Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ebony77 vitam te, urcite do toho jdi, myslim ze uspesnost je velika
a i my starsi rocniky mame sanci
jinak ja mela taky vsechna vysetreni svoje, cerstva. Ale stejne si vse delali znovu sami, musi to pry projit laboratori zadavatele studie.
Ahojky. Waaaaau. To je krasny uspech. A dekuji moc za info. Snad se nam take zadari. Verim v to. Moc velka gratulka a prani zdravicka tobe i mimiskovi. Tise zavidim ale v dobrem
Nikdo tu nepise vek. Zajimalo by me jak jsou tu vekove kategorie a jestli je tu neko i prez tech ctyricet. Snad to nebude tak troufale
nicmene vsem prju jen to nej. A ad se kazda tesi ze// ![]()
Ahojky a moc dekuji vsem za krasne privitani. Jste uzasny holky q dokazete podporit zrovna jsem zminovala ten vek a jsem rada ze nejsem sama
Jak jsi daleko coccinellko zdali to neni tajne ![]()
@Coccinella 13 tak hlavně Pavlíka asi nebude bavit sedět ty hodiny v čekárně, co?
to s tou čoko bude pomsta za čekačku ![]()
@Ebony77 mně teda bude za dva měsíce 32, ale jsou tu i holky kolem a přes 40 a ty mají ještě větší úspěšnost, než my ‘mladé’
děkuju za gratulaci
a Cocci je přesně cca dva dny za mnou
jsme se spolu něco naseděly v čekárně
a ve středu jdem obě na prvotrimestrální screening a ukončení studie ![]()
@Coccinella 13 Jestli si myslíš, že s tou čokoládou jste něco extra, tak fakt nejste…
@Milikub píše:
@Coccinella 13 tak hlavně Pavlíka asi nebude bavit sedět ty hodiny v čekárně, co?to s tou čoko bude pomsta za čekačku
@Ebony77 mně teda bude za dva měsíce 32, ale jsou tu i holky kolem a přes 40 a ty mají ještě větší úspěšnost, než my ‘mladé’děkuju za gratulaci
a Cocci je přesně cca dva dny za mnou
jsme se spolu něco naseděly v čekárně
a ve středu jdem obě na prvotrimestrální screening a ukončení studie
Tak to je uzasny holky ze jste se takhle potkali
. preji ad vae vychazi tak jak ma a ad jste zdravi s kulihraskama
ja uz ted se nemuzu dockat az zacnu. Pochopila jsem spravne ze studie probiha na Praze 8?Musim se naucit cestu od melnika abych popripade mohla sama jezdit na ty injekce pokud teda projdu ![]()
@Milikub no mezi tema utz budeme muset ven
ja mam navic jeste rano Ikem, budu vracet holter, ktery si jedu den predtim vyzvednout… tak to bude dlouhe a budeme muset neco vymyslet ![]()
@Daniela2019 no hezky, ale my to na stole nemeli, ten zustal cisty. Pavlik si proste tu plnou cokosku postavil tesne vedle stolu… hold byl „zamestnany“ sledovanim nejakeho ditete… museli jsme volat pani uklizecku ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ebony77 ja jsem stejny rocnik jako ty
Tak to jsi mne potesila
a dala mi velikou nadeji zaroven. Je to pro mne dulezity ponevac. Uz jsem byla smirena s dojmem ze uz jsem nepouzitelna. Dekjji ![]()
@Ebony77 je to na Praze 6, na Evropsky. Kousek od letiste…
Příspěvek upraven 18.05.19 v 12:33
@Ebony77 ale prosimte, jak nepouzitelna? Jsme v nejlepsim veku, ne?
i kdyz jsem utahana jako kun, ale urcite to bude zase lepsi ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ebony77 je to na Praze 6, na Evropsky. Kousek od letiste…Příspěvek upraven 18.05.19 v 12:33
Jeeee dekuji ja uz bych jela na Prahu 8 alespo. Na netu je to psane v odkazu kde vsude tato studie probiha
![]()
@Ebony77 Já jsem na konci 1976. Výsledkem účasti ve studii u mě bylo 5 embryí, jedno zavedli a nechytlo se, teď mám od pondělka druhé. Samozřejmě do těch embryí nikdo nevidí a účast ve studii se nedá nakombinovat s preimplantační diagnostikou. Takže jako jsi Ty měla ta 3 embrya nevhodná k transferu, tak já je třeba mám taky, akorát mi to nikdo neřekne.
@Coccinella 13 píše:
@Ebony77 ale prosimte, jak nepouzitelna? Jsme v nejlepsim veku, ne?i kdyz jsem utahana jako kun, ale urcite to bude zase lepsi
Beru te za slobo a vkladam do podvedomi
Vse urcite bude ok a lepsi ![]()