IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
2.5.19 20:21

@kocourek88 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.5.19 20:23

Jinak holky my teda byli jen na takové menší prochajdě na jednom zámku asi 30km od našeho města. Vzhledem k tomu, že tady už jsou všechny těsně v čudu, tak jsme se políbili alespoň pod šeříkem :lol: a nějaký víc „profi“ fotky holt budou někdy trochu později, to už asi budu mít hezký břuch už :lol: i když teď mi to teda vyskočilo snad ze dne na den 8o
Doufám, že jste si všechny volníčko užily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
2.5.19 20:26
@kocourek88 píše:
@Daniela2019 @Kriistyna holky neblázněte! Proč bychom vás vyhazovaly? Jsme přece na jedné lodi a je úplně jedno, jestli se jedná o studii nebo již placený pokus :hug: :hug:
Věřím, že KETy vám oběma vyjdou :hug: :srdce:

Já si to myslela, že si nás necháte! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.5.19 20:26

@Daniela2019 no to je jasný! Co bychom tu bez vás dělaly! :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.5.19 21:41

@Daniela2019 @Kriistyna to je jasné, že budeme rády, když i nadále budete s námi a budeme moci za nedlouho číst, že se KET povedl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.5.19 21:42

@kocourek88 tak přeci alespoň nějaké fotečky byly :palec: moc vám to všem třem sluší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.19 22:34
@Daniela2019 píše:
Já si to myslela, že si nás necháte! :lol:

Však taky kdybychom se spojily i s holkama ze začátku, co jim to z nějakého důvodu neklaplo, tak tady hned přebereme vládu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.5.19 22:37

@kocourek88 Krásný fotky a krásný bříško :srdce: Ještě že my se preventivně líbali toho 1.4., to ty třešně moc nevychytaly :mrgreen: A za gratulace díky, já to snášela docela dobře, přece jen to byl můj první pokus. Ale s hafíkem to je úplně o něčem jiném :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
3.5.19 10:07

Holky SOS jak sviňa :roll: může mi dát zubařka umrtvovačku v těhu? Začíná to jako vtipný příběh, zahrnuje arašídy v cukru, uvolnění a spolknutí keramické zubní korunky, teď pár dní čekání, až projde a najdu ji a pak to přestává být vtipné a začíná horor - zubařka, broušení a nasazení korunky, a to je to, co nedám bez umrtvení… kutfa :cert: to se mi musí stát zrovna teď :cert:

• Citovat
  • Upravit
18177
3.5.19 10:25

@Milikub Ježiš, to je pech! Raději se jí zeptej - ale mně zrovna dělají implantáty a mělo to vycházet 14 dnů po ET. Tak jsem to konzultovala se zubařem a on řekl, že je to slabý a že to není problém. Nevím ovšem jak to je když už jsi dál, já bych měla v břiše větší buňku :think: Ale myslím si, že něco mít budou - přece když je akutní situace, nenechají těhotnou rok bez zubu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
3.5.19 11:28

@Ba-stet no tak umrtvovák nedostanu až do osmého měsíce, takže mi nezbyde než vystresovat sebe i mimčo a podstoupit to bez umrtvení :(

• Citovat
  • Upravit
18177
3.5.19 11:41

@Milikub Fakt jo? To je děs! A nedá se to do porodu jen nějak zalátat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
3.5.19 12:02

@Milikub nedaj ti umrtvovak, já takle řeším 8 chtějí ji vytáhnout a rikali, ze když budu těhotná, tak mi to neumrtvi :roll: moc mě to mrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
3.5.19 12:09
@Milikub píše:
@Ba-stet no tak umrtvovák nedostanu až do osmého měsíce, takže mi nezbyde než vystresovat sebe i mimčo a podstoupit to bez umrtvení :(

Ahoj no já byla u zubaře při stimulaci a kdysi po inseminaci a Dr říkal, že umrtvování nevadí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.5.19 12:28

Ono asi záleží na tom, v jaké fázi to je. Když je to zavrtaný shluk buněk, nemusí to mít vliv (nakonec kolik ženských ještě pije a kouří, než to zjistí), ale když je vyvinutější a přijímá živiny přes placentu, tak by si asi taky drogy loknul… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí