IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
1.5.19 12:00

@kocourek88 si udělejte výlet k nám na Moravu, upeču buchtu, udělám kafe, propůjčím rozkvetlé třešně, višně i jabloně :mrgreen: a ještě bych mohla přemluvit i jehňátka, kačata a včera narozené koťata :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6997
1.5.19 12:27
@Jitule K píše:
Já si udělala test ráno se slabým duchem a za 6 hodin začala špinit, prý je to normální, klid… :pankac: [/citace
Dekuji :hug: jenže mě nevychází ten duch :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
1.5.19 13:34

@Kriistyna A jak to s Tebou vypadá? Na desítkovém testu z ranní moči nemáš ani ducha a špiníš? Chápu to dobře? Zítra jdeš na krev, takže jsi dnes tak 12 nebo 13 dní po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 13:57

@Daniela2019 mám bolesti břicha a spinim, krev to vyloženě není, ducha jsem ještě neviděla, ale ranni jsem netestovala, byla jsem minule pondeli, tak jsem dneska 10. Den zítra jedu na krev tam se to rozhodne, pobrekavam už od rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
1.5.19 14:38

@Kriistyna Tak to jsi 9 dní a kousek, aspoň já to tak počítám. Bylas' tam v pondělí dopoledne, takže do úterka den, do středy dva dny atd. Teď běží 10. den. Test bych v téhle fázi asi dělala spíš ráno, ale to asi nemusím psát. Tak držím palce! A na tu zítřejší krev asi jdeš jako samoplátce, ne? Na krev do Cube v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.19 14:50

@Kriistyna udelej si test behem dne kdykoliv, ja teda mela odpoledni testy silnejsi nez ty ranni. Po ketu krasna carka uz 8 den..zadny duch…Jinak kdyz jsem volala do car ze spinim tak mi napsali tabletky - viz foto (postacil by asi i ascorutit) tak at ti pro nej chlap sjede, v obchodacich naj otevreno. Drzim ti palce a testni at mas v dusi klid…no klid…proste at neco vis Kris. Myslim na tebe, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 16:42

@Daniela2019 @Payus díky holky :hug: na krev jedu do CUBE ve studii Implant chtějí krev už 10 den od ET a to je dneska v pondělí mi ET dělali až odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
1.5.19 18:58

@Kriistyna Budu Ti každopádně držet palce. Myslím, že to ještě není ztraceno, ten zítřejší výsledek krve to rozetne. Tak tfuj tfuj pro štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.5.19 19:02

No holky! Mně přestalo chodit upozornění na nové příspěvky (a poslednch pár dnů jsem teda byla v jednom fofru) a prošvihla jsem takových věcí!

Gratuluju ke všem srdíčkům, jeden prťous hezčí než druhý :srdce: @kocourek88 velká gratulace k chlapečkovi (a k pomalému přibírání, tady zas bledá závist). Vítám @Fintítko a držím palce. A ty @Kriistyna ještě nepanikař. Jak psala @Milikub, dokud neteče červená, tak je pořád naděje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 19:04

@Daniela2019 dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 19:05

@Ba-stet dekuji :srdce: to jediné mě uklidnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.5.19 19:06

Já byla včera v Cube. Zprávy nic moc, s Kosobudovou jsem si potvrdily, že mám blbá vajíčka a spolu s blbými spermiemi to teda není žádná sláva. Nicméně vkládá naděje do našeho nanuka :mrgreen: Já to samozřejmě dostala, takže příprava na KET až v dalším cyklu, ale to nevadí, protože… Ode dneška mám doma psí mimino!!! Jsem úplně v extázi, doufám, že nám to bude klapat a že ho moc nerozmazlím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.5.19 19:12

@Ba-stet ahoj :mavam: tak kdyz to rika pani Doktorka tak tomu teda ver! Je uzasna! A nanuk to s tebou da, uvidis :dance: Juuu co mas za haficka?? Pochlub se kulickou prosiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 19:12

@Ba-stet juuuu a jaký? :dance: na ten Ket musíš brát něco od první dne menstruace? Já bych chtěla hned pokračovat jestli to nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.5.19 19:13

@Payus taky jsem s paní doktorkou moc spokojena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie