IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
20.5.19 16:02

@Milikub Takže nakonec to bylo v pohodě, ale odhadila nějakou katastrofu? To je teda pech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.5.19 20:53

@Milikub ty se to uz za dva dny treba dozvis, jsem zvedava :dance: ja si pockam jeste, ale to je jedno, hlavne ze Mrnava roste dnes jsme meli 2,63cm juchh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
21.5.19 07:44

@Ba-stet no zjistila, že mi neupadla jen korunka, ale urvalo se to i s kusem zubu, teď to není na co přidělat, takže mi bude dělat implantát a až na to korunku :roll: včera jsem tam byla cca 50min, to byla příprava na ten implantát :roll: a dělala mi rtg a zjistila, že ještě dva zuby okolo jsou na dobré slovo, udělal se mi tam nějaký váček nebo co z kosti až do kořenů… no hnus :( a možnosti implantát nebo vyrvat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Milikub
21.5.19 07:46

@Payus možná již zítra :) poslední den lutinus, bouchnu dětské šampáňo :mrgreen: a je to jedno, co je to, hlavně ať je zdravé :srdce: tobě krásně roste a brzo se dočkáš též :dance:

• Citovat
  • Upravit
2190
21.5.19 08:27

@Milikub ajaj tak to teda není vůbec dobré :( snad to půjde třeba ještě nějak vyřešit? Alespoň ty dva zuby okolo? :nevim: :hug: držím palce. Jediné dobré je, že to alespoň nebolelo…
To Ti teda vůbec nezávidím chudinko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.19 08:59

@Milikub A tu přípravu Ti dělala bez umrtvení? Ten vrut? 8o 8o 8o Já jsem právě v procesu klasických implantátů a tu díru mi tam dělal silniční sbíječkou nebo čím :mrgreen: Přímo do té kosti. A pak mi to šil. A ty ostatní zuby teda bude chtít také řešit? Já vím, že je to blbý, ale nedá se počkat, až porodíš? Protože kdyby Ti je měla trhat… Každpádně jsi hrdinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.19 09:04

@Milikub Ještě by měl zajímalo - kořeny toho zubu máš vlastní? Chtěla bych vědět, jaký je rozdíl mezi implantátem a korunkou a jen implantátem. Muž má právě verzi s korunkou, postup víceméně stejný jako u mě, ale za půloviční cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.19 10:12

@Milikub teda auuu, to ti nezávidím… ja bych u zubare nejradeji dostavala injekci uz na recepci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
21.5.19 17:51

@Ba-stet jojo přípravu bez umrtvení, ale ten implantát zatím nebude to, co máš ty… ten implantát je zatím jako kořenový a ne celkový, jelikož kořeny mám svoje a docela dobré prý… takže to bude jen takový ‘pařez’ do kořenů, na který se pak nasadí ta korunka… ten implantát do kosti by mi dělala až kdyvy tohle nevydrželo a muselo to pryč i s kořeny… @kocourek88 ostatní zuby prej budem čekat, jestli bouchnou nebo ne :) nadšeně jsem souhlasila :mrgreen:
@Coccinella 13 mně povídej :mrgreen: jsem to samé :lol: už se těší na zítra? Touhle dobou už budem vědět, na čem jsme ;)

• Citovat
  • Upravit
6997
21.5.19 18:12

@Daniela2019 ahojky :mavam: tak jak je? Už mas týden pryč, jak se cítís? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.5.19 18:21

Taky jsem si rikala co @Daniela2019?? Ja uz bych urcite testila :mrgreen:
Dlouho jsem tu nevidela @Fafetka? Co je s tebou, vse v poradku? @Milikub budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.19 18:34

@Milikub jj, uz se tesim. Dnes jsem si byla pro ten holter a zitra ho musim v osm rano vratit. A musime vymyslet co delat nez pojedem do Cube… chteli jsme nejaky bazen, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.5.19 18:56
@Kriistyna píše:
@Daniela2019 ahojky :mavam: tak jak je? Už mas týden pryč, jak se cítís? :hug:

Díky, že na mě myslíš. Jsem 8 dní po KET, plánuju ve čtvrtek dojít do Synlabu na krev. To bude 10 dní, přičemž 4 dny po KET jsem píchla Ovitrelle, takže jestli tam něco bude, stejně bude ve hvězdách, co to vlastně je. Zatím netestuju a ani testy doma nemám, jen ten dvacítkový z Cube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.5.19 19:36
@Daniela2019 píše:
Díky, že na mě myslíš. Jsem 8 dní po KET, plánuju ve čtvrtek dojít do Synlabu na krev. To bude 10 dní, přičemž 4 dny po KET jsem píchla Ovitrelle, takže jestli tam něco bude, stejně bude ve hvězdách, co to vlastně je. Zatím netestuju a ani testy doma nemám, jen ten dvacítkový z Cube.

To jsem z toho blázen… myslela jsem, že Ovitrelle se dává na vyvolání ovulace a KET bylo předtím? Čert aby se v tom vyznal…jak to u vás probíhá? Myslím celý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.5.19 19:48

@Jitule K pri ketu se ovitrel picha celkem 3× po 5ti dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí