Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
Ono asi záleží na tom, v jaké fázi to je. Když je to zavrtaný shluk buněk, nemusí to mít vliv (nakonec kolik ženských ještě pije a kouří, než to zjistí), ale když je vyvinutější a přijímá živiny přes placentu, tak by si asi taky drogy loknul…
Presne
anestetika prochází placentou je tam jiste riziko ![]()
Jinak @kocourek88 ty už máš pěkného pupika
a sluší vám to na fotkách
@Ba-stet tak konečně hafík
je boží
ne-studijní holky zůstaňte s námi, chcete-li
a nevěstinky hlavně pravou nohou do manželství ![]()
@Kriistyna @Ba-stet právě že to provizorně zalepit nejde, já mám svůj mrtvý zub obroušený už jen na čep na tu korunku, co je teď někde v žaludku
to se fakt může stát jenom mě, já s fobií ze zubaře, bez umrtvováku pomalu ani prevenci (to přeháním) a teď toto
no moje nervy
jsem objednaná za necelé tři týdny ![]()
@Milikub To Ti nezávidím
Ale snad to nebude tak hrozné, přece by Ti to nedělali zaživa, kdyby to mělo být úplně děsný (teda já nevím, jsem asi to samý, co Ty. Mám umrtvení na všechno kromě odstraňovaní zubního kamene - a tam si o to neříkám jen proto, že je mi to trapný
). Budu na Tebe moc myslet…
@kocourek88 ahojky, prosím tě, tys tu psala o ty akupunkture? Tos na ni chodila někde u Vás? Jak to probíhá, stojí atd? Dekuji moc za odpověď ![]()
Holky otázka, myslíte, ze mužů něco udělat před KET(strava, aktivita, léky…)abych měla větší možnost na úspěch? Každopádně vím, ze stres nesmím mít
ta týden dělám zaverecky, měla bych být v den zavádění už OK, vychází to po zkouškách aspoň něco ![]()
@Milikub píše:
Holky SOS jak sviňamůže mi dát zubařka umrtvovačku v těhu? Začíná to jako vtipný příběh, zahrnuje arašídy v cukru, uvolnění a spolknutí keramické zubní korunky, teď pár dní čekání, až projde a najdu ji a pak to přestává být vtipné a začíná horor - zubařka, broušení a nasazení korunky, a to je to, co nedám bez umrtvení… kutfa
to se mi musí stát zrovna teď
muze, neboj, jen musí dát spešl složení, musis nahlasit ze jsi tehule, taky jsem to resila
@Kriistyna ja byla na mobilizaci panevniho dna podle Mojzisove. Ale chodim uz delsi dobu, nevim jak to fuguje kdyby jsi sla poprve. Zkus si nekam cinknout. Doporučuje se to prave pred transferem
@Coccinella 13 já na tom byla asi jsou to 3 roky
asi 10 navstev
@sebel já tam právě volala a sestra mi řekla, že až v osmém měsíci umrtvovák ![]()
@Kriistyna Já lepím detoxikační náplasti, ale to už jsem lepila před tím ET, co nevyšel. (A před celým IVF, které ale celkově bylo úspěšné - celkem 5 embryí je pro mě úspěch.) Krásně to čistí pleť, a jestli to pomůže otěhotnění, uvidíme.
https://www.otehotnet.cz/…lasti-14-ks/
@Daniela2019 ale když jdu už na KET, tak už vajíčka mám, myslíš, ze i tak by mi to pomohlo? Jinak dostat se do těch prášku no musela jsem se tlemit 😂 😂 ráno mě to dost zamestnalo a to jsem na to neměla vůbec čas ![]()
@Kriistyna No já to beru tak, že vyčištěné tělo to embryo líp přijme. Jako že je tělo víc v pohodě, protože nemusí řešit toxiny.
@Kriistyna tak to by asi bylo v pohode, ne? Dela se to prave pred transferem. Aby tam bylo vse v pohode, uvolnene, bez bloku… u me to asi smysl melo ![]()
@Daniela2019 jojo, ale já beru aloi drink a bylo mi řečeno, ze před IVF to mám vysadit kvůli tomu, ze to má ty čisticí účinky, tak nevím teda ![]()