela2019 takže budeme Ketovat spolu :-D akorat ty budeš o týden dřív :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.5.19 19:02
@Kriistyna píše:
Ahoj holky :mavam: moc dekuji za podporu, hluboce si toho vážím. Bohužel u mě to nevyšlo, už to mám potvrzené i z krve, nicméně od zítra se pripravuju na KET a to už vyjde!!!
Už nejsem ve studii, mužů tu i tak zůstat, nebo Vsm to vadí? Prirostli jste mi k :srdce: :* :hug:

Ahoj, to mě mrzí, že ti to nevyšlo…ale máš další motivaci, tentokrát to musí vyjít! Jak to, že už nejsi ve studii??? Vždyť by mělo být hrazené i následující KET že zmrazených vajíček že studie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.5.19 19:31

@Jitule K to jsem si myslela taky, ale studie Implant to tak nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.5.19 20:19

@Daniela2019 @Kriistyna holky neblázněte! Proč bychom vás vyhazovaly? Jsme přece na jedné lodi a je úplně jedno, jestli se jedná o studii nebo již placený pokus :hug: :hug:
Věřím, že KETy vám oběma vyjdou :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.5.19 20:20

@Ba-stet kočičko moc gratuluju k novému chlupatému přírůstku :hug: určitě teď budeš mít myšlenky někde jinde, a třeba i díky tomu se to vše bude lépe snášet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí