IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
13.5.19 16:16

@Ba-stet promiň, že se vám sejřím s Dančou do diskuze, ale já musím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tos mě fakt pobavila teď s tím psem a dítětem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: btw jak se ten šikula jmenuje? 8o

• Citovat
  • Upravit
2190
13.5.19 16:41

@sebel vím vím, dostala jsem letáček :lol: v ceně je standardně ten druhý screening až - teď už se dělá většinou u gynekologů, ale já jdu stejně do Cube - u nás v ordinaci ho dělá ten blbý gynekolog, co nic neříká, takže si radši zaplatím 500 Kč a budu mít dobrý pocit, než z toho pak být zase nějaká zpuclá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.19 17:26

@Milikub V pohodě, já mám teď hormony na vzestupu, takže o našem géniovi vyprávím všude :) Říkáme mu Theo :srdce: Už mu teda narostl hřebínek a začíná trochu zlobit, ale neuvěřitelně reaguje na povely. Ke mně zvládl jedno odpoledne na třetí pokus a od tý doby přišel pokaždé 8o V naší rodině s dlouhou linií neposlušných psů ho předvádím jak v cirkuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.19 18:38

@kocourek88 ahoj kocicko, jak rostete? Prosim te od kdy jsi poslouchala :srdce: pres angelsound? Dnes mi prisel jupiii a ale jsem jen 8+3 tak to je asi dooost brzy vid? @Monisek90 huraaa moc gratuluju a ver ze tam bude to prave embryjko :srdce: @Daniela2019 moc moc stesti preji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
13.5.19 21:40

@kocourek88 no u moji gyndařky to je za 800 nebo 1000, a je to bliž než jezdit pres celou Prahu, navíc to není studijní, tak mi to ani neproplatí, a ja se misto toho můžu učit na obhajobu práce a toho všeho okolo… a né trávit pul dne pomalu cestou tam a zpátky…
ale chápu

a ten druhy hradí? to jsem v tech jejich manualech nenašla. já tam jdu 12 na ukočení studie…
to mi chcš říct, že tam budu muset ještě jet někdy?

btw, když už jsem začala o těch penězích… při poslední návštěvě dostanu ten zbyteček? nebo až buchvíkdy… by se mi to tted šiklo, dan z nemovitosti, pojistka a auto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
13.5.19 22:11

@Payus hele me gyn rikala že tak okolo 20tt je slyset :srdce: pres AS a taky zalezí kde mas placentu a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.5.19 22:44

@Ba-stet Maturuje 30.5., ale oni mají na škole systém, že si nějak rozepsali, kdo kdy bude ve škole, prostě si rozhodili služby, aby jich tam byl vždycky nějaký počet, a ostatní se doma učí. Je to s požehnáním ze strany vedení školy, prý se to takhle u nich normálně dělá. Takže už je prakticky od začátku května doma, já tady chodím po špičkách, nic po ní nechci, připravuju obědy a svačinky… snad nejsem nijak děsná matka, doufám…
@Payus Moc děkuju, že na mě myslíš a držíš palce. Bude se mi to hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
14.5.19 06:32

@Payus ahojky, já udělala dvakrát pokus v 10tt a nic, v 11tt našla během dvou minut a od té doby sílí a nacházím ho hned ;)

• Citovat
  • Upravit
Milikub
14.5.19 07:33

@Ba-stet rozumím :mrgreen: theo je pěkné jméno :srdce:

• Citovat
  • Upravit
200
14.5.19 08:32

Ahojky holky :) poslušně hlásím, že naše 4 vajíčka se krásně oplodnili a 4 nám také zůstali a krásně se vyvíjí. V pátek jedeme na transfer a pojedeme spolu už domů :hug:
Holky já sem, tak šťastná
Plakala sem radostí. :srdce: :srdce:
Moc se na to těším.
Všem holkám přeji hodně štěstí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.19 08:55

@Daniela2019 Nee, promiň, to byl jen (blbý) pokus o vtip. Myslím, že jsi úžasná, že jí děláš takové zázemí, aby se nemusela ničím rozptylovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.19 08:56

@Monisek90 Paráda! Držím palce, ať zdárně pokračují :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
14.5.19 09:01

@Monisek90 paráda :hug: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2190
14.5.19 09:15

@sebel ahojky, nene ten druhotrimestriál už neproplácí vůbec nikdo. Já na prvotrimetriální neměla moc na výběr - buď do Ústí bych musela nebo do Prahy, což jsou pro nás stejné KM a v Cube už jsem to znala, tak jsem chtěla tam. Těch 1500 mi proplatila VZP, takže to je v konečném výsledku zdarma, akrát ten druhotrimestriál (500 Kč) už si budu komplet platit sama a už mi to pojišťovna nezaplatí.
Mě dávali penízky při právě tom prvotrimestriálu, ale to jsem měla vpodstatě spojené dvě schůzky - ukončení studie a rovnou prvotrimestriální screen, takže pravdědpobně Ti to dají při té návštěvě. Mě si tedy zavolala ta ekonomka sama, tak uvidíš no :nevim: jinak už tam vpodstatě nebudeš muset jet, tak až snad po porodu myslím? Ale to si nesem jistá, jak to po porodu vlastně je. Ale myslm, že v papírech o tom něco bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.5.19 09:32

@Payus ahojky :hug: heleď mám se skvěle, akorát už jak mi roste pupek, tak jsem čí dál tím víc unavená :lol: hlavně po celodenním sezení v práce - člověk by neřekl, jak ho může unavit sezení u PC :mrgreen: no ještě měsíc a půl, a od července už jsem domluvená v práci, že budu doma, tak se na to docela už těším :dance:
a co Ty, jak se cítíš? Kdy půjdeš na UTZ další? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital