Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Klasika, no
Koupel přijde na řadu za chvíli. Říkala jsem si, že vám nejdřív napíšu a hned se mi to rozjede
Jinak na to nijak zvlášť nepospíchám, jen se bojím, že se mi to zase nějak pitomě rozhodilo…
@Daniela2019 píše:
@Ebony77 Ono to bude probíhat úplně stejně, nemají moc prostoru na vlastní názor, když je to studie.
Jj dekuju holky Ba-stet ![]()
@Kriistyna mne AMH pojistovna zaplatila uz dvakrat…
a mam normalne VZP
@Coccinella 13 ja ho taky neplatila, ale myslim ze mi to uhradil zadavatel studie. Na pojistovne jsem to ve vykazane peci nemela ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Kriistyna mne AMH pojistovna zaplatila uz dvakrat…a mam normalne VZP
Taky mám VZP.
@Coccinella 13 aha, já taky, ale tak se možná něco změnilo, jsou to tři roky už…
@Fintítko píše:
@Lamicka2016 já to tak měla
Měla jsem PGT metodou NGS ze dvou IVF cyklu, s tím že původně to plán nebyl, ale abych naplnila počet vyšetřených embryí které hradí pojišťovna, podstoupila jsem druhý cyklus.
@Fintítko
děkuji za reakci. Takže ty z prvního nechali dojít do blasty a zamrazili a pak jen rozmrazili při druhém IVF a odebrali buňky?
a kolik jsi měla vajíček/blast v každém z cyklů?
Děkuji ![]()
Vajíček z prvního 23, 21 zralých 15 oplodněných, blastocyst 6 z toho jeden Ket skončený potratem. U druhého 16, 13 zralých, oplodněných 11, 4 blasty.
@Fintítko a na NGS šlo 7 kousků? a kolik bylo zdravých? ![]()
jinak počty nádherný. Já mám jen 9 oplodněných vajuch takže to moc blast nebude a budeme muset asi taky využít ještě jedno IVF a jaký jsi měla mezi stimulacemi rozestup?
Ze 7 embryí 6 zdravých. Rozestup byl 1.ivf říjen, 2. ivf duben. Ale ta prodleva byla způsobena potratem a následnou operaci, jelikož mi zůstal kus placenty v děloze.
Jinak záleží zda máš ivf na pojišťovnu nebo ne.
@Fintítko Ano ještě máme volný 4 IVF cyklus. 6 zdravých je nádherný
to už půjde samo ![]()
Děkuji moc za informace. Určitě se mi budou v pondělí hodit až budeme řešit možnosti.