IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
4.5.19 19:31

@Milikub ahoj, ja tyden po Ket stravila vikend na zubni pohotovosti. Uplne v klidu ti zub umrtvi i vytrhnou. Dnes jsou anestezie vychytany. Byla tam semnou kamoska ( termin srpen) a taky ji trhal. Me moudrak a ji 6ku. Tehotne jsme obe dal :) jeste rikal ze pripadne zaniceni zubu ci dasne, plodu uskodi mnohem vic nez injekce na umrtveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.5.19 19:48

Svatba v Máji...

Mile damy, tak jsem vdana pani!!! Krasne nam vyslo i pocasko, vsechno bylo uzasny. Proste nadherny den, co nadherny, nejkrasnejsi na svete :srdce: rano destik kolem 8 parada stesticko…a obrad krasne venku na slunicku. Az budu mit fotky od fotografa tak se o jednu z obradu podelim. Takhle alespon jednu poObradovou od kamarada :) jinak u sebe nemam ani tuk :)

@fafetka mila mlada pani, krasna novomanzelko, preji Vam stesti do spolecneho zivota a at jste spolu nejstastnejsi na svete :srdce: :hug: moc na Tebe myslim, doufam ze jste nezmokli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.5.19 19:59

@Payus gratuluji :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.5.19 20:30

@Payus mooooooc gratuluju! Budou určitě krásné fotky! Jsem ráda, že to vyšlo počasí, u nás jsou 4 stupně a prší, takže super, že je to u nás a ne u vás :srdce: :hug: :hug: moc ti to vše přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.5.19 20:33

@kocourek88 dekuju Ti kocicko i Tobe Kristynko :kytka: u nas je dnes taky kosa, taky 4 a byl dest. Ale vcera to slo :) dnes se vdavala nase Fafetka…tak snad nam nezmrzla nevestinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
4.5.19 20:39

@Payus Gratuluji! Hodně štěstí do společného života!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.5.19 21:05

@Payus také se přidávám ke gratulacím :kytka: jsem moc ráda, že počasí vyšlo a že se celý den vydařil a budete mít na co při diamantové svatbě vzpomínat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
4.5.19 21:39

@Payus gratuluju :srdce: a fotka krásná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18177
4.5.19 21:52

@Payus Taky gratuluju! I z té momentky je vidět, jak moc Ti to slušelo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.19 01:24

@Payus moc gratuluji mlada pani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.5.19 12:20

@Payus má milá… i já na tebe v pátek moc myslela a ještě jsem di říkala jaký mate štěstí na to počasí ze tak poměrně hezky vyšlo :wink: moc moc gratuluji a přeji vám aby cely váš život byl krásný a šťastný minimalne tak jako byl ten svatební den :hug: fotka je krásná a jsem z vás úplně dojata jak z vás ta láska úplně cáká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.5.19 12:23

Jinak teda i já už jsem “pani” :mrgreen: počasí teda nic moc byla zima pršelo… tak ani fotek moc nebude, ale bylo to krasne, obřad dojemná a oslava veselá a uvolněna tak jak jsme si to představovali. Posílám taky jednu fotku z mobilu od segry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.5.19 13:02

@fafetka krásní jste! Noo hlavní je, že i přes nepřízeň počasí jste si to pěkně užili :hug: a už je ti dobře? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
5.5.19 13:09

@fafetka gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
5.5.19 13:19

@fafetka Gratuluji!