IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
395
29.4.19 14:55

@Coccinella 13 jeee to jsou krásné zprávy! a ta fotečka! :srdce: :hug: děkuju za tip :-) já mám objednaný kapky do nosu od Dr. weisse tak snad zaberou protože ta rýma je to co mně nejvíc tejrá. Kašel je celkem v pohodě a už skoro žádný, ale ta rýma :-P to je na pytel no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.4.19 14:58

@Payus hele já se zatím uklidňuju že se to třeba ještě změní. Tu předpověď taky měněj každej den :nevim: a třeba jim to prostě nevyjde :mrgreen: dokonce se už i modlím protože prostě nemám co na sebe a hlavu mám vymletou abych o tom přemýšlela :think: řekla jsem si že teď se prostě těším na zítra. Ve středu budu relaxovat a ve čtvrtek to začnu řešit :-D
mně k tomu ještě vybouchla svědkyně (zemřela jí babička a pohřeb se kryje s mou svatbou) takže náhradnice a hlavně to byl můj hlavní člověk. Upravovala mi hadry, peče dort, má auto a nebojí se jezdit takže byla i můj řidič…no však to mhdéčkem taky zmáknu. Ale nějak se mi to sype no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.4.19 15:02

@Coccinella 13 Moc gratuluju, to už je super mimino. Plánuješ nějaký ten krevní test typu Prenascan, Panorama atd., nebo zatím jenom ten normální screening?
@Payus Díky! Slepice už si zvykají. Kohouta nemáme, máme sousedy. Kdy by mohl být KET nevím, příští pondělí jdu na UZ 10. den cyklu a co já vím, na kdy to pak připadne. Kolikátý den jsi byla Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
29.4.19 15:02

@Coccinella 13 krásné miminko :palec: v kolik jdeš toho 7.5 na krev? To tam pojedu sama a budu tam cca 9-9:30, ty asi zase dřív, že? :)

• Citovat
  • Upravit
4381
29.4.19 15:14

@fafetka jee tak to je teda zajmavy, neboj ono to dopadne. S tou svedkyni to je teda zapeklity, chudak holka ze se to tak seslo…to bych byla hotova, nemela bych nahradnici. Jinak ja krom satu taky zadne obleceni nemam, tak si pujcim nejaky bolerko asi nebo nevim…ja s tim destem nepocitala ani trochu- jeste ze mame obrad vevnitr a ne venku. No nehroutim se, chlapy ale pro jistotu zacli vyklizet stodolu, ze by se slavilo tam, reseni dobry…Mhd neni vubec zly, s mamou jsme uvazovali, ze by byla fakt sranda kdyby jsme jeli Mhd vsichni…ridic by asi koukal…bus plny svatebcanu. Urcite dnes nema cenu si s tim lamat hlavu, ja verim ze se vyprsi a kdyz ne, vdame se i tak ne? Tesim se i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.19 15:18

@Daniela2019 desaty den cyklu utz, sest dni na to ket. Slo to rychle :) to ruzove oznacene jsou inj ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.4.19 15:33

@Payus přesně! vdám se dešti větru navzdory :-D jen bych si prostě nerada zopákla to nachlazení no :nevim: ale zatím se nehroutím. To nějak půjde. Obřad je pod střechou a před kostelem holt naskáčem do taxíků a zbytek dne stejně zalezeme do hospůdky. Takže dobrý
to nějak překlepu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
29.4.19 16:33

@Daniela2019 děkuji, zatim udelame screening a podle toho jak dopadne, tak pripadne test z krve. Na plodovku nepujdu urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
29.4.19 16:35

@Milikub ja tam mam byt 9.30 ;) tak to se potkame ;) chlap pojede se mnou, protoze mam odpo jeste kardiologii v IKEMu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.4.19 16:38

@Payus Super, a ještě prosím Tě: na tom UZ 10.den už naplánovali datum KETu? Mně by 16.den vycházel na neděli, tak je otázka, jak to bude. Sobota se mi hodí o moc víc než pondělí… a nevíš, jak to funguje s rozmražováním - mám zamražené 4 a kdyby zrovna vytáhli nějaké, co by nepřežilo rozmražení, tak si řeknou o dalších pár hodin čekání, než rozmrazí další, nebo je to prostě ztracený cyklus a stimuluje se znova v dalším cyklu? Promiň, že tak vyslýchám, ale tohle jsou otázky, které mě v pátek v Cube nenapadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.19 16:46

@Daniela2019 me dali plan ketu hned v den utz. A s tema mrazikama ti teda moc neporadim. Ja se uprimne ani nezeptala kdy toho mrazika vytahli (ket kolem 11), mela jsem strasnou radost, ze je v poradku a ze druhy nam zbyl na priste. Podle me to vubec neni blbej dotaz a klido bych se v den utz na to zeptala, kdyz si vzpomenes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.4.19 17:15

@Payus Určitě se zeptám, až tam v pondělí za týden půjdu. Podle mě mi to už taky naplánují, protože se sliznicí jsem nikdy problém neměla, ta mi dorůstá pěkná i normálně, a nic dalšího se snad neřeší. @Coccinella 13 Přehled testů, kdybys potřebovala… http://www.fnmotol.cz/ublg/nipt/ Já určitě něco plánuju, pokud se do té fáze dostanu, a asi Panoramu. Ale u mě je to dáááleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.4.19 17:36
@Coccinella 13 píše:
Ahoj holky, tak na kontrole dnes vse o. k., jsem 10+0. A dalsi kontrola za mesic (to jdu o par dni driv do Cube na utz a screening). A u obvodni taky vse o. k., ukoncila mi neschopenku a zitra frcim do prace ;)

Vidím hlavičku, ručičky a nožičky… :dance: a to nikdy nic u nikoho nevidím :lol: moc hezké!!! Mě dnes potvrdili krev, děvčata :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.4.19 17:41

@Jitule K moc Ti gratuluju :hug: at se jenom dari :kytka: to je bozi jak to tu jede jak po masle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
29.4.19 17:53

@Jitule K Gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie