IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
24.5.19 19:05

@ket já ji držela celou dobu s tím, že ke konci jsem povolovala, ještě jsem si to před aplikací vždy dezinfikovala, na to, že mám panickou hrůzu z injekcí, tak to nakonec dávám už v pohodě, takže ti to také půjde, neměj strach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.5.19 19:07

@ket jinak já jezdím z Budějic, tak mě objednávají stále stejně na 10hod a nejdéle jsem čekala max hodinu, ale je to fakt o náhodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 20:09

@ket A napiš nám něco o sobě… věk, děti, kvůli čemu IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 21:51

@Daniela2019 tak ja jsem stara vetev uz :lol: je mi 40.Jedno ditko uz mam 12 let, takze momentalne puberta :zed: uz asi pet let se snazime o druhe, ale nedarilo, tak mi doktorka doporucila CUBE. Po konzultaci tam se dr. nelibil vejcovod, tak mne poslala na laparku. A tam jsem bohuzel prisla o oba. Takze toto je posledni moznost. Krev v poradku, moc taky, tak rovnou injekce jsem vcera dostala. Dostat to mam 30.a kontrola je 5.6. tak zase trnu, aby bylo vse ok :lol: ja jsem desnej posera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
24.5.19 22:12
@ket píše:
@Daniela2019 tak ja jsem stara vetev uz :lol: je mi 40.Jedno ditko uz mam 12 let, takze momentalne puberta :zed: uz asi pet let se snazime o druhe, ale nedarilo, tak mi doktorka doporucila CUBE. Po konzultaci tam se dr. nelibil vejcovod, tak mne poslala na laparku. A tam jsem bohuzel prisla o oba. Takze toto je posledni moznost. Krev v poradku, moc taky, tak rovnou injekce jsem vcera dostala. Dostat to mam 30.a kontrola je 5.6. tak zase trnu, aby bylo vse ok :lol: ja jsem desnej posera :lol:

Ahoj, mě je 39,5 let. Studie je víc než úspěšná. A nervy měla a má každá z nás… Celou dobu člověk nikdy neví. Ale musí se věřit a zahnat chmury. Kdyby se j něco nelíbilo, hned to řeknou. Tak držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 22:28

@Jitule K :mavam: Je, tak to jsi mne uklidnila. Si porad rikam, ze to dam a pak se klepu jak ratlik :lol: ale ted uz to nevzdam, uz jsem se dala do boje, tak chci vyhrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 22:36

@Monííí32 uz mi to tam frknul manzel :lol: ale zitra uz to dam radsi sama. Ted tam mam malou bulku, ale snad do rana to bude ok. Take dojizdim, ale jen kousek. Bydlim hned za Prahou. A ty take jsi na zacatku nebo uz jsi dale?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 22:42
@Milikub píše:
@ket jo a s tím čekáním - oni až když projdeš touhle down reg, tak tě musí registrovat na vzdálený server zadavatele, takže to trvá… no, u mě přes tři hoďky tenkrát :mrgreen: doporučuju brát si s sebou knížku, já za dobu studie přečetla tolik knih, co za posledních třeba pět let dohromady ne :mrgreen:
:lol: uz mam zasobu knih doma. Ted jen vydrzet do toho 5.a tesit se na dalsi krok. Verim, ze nam to vsem dopadne dobre :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 22:53

@ket Jakápak stará větev! Mně je 42, proti mně jsi ratolest. Ať Ti to rychle utíká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 23:29
@Daniela2019 píše:
@ket Jakápak stará větev! Mně je 42, proti mně jsi ratolest. Ať Ti to rychle utíká!

Dekuji moc, jsi zlata. A jak jsi daleko ty…Zadarilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 23:53

@ket Netuším. Jsem 11 dní po KETu, včera v krvi 23 jednotek HCG, v pondělí jdu na krev do Cube. Tak pak budu moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.5.19 06:30
@ket píše:
@Monííí32 uz mi to tam frknul manzel :lol: ale zitra uz to dam radsi sama. Ted tam mam malou bulku, ale snad do rana to bude ok. Take dojizdim, ale jen kousek. Bydlim hned za Prahou. A ty take jsi na zacatku nebo uz jsi dale?

To máš dobrý, mě by u toho manžel omdlel :lol: já jsem cca o tři týdny před tebou, dnes jedu na ultrazvuk a odběry a v pondělí mě čeká odběr vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.5.19 10:22

@ket Mně se udělala boulička jen poprvé a pak už nikdy. Modřinu jsem měla snad jedinou. A píchala jsem si taky sama, muž to jen viděl v lednici a málem omdlel :mrgreen: Jinak mně je 32, takže jsem jen středně stará větev a nejde nám to už přes tři roky. A holky kolem 40 ve studii pěkně válej, takže jen o věku to fakt není :hug: Jo, a v Cube jsem pravidelně čekala hodinu a déle, kromě knížek doporučuju i svačinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
25.5.19 15:42
@Monííí32 píše:
To máš dobrý, mě by u toho manžel omdlel :lol: já jsem cca o tři týdny před tebou, dnes jedu na ultrazvuk a odběry a v pondělí mě čeká odběr vajíček ;)

Tak tu muj byl natesenej, kdy to vzdam a pichne on :lol:
Tak drzim palce, at mas vse v poradku a jsi zase bliz. Hod pak info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.5.19 09:41

@Daniela2019 na zítra Ti budu držet palce, ať mas vyšší hcg :dance:
Mě je dneska blbě, jak kdybych to měla dostat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit