Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak holky my teda byli jen na takové menší prochajdě na jednom zámku asi 30km od našeho města. Vzhledem k tomu, že tady už jsou všechny těsně v čudu, tak jsme se políbili alespoň pod šeříkem
a nějaký víc „profi“ fotky holt budou někdy trochu později, to už asi budu mít hezký břuch už
i když teď mi to teda vyskočilo snad ze dne na den ![]()
Doufám, že jste si všechny volníčko užily ![]()
@kocourek88 píše:
@Daniela2019 @Kriistyna holky neblázněte! Proč bychom vás vyhazovaly? Jsme přece na jedné lodi a je úplně jedno, jestli se jedná o studii nebo již placený pokus![]()
Věřím, že KETy vám oběma vyjdou![]()
Já si to myslela, že si nás necháte! ![]()
@Daniela2019 @Kriistyna to je jasné, že budeme rády, když i nadále budete s námi a budeme moci za nedlouho číst, že se KET povedl ![]()
@kocourek88 tak přeci alespoň nějaké fotečky byly
moc vám to všem třem sluší ![]()
@Daniela2019 píše:
Já si to myslela, že si nás necháte!
Však taky kdybychom se spojily i s holkama ze začátku, co jim to z nějakého důvodu neklaplo, tak tady hned přebereme vládu ![]()
@kocourek88 Krásný fotky a krásný bříško
Ještě že my se preventivně líbali toho 1.4., to ty třešně moc nevychytaly
A za gratulace díky, já to snášela docela dobře, přece jen to byl můj první pokus. Ale s hafíkem to je úplně o něčem jiném ![]()
Holky SOS jak sviňa
může mi dát zubařka umrtvovačku v těhu? Začíná to jako vtipný příběh, zahrnuje arašídy v cukru, uvolnění a spolknutí keramické zubní korunky, teď pár dní čekání, až projde a najdu ji a pak to přestává být vtipné a začíná horor - zubařka, broušení a nasazení korunky, a to je to, co nedám bez umrtvení… kutfa
to se mi musí stát zrovna teď ![]()
@Milikub Ježiš, to je pech! Raději se jí zeptej - ale mně zrovna dělají implantáty a mělo to vycházet 14 dnů po ET. Tak jsem to konzultovala se zubařem a on řekl, že je to slabý a že to není problém. Nevím ovšem jak to je když už jsi dál, já bych měla v břiše větší buňku
Ale myslím si, že něco mít budou - přece když je akutní situace, nenechají těhotnou rok bez zubu ![]()
@Ba-stet no tak umrtvovák nedostanu až do osmého měsíce, takže mi nezbyde než vystresovat sebe i mimčo a podstoupit to bez umrtvení ![]()
@Milikub Fakt jo? To je děs! A nedá se to do porodu jen nějak zalátat??
@Milikub nedaj ti umrtvovak, já takle řeším 8 chtějí ji vytáhnout a rikali, ze když budu těhotná, tak mi to neumrtvi
moc mě to mrzi ![]()
@Milikub píše:
@Ba-stet no tak umrtvovák nedostanu až do osmého měsíce, takže mi nezbyde než vystresovat sebe i mimčo a podstoupit to bez umrtvení
Ahoj no já byla u zubaře při stimulaci a kdysi po inseminaci a Dr říkal, že umrtvování nevadí. ![]()
Ono asi záleží na tom, v jaké fázi to je. Když je to zavrtaný shluk buněk, nemusí to mít vliv (nakonec kolik ženských ještě pije a kouří, než to zjistí), ale když je vyvinutější a přijímá živiny přes placentu, tak by si asi taky drogy loknul… ![]()