Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
gratuluji všem ke krásným
a malinkým ![]()
@kocourek škoda, že počasí nevyšlo, nebo se nakonec přeci jen nějaké fotky podařily? Jinak gratulace je chlapákovi, další muž tvého života ![]()
@fafetka @Payus přeji, ať vám to nevěsty vyjde a usměje se na vás slunéčko a když bude pršet, tak budete mít alespoň duhu ![]()
Já jsem zrovna v Cube pro injekce na Down regulaci, včera na mne skočil nějaký moribundus, tak snad odejde tak rychle, jak přišel ![]()
Jinak kdy jste si říkali, že byste si chtěly připlatit MACS?
Mějte krásný den ![]()
@Monííí32 ahoj Mony, moc dekuju, ppsledni den jako svobodna
a holky slunicko tu sviti a je i teploucko. Tak snad i zitra
jinak o metodach jsem s dr mluvila uz pri stimulce.
Ahoj všem vy moje miluny
vůbec nestíhám!
carodky jsme strávili s mužem na gauci a sledovali Kulový blesk
včera jsme na chvilku vylezli hledat třešeň ale všechny jsou odkvetly tak jsme pro jistotu líbali pod vsim co mělo nějakou kytku
snad teda neuschnu. Taky jsem se zbavila ty děsný rýmy. Z minuty na minutu byla pryč. Nechápu! No ale zas na mne skočilo nějaký nevolno aby to nebylo úplně ideal
zatím neblinkam ale je to protivny a představa ze mi takhle bude ještě tak měsíc… no uvidíme snad bude lip. Zazvorovy čaj s medem jsem na radu @sebel vyměnila za mliko a gut. Ten zázvor nemůžu sní cejtit
jinak hlásím Praha vinohrady polojasno a teplicko
kez by to vydrželo! Tak se tu všechny držte!!! Myslím na vás!
@Ba-stet no jichuuu gratuluju k chlupacovi!!! Je bozi! Úplně echtovni PanPes
ať ti děla radost!
@Kriistyna budu držet všechny pesti co mám! To vyjde! Z krve to bude určitě jasný ještě nezoufej! ![]()
@Payus a ty nevestinko uzij posledního svobodného dne
těším se ze posles aspoň fotecku
já dnes úklid odpoledne přijede kamarádka s dortem, vyrazime na pedikuru, pak kostel, vyzvednout oblek… no a zítra už jen manikúra, převézt ten dort koupit nějakou bundu na saty a deštník a vyspat se do ruzova. To už to budeš mít za sebou
tak pravou Štěpánku! ![]()
@Monííí32 Ahoj, Moní, držím palce. O MACS promluv s doktorkou na nějakém ultrazvuku, čím dřív, tím líp. Já to konzultovala s Višňovou, ona to doporučila, ale do počítače nenapsala. Pak to celé nabralo takový fofr, že jsem ji nestihla nahlásit - naštěstí byli tak hodní, že to udělali, ale hlásit to v hodině dvanácté určitě ideální není ![]()
@Payus Přeju hrozně moc štěstí
Užijte si to a pak podej report
A počasí se nebojte, určitě bude nakonec pěkně. Já se vdávala v červnu, celý měsíc tropické teploty, jen v náš týden 10°C a setrvalý déšť. Počítala jsem s nejhorším, ale nakonec pršelo jen ráno a celý svatební den bylo slunečno a teplo akorát ![]()
Ahoj holky
moc dekuji za podporu, hluboce si toho vážím. Bohužel u mě to nevyšlo, už to mám potvrzené i z krve, nicméně od zítra se pripravuju na KET a to už vyjde!!!
Už nejsem ve studii, mužů tu i tak zůstat, nebo Vsm to vadí? Prirostli jste mi k
![]()
@Kriistyna Ach jo, no. Co na to napsat, radost jsi mi tedy neudělala. Ten KET už ale určitě vyjde, není všem dnům konec. Tak hlavu vzhůru a jedeme dál! ![]()
@Kriistyna Já už taky nejsem ve studii, tak uvidíme, jestli si toho holky všimnou a vyhodí nás obě…
@Daniela2019 takže budeme Ketovat spolu
akorat ty budeš o týden dřív ![]()
@Kriistyna píše:
Ahoj holkymoc dekuji za podporu, hluboce si toho vážím. Bohužel u mě to nevyšlo, už to mám potvrzené i z krve, nicméně od zítra se pripravuju na KET a to už vyjde!!!
Už nejsem ve studii, mužů tu i tak zůstat, nebo Vsm to vadí? Prirostli jste mi k![]()
![]()
Ahoj, to mě mrzí, že ti to nevyšlo…ale máš další motivaci, tentokrát to musí vyjít! Jak to, že už nejsi ve studii??? Vždyť by mělo být hrazené i následující KET že zmrazených vajíček že studie.
@Jitule K to jsem si myslela taky, ale studie Implant to tak nema
@Daniela2019 @Kriistyna holky neblázněte! Proč bychom vás vyhazovaly? Jsme přece na jedné lodi a je úplně jedno, jestli se jedná o studii nebo již placený pokus
![]()
Věřím, že KETy vám oběma vyjdou
![]()
@Ba-stet kočičko moc gratuluju k novému chlupatému přírůstku
určitě teď budeš mít myšlenky někde jinde, a třeba i díky tomu se to vše bude lépe snášet ![]()