Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sebel vím vím, dostala jsem letáček
v ceně je standardně ten druhý screening až - teď už se dělá většinou u gynekologů, ale já jdu stejně do Cube - u nás v ordinaci ho dělá ten blbý gynekolog, co nic neříká, takže si radši zaplatím 500 Kč a budu mít dobrý pocit, než z toho pak být zase nějaká zpuclá ![]()
@Milikub V pohodě, já mám teď hormony na vzestupu, takže o našem géniovi vyprávím všude
Říkáme mu Theo
Už mu teda narostl hřebínek a začíná trochu zlobit, ale neuvěřitelně reaguje na povely. Ke mně zvládl jedno odpoledne na třetí pokus a od tý doby přišel pokaždé
V naší rodině s dlouhou linií neposlušných psů ho předvádím jak v cirkuse ![]()
@kocourek88 ahoj kocicko, jak rostete? Prosim te od kdy jsi poslouchala
pres angelsound? Dnes mi prisel jupiii a ale jsem jen 8+3 tak to je asi dooost brzy vid? @Monisek90 huraaa moc gratuluju a ver ze tam bude to prave embryjko
@Daniela2019 moc moc stesti preji ![]()
@kocourek88 no u moji gyndařky to je za 800 nebo 1000, a je to bliž než jezdit pres celou Prahu, navíc to není studijní, tak mi to ani neproplatí, a ja se misto toho můžu učit na obhajobu práce a toho všeho okolo… a né trávit pul dne pomalu cestou tam a zpátky…
ale chápu
a ten druhy hradí? to jsem v tech jejich manualech nenašla. já tam jdu 12 na ukočení studie…
to mi chcš říct, že tam budu muset ještě jet někdy?
btw, když už jsem začala o těch penězích… při poslední návštěvě dostanu ten zbyteček? nebo až buchvíkdy… by se mi to tted šiklo, dan z nemovitosti, pojistka a auto ![]()
@Payus hele me gyn rikala že tak okolo 20tt je slyset
pres AS a taky zalezí kde mas placentu a tak
@Ba-stet Maturuje 30.5., ale oni mají na škole systém, že si nějak rozepsali, kdo kdy bude ve škole, prostě si rozhodili služby, aby jich tam byl vždycky nějaký počet, a ostatní se doma učí. Je to s požehnáním ze strany vedení školy, prý se to takhle u nich normálně dělá. Takže už je prakticky od začátku května doma, já tady chodím po špičkách, nic po ní nechci, připravuju obědy a svačinky… snad nejsem nijak děsná matka, doufám…
@Payus Moc děkuju, že na mě myslíš a držíš palce. Bude se mi to hodit.
@Payus ahojky, já udělala dvakrát pokus v 10tt a nic, v 11tt našla během dvou minut a od té doby sílí a nacházím ho hned ![]()
Ahojky holky
poslušně hlásím, že naše 4 vajíčka se krásně oplodnili a 4 nám také zůstali a krásně se vyvíjí. V pátek jedeme na transfer a pojedeme spolu už domů ![]()
Holky já sem, tak šťastná
Plakala sem radostí.
![]()
Moc se na to těším.
Všem holkám přeji hodně štěstí
![]()
@Daniela2019 Nee, promiň, to byl jen (blbý) pokus o vtip. Myslím, že jsi úžasná, že jí děláš takové zázemí, aby se nemusela ničím rozptylovat ![]()
@sebel ahojky, nene ten druhotrimestriál už neproplácí vůbec nikdo. Já na prvotrimetriální neměla moc na výběr - buď do Ústí bych musela nebo do Prahy, což jsou pro nás stejné KM a v Cube už jsem to znala, tak jsem chtěla tam. Těch 1500 mi proplatila VZP, takže to je v konečném výsledku zdarma, akrát ten druhotrimestriál (500 Kč) už si budu komplet platit sama a už mi to pojišťovna nezaplatí.
Mě dávali penízky při právě tom prvotrimestriálu, ale to jsem měla vpodstatě spojené dvě schůzky - ukončení studie a rovnou prvotrimestriální screen, takže pravdědpobně Ti to dají při té návštěvě. Mě si tedy zavolala ta ekonomka sama, tak uvidíš no
jinak už tam vpodstatě nebudeš muset jet, tak až snad po porodu myslím? Ale to si nesem jistá, jak to po porodu vlastně je. Ale myslm, že v papírech o tom něco bylo ![]()
@Payus ahojky
heleď mám se skvěle, akorát už jak mi roste pupek, tak jsem čí dál tím víc unavená
hlavně po celodenním sezení v práce - člověk by neřekl, jak ho může unavit sezení u PC
no ještě měsíc a půl, a od července už jsem domluvená v práci, že budu doma, tak se na to docela už těším ![]()
a co Ty, jak se cítíš? Kdy půjdeš na UTZ další? ![]()
@Ba-stet promiň, že se vám sejřím s Dančou do diskuze, ale já musím
tos mě fakt pobavila teď s tím psem a dítětem
btw jak se ten šikula jmenuje?