Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub Takže nakonec to bylo v pohodě, ale odhadila nějakou katastrofu? To je teda pech…
@Milikub ty se to uz za dva dny treba dozvis, jsem zvedava
ja si pockam jeste, ale to je jedno, hlavne ze Mrnava roste dnes jsme meli 2,63cm juchh
@Ba-stet no zjistila, že mi neupadla jen korunka, ale urvalo se to i s kusem zubu, teď to není na co přidělat, takže mi bude dělat implantát a až na to korunku
včera jsem tam byla cca 50min, to byla příprava na ten implantát
a dělala mi rtg a zjistila, že ještě dva zuby okolo jsou na dobré slovo, udělal se mi tam nějaký váček nebo co z kosti až do kořenů… no hnus
a možnosti implantát nebo vyrvat ![]()
@Payus možná již zítra
poslední den lutinus, bouchnu dětské šampáňo
a je to jedno, co je to, hlavně ať je zdravé
tobě krásně roste a brzo se dočkáš též ![]()
@Milikub ajaj tak to teda není vůbec dobré
snad to půjde třeba ještě nějak vyřešit? Alespoň ty dva zuby okolo?
držím palce. Jediné dobré je, že to alespoň nebolelo…
To Ti teda vůbec nezávidím chudinko ![]()
@Milikub A tu přípravu Ti dělala bez umrtvení? Ten vrut?
Já jsem právě v procesu klasických implantátů a tu díru mi tam dělal silniční sbíječkou nebo čím
Přímo do té kosti. A pak mi to šil. A ty ostatní zuby teda bude chtít také řešit? Já vím, že je to blbý, ale nedá se počkat, až porodíš? Protože kdyby Ti je měla trhat… Každpádně jsi hrdinka ![]()
@Milikub Ještě by měl zajímalo - kořeny toho zubu máš vlastní? Chtěla bych vědět, jaký je rozdíl mezi implantátem a korunkou a jen implantátem. Muž má právě verzi s korunkou, postup víceméně stejný jako u mě, ale za půloviční cenu…
@Milikub teda auuu, to ti nezávidím… ja bych u zubare nejradeji dostavala injekci uz na recepci ![]()
@Ba-stet jojo přípravu bez umrtvení, ale ten implantát zatím nebude to, co máš ty… ten implantát je zatím jako kořenový a ne celkový, jelikož kořeny mám svoje a docela dobré prý… takže to bude jen takový ‘pařez’ do kořenů, na který se pak nasadí ta korunka… ten implantát do kosti by mi dělala až kdyvy tohle nevydrželo a muselo to pryč i s kořeny… @kocourek88 ostatní zuby prej budem čekat, jestli bouchnou nebo ne
nadšeně jsem souhlasila ![]()
@Coccinella 13 mně povídej
jsem to samé
už se těší na zítra? Touhle dobou už budem vědět, na čem jsme ![]()
@Daniela2019 ahojky
tak jak je? Už mas týden pryč, jak se cítís? ![]()
Taky jsem si rikala co @Daniela2019?? Ja uz bych urcite testila ![]()
Dlouho jsem tu nevidela @Fafetka? Co je s tebou, vse v poradku? @Milikub budu na tebe myslet ![]()
@Milikub jj, uz se tesim. Dnes jsem si byla pro ten holter a zitra ho musim v osm rano vratit. A musime vymyslet co delat nez pojedem do Cube… chteli jsme nejaky bazen, tak uvidime
@Kriistyna píše:
@Daniela2019 ahojkytak jak je? Už mas týden pryč, jak se cítís?
Díky, že na mě myslíš. Jsem 8 dní po KET, plánuju ve čtvrtek dojít do Synlabu na krev. To bude 10 dní, přičemž 4 dny po KET jsem píchla Ovitrelle, takže jestli tam něco bude, stejně bude ve hvězdách, co to vlastně je. Zatím netestuju a ani testy doma nemám, jen ten dvacítkový z Cube.
@Daniela2019 píše:
Díky, že na mě myslíš. Jsem 8 dní po KET, plánuju ve čtvrtek dojít do Synlabu na krev. To bude 10 dní, přičemž 4 dny po KET jsem píchla Ovitrelle, takže jestli tam něco bude, stejně bude ve hvězdách, co to vlastně je. Zatím netestuju a ani testy doma nemám, jen ten dvacítkový z Cube.
To jsem z toho blázen… myslela jsem, že Ovitrelle se dává na vyvolání ovulace a KET bylo předtím? Čert aby se v tom vyznal…jak to u vás probíhá? Myslím celý cyklus?