IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
17.5.19 12:00

@Monisek90 tak super, tfuj tfuj tfuj, ať se daří a všechno je ok :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1109
17.5.19 13:50
@kocourek88 píše:
@sebel Já se zatím strašně těším, že ho zase po měsíci uvidím, ale ten strach tam maličko stejně je no, to nebudu lhát :srdce:

já ho dnes prdolu viděla a za týden uvidím zas :) se na něj těším :) na prdolku :)
a za týden bych měla dostat průkazku, jsem se ptala, kdy :), tak říkala že až okolo toho 10-11 tt, že driv to je vo hubui, že se muze stat cokoli, ale to muze i potom. ale že se má správně dávat až 10 a vejš, že to vypadá slibně, nějak nejlíp po 1trim scr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.5.19 16:56

@Monisek90 ahooj, tak jaky to bylo? A kolik zbylo mrazicku? Uz mas prdolku pekne u sebe, gratuluju :srdce: tak at se drzi 9 mesicu Monicko :srdce: davej na sebe pozor a hezky odpocivej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.5.19 17:44

@sebel já dostala taky průkazku až asi 11 týden no. Jéé to závidím, žes prďolku viděla, já budu muset ještě počkat. Ale příští středu jdu na karliologii kvůli srdíčku, tak snad uslyším alespoň srdíčko, a pak už to uteče rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
17.5.19 20:10

@kocourek88 juju, taky se těšim a pořád jsem nervoza, aby bylo vše ok… a ty dej 100 % vědět ju, těším na informace :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
18.5.19 06:28

Lalalaaaaa dnes bych měla začínat druhý trimestr :dance: srdíčko bije, břicho se zvětšuje… já snad budu mít opravdu miminko :srdce: ještě ve středu dobré výsledky ze screeningu a letošní květen to natře spoustě předešlých měsíců :mrgreen: hooooolky, já se dnes dobře vyspala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a všem držím pěsti, zasloužíme si to :hug:

• Citovat
  • Upravit
200
18.5.19 07:49

Payus
3 Top zmrzlinky :)mno bylo to úžasný. Ukázali mi prdolku na velký TV a pak jak mi ho dávají do bříška. Bylo to krásný, slzy jsem neudržela.
Holky rikali Vám jak máte po tranfreru ležet? Jestli na břiše Bo na zádech? Kvůli sklonu dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.5.19 07:50

@Milikub
Hezké ráno maminko :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
18.5.19 07:52

@Milikub hezké ráno, napsala si to moc krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.5.19 08:05

Ebonny

Zdravim devcata. Snad nebude nikomu vadit kdyz se pridam. Ja jdu na studii a prvni konzultaci az 18.6. Snad projdu. Uz mi neni zrovinka nejmin a mam za sebou 1 ivf ciklus. Bohuzel neuspesne. Kulihrasek se ani nezahnizdil. Divim se ze mne vzali a pozvali na konzultaci jeste takhle pozde. I kdyz uprimne nevim jak dlouho ta studie trva. :nevim: Rada bych kdybi mi nekdo z vas nastinil jak to asi tak probiha prosim. Ponevac kdybi jsem mela procittat 202 stranek sedela bych u toho asi tyden :( jinak tem kterym se zadarilo velikanska gratulace. A ostatnim odne stesticka a trpelivosti. Neatracejme nadeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.5.19 08:31

@Monisek90 Mě neřekli nic moc. Asi 20 minut po transferu jsem tam ležela na lehátku normálně na zádech a Dr. Kosobudová mi ak akorát řekla, ať se chovám jakoby nic, že žádná omezení nejsou, že zdravá bublinka e zahnízdí, i kdybych šla cvičit. Takže já normálně nežela na zádech, s kočkou na břiše - zahřívala :lol: v den transferu a den po - pak jsem šla normálně do práce (u PC, kde vpodstatě jen sedím)

@Milikub moc gratuluju kočičko :hug: :hug: ze mě to po prvním screeningu taky strašně spadlo a fakt se cítím úplně skvěle, bez obav a jak už mi roste bříško, tak to je fakt skvělé. Už asi týden cítím pohyby a to je ještě o to víc boží :mrgreen: máš se na co těšit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.5.19 08:40

@Ebony77 ahojky a vítám Tě mezi námi! :hug: budu držet palce, aby Tě vzali :srdce: ono záleží, jestli jsi na studii Rekovelle ebo Implant, protože obě probíhají úplně jinak.
Většina z nás tady je ve studii Rekovelle, kde je tzv dlouhý protokol, který je skládá ze dvou částí píchání injekcí (samozřejmě až po tom, co úspěšně projdeš testy a do studie Tě přijmou) - první část je down regulace, kdy si 2 týdny pícháš injekce do stehna a ty zajistí, že se Ti utlumí vaječníky, aby pak mohly vyprodukovat více kvalitní vaječníky.
Po 2 týdnech jdeš na UTZ, aby se podívali, jak down regulace zabrala a jde se na samotnou stimulaci - ta už je časově náročnější, protože na ní musíš docházet do Cube každý den na píchání injekcí do břicha (2 injekce - první rekovele a druhá je ten testovaný přípavek) + k tomu doma každý den stále pícháš ty injekce do stehna. Stimulace je u každého individuální a trvá cca od 8 do 14 dní, kdy pravidelně docázíš na UTZ, aby Ti počítali a měřili folikuly. Pak už to probíhá jako klasické IVF - po tom, co Dr zhodnotí, že jsou folikuly dost velké a vajíčka budou zralá, píchneš si Ovitrelle a jdeš na OPU (odebrání vajíček), pak je 5ti denní kultivace a po 5ti dnech probíhá ET toho nejlepšího šampiona. Zbytek šampionů Ti zamrazí, když budou dobré kvality :kytka: no a pak už to znáš…14 dní čekání, testování, a pak potvrzení z krve atd…
To je v kostce asi tak vše :mrgreen: :mrgreen: omlouvám se za román :mrgreen:
jinak musím ještě dodat, že studie Rekovelle má podle mě fakt skvělou úspěšnost a já jí všema pěti doporučuji, při prvním IVF jsme měli 3 pokusy a nikdy se bublinka ani nezahnízdila (testy vždy bílé a HCG nula po 14ti dnech) a tady při studii se nám to povedlo na poprvé a ještě máme dva krásné zmrzlíky :srdce: a většina holek tady na skupince také otěhotněla hned na poprvé a ty, co měly trošku smůly, pak hned při dalším KET (ze zmrzlíka). Takže já to fakt doporučuji, kudy chodím :lol: (už mám „na svědomí“ 4 klientky Cub ve studii a z toho jsou 3 těhule už :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
18.5.19 09:00

kocourek 88

Jeee dekuji mooooc za krasne vysvetleni a dodani odvahy do toho opravdu jit. Ponevac jsem dost nerozhodna a po tom prvnim pokusu neduveriva v sama v sebe. U me je problem vek a ztrata vejcovodu(tubarni neplodnost). Jinak jsme oba nadprumerne plodni. Ja mam ahm 2,69 a manzel krasne spermio. Ivf jsme podstupovali cca pred mesicem a pul mekky protokol. Myslis ze kdyz vezmu zpravy a vysledky jako ahm a genetiku atd. Ze to uznaji? Nebo budu muset podstoupit veskera vysetreni znovu cekat na ms kvjli ahm. Jinak jeate jednou moooc dekuji a po tvem opravdu pozitivnim pocitu do toho pujdu je to taky studie rekovelle :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.5.19 09:18

@Ebony77 Ahoj, Ebony, myslím, že kocourek to shrnul vyčerpávajícně. Vím, že před studií každá váhá, ale taky ji považuju za skvělou (i když zrovna mě to napoprvé nevyšlo) a určitě bych ji doporučila - vyjma případu, že bys kvůli tomu měla prošvihnout poslední pokus na pojišťovnu. Ale pokud je číslo v Tvém nicku ročník narození, tak myslím, že nemáš co ztratit. Samoplatba určitě neuteče 8) Co se týče vyšetření, myslím, že je pro potřeby studie budou dělat znovu (mně udělali štítnou žlázu, když jsem zprávu z endokrinologie měla ještě teplou z tiskárny ). A z věku si nic nedělej, výsledky máte hezké a zrovna holky kolem čtyřicítky tu těžce bodujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.5.19 09:20
@Milikub píše:
Lalalaaaaa dnes bych měla začínat druhý trimestr :dance: srdíčko bije, břicho se zvětšuje… já snad budu mít opravdu miminko :srdce: ještě ve středu dobré výsledky ze screeningu a letošní květen to natře spoustě předešlých měsíců :mrgreen: hooooolky, já se dnes dobře vyspala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a všem držím pěsti, zasloužíme si to :hug:

Zlato, ten Tvůj výkřik mě úplně zahřál u srdce :srdce: Asi na stará kolena měknu, nebo co, ale mám z toho Tvého nadšení takovou radost… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí