Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub ahoj, ja tyden po Ket stravila vikend na zubni pohotovosti. Uplne v klidu ti zub umrtvi i vytrhnou. Dnes jsou anestezie vychytany. Byla tam semnou kamoska ( termin srpen) a taky ji trhal. Me moudrak a ji 6ku. Tehotne jsme obe dal
jeste rikal ze pripadne zaniceni zubu ci dasne, plodu uskodi mnohem vic nez injekce na umrtveni.
Mile damy, tak jsem vdana pani!!! Krasne nam vyslo i pocasko, vsechno bylo uzasny. Proste nadherny den, co nadherny, nejkrasnejsi na svete
rano destik kolem 8 parada stesticko…a obrad krasne venku na slunicku. Az budu mit fotky od fotografa tak se o jednu z obradu podelim. Takhle alespon jednu poObradovou od kamarada
jinak u sebe nemam ani tuk ![]()
@fafetka mila mlada pani, krasna novomanzelko, preji Vam stesti do spolecneho zivota a at jste spolu nejstastnejsi na svete
moc na Tebe myslim, doufam ze jste nezmokli ![]()
@Payus mooooooc gratuluju! Budou určitě krásné fotky! Jsem ráda, že to vyšlo počasí, u nás jsou 4 stupně a prší, takže super, že je to u nás a ne u vás
moc ti to vše přeju
@kocourek88 dekuju Ti kocicko i Tobe Kristynko
u nas je dnes taky kosa, taky 4 a byl dest. Ale vcera to slo
dnes se vdavala nase Fafetka…tak snad nam nezmrzla nevestinka ![]()
@Payus také se přidávám ke gratulacím
jsem moc ráda, že počasí vyšlo a že se celý den vydařil a budete mít na co při diamantové svatbě vzpomínat ![]()
@Payus Taky gratuluju! I z té momentky je vidět, jak moc Ti to slušelo
![]()
@Payus má milá… i já na tebe v pátek moc myslela a ještě jsem di říkala jaký mate štěstí na to počasí ze tak poměrně hezky vyšlo
moc moc gratuluji a přeji vám aby cely váš život byl krásný a šťastný minimalne tak jako byl ten svatební den
fotka je krásná a jsem z vás úplně dojata jak z vás ta láska úplně cáká ![]()
Jinak teda i já už jsem “pani”
počasí teda nic moc byla zima pršelo… tak ani fotek moc nebude, ale bylo to krasne, obřad dojemná a oslava veselá a uvolněna tak jak jsme si to představovali. Posílám taky jednu fotku z mobilu od segry ![]()
@fafetka krásní jste! Noo hlavní je, že i přes nepřízeň počasí jste si to pěkně užili
a už je ti dobře? ![]()