Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky prosím Vás jak se v CUBE počítá 1 DC víte některé do kolika hodin musí být první červená kapka aby to byl 1 DC?
Mě řekl můj gynekolog, že ať to dostanu v 1 ráno nebo v 23 hod večer, je to prostě ten den
taky jsem pořádně nevěděla.
@Jitule K tak ve 23 je blbé, když už člověk spí a má od 1 DC píchat decapeptyl ![]()
@Coccinella 13 tak nad tím jsem přemýšlela už taky, ale @kocourek88 sem kdysi psala, že na všechny odběry se chodí najezená, tak na to spoléhám
jelikož budu vstávat tak v půl páté, ať všechno nakrmím, stihnu vlak a jedu fakt dlouho, tak bych do pul desáté asi pošla ![]()
@Lamicka2016 já mám pocit, že říkali do 18h, ale jistá si nejsem
já mívám spíš brzké ranní příchody, abych měla zkažený den hned z rána ![]()
@fafetka a @Payus nevěsty velká gratulace, přeji hodně lásky a štěstí na společné cestě ❤️ moc Vám to slušelo i ženichům ![]()
@Fintítko velice dekuji ![]()
Holky tak mrne krasne roste, uz mame 1,2 cm to je radost.
@Ba-stet @Kriistyna Holky, v pondělí za týden jdu na KET, endometrium je prý nachystané. Budu dávat (nechám si dát) jedno embryo.
@Payus To je super! Jako zakladatelka diskuze máš určitou povinnost, aby to šlapalo dobře. Gratuluju!
@Daniela2019 ty jsi dobra
a co ty Dani? jak to vypada u tebe?? Jo uz to ctu…za tyden…budu na tebe moc myslet. Urcite se zadari ![]()
@Kriistyna píše:
@Daniela2019 super![]()
a jak budeš teď pokračovat s léčbou?
Zítra, v neděli a v pátek injekci Ovitrelle, od středy Utrogestan vaginálně 2-2-2. Jinak klasicky listovku. Ten týden uteče, než se naděju. Hlavně aby se jim podařilo vybrat embryo, co je v pořádku, pokud takové vůbec v mrazáku mám. Embryoglue nedáváme.
@Kriistyna Já mám KET v rámci studie Rainbow zdarma. Embryoglue by bylo 5000 Kč. My ho dávat nebudem, protože u mě je předpoklad, že když bude embryo v pořádku (geneticky, ne jen od pohledu), tak se chytí.
@Daniela2019 @Kriistyna holky emryoglue si nedávejte - já ho měla 3× v minulém pokusu IVF a je to k ničemu - jenom tahání peněz z lidí. I doktoři se dost názorově liší v účinnosti, takže za mě úplně zbytečně vyhozený peníze.
@Daniela2019 moooc držím palce na KET! Ten už vyjde ![]()