Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ket já ji držela celou dobu s tím, že ke konci jsem povolovala, ještě jsem si to před aplikací vždy dezinfikovala, na to, že mám panickou hrůzu z injekcí, tak to nakonec dávám už v pohodě, takže ti to také půjde, neměj strach ![]()
@ket jinak já jezdím z Budějic, tak mě objednávají stále stejně na 10hod a nejdéle jsem čekala max hodinu, ale je to fakt o náhodě ![]()
@Daniela2019 tak ja jsem stara vetev uz
je mi 40.Jedno ditko uz mam 12 let, takze momentalne puberta
uz asi pet let se snazime o druhe, ale nedarilo, tak mi doktorka doporucila CUBE. Po konzultaci tam se dr. nelibil vejcovod, tak mne poslala na laparku. A tam jsem bohuzel prisla o oba. Takze toto je posledni moznost. Krev v poradku, moc taky, tak rovnou injekce jsem vcera dostala. Dostat to mam 30.a kontrola je 5.6. tak zase trnu, aby bylo vse ok
ja jsem desnej posera ![]()
@ket píše:
@Daniela2019 tak ja jsem stara vetev uzje mi 40.Jedno ditko uz mam 12 let, takze momentalne puberta
uz asi pet let se snazime o druhe, ale nedarilo, tak mi doktorka doporucila CUBE. Po konzultaci tam se dr. nelibil vejcovod, tak mne poslala na laparku. A tam jsem bohuzel prisla o oba. Takze toto je posledni moznost. Krev v poradku, moc taky, tak rovnou injekce jsem vcera dostala. Dostat to mam 30.a kontrola je 5.6. tak zase trnu, aby bylo vse ok
ja jsem desnej posera
Ahoj, mě je 39,5 let. Studie je víc než úspěšná. A nervy měla a má každá z nás… Celou dobu člověk nikdy neví. Ale musí se věřit a zahnat chmury. Kdyby se j něco nelíbilo, hned to řeknou. Tak držím palce ![]()
@Jitule K
Je, tak to jsi mne uklidnila. Si porad rikam, ze to dam a pak se klepu jak ratlik
ale ted uz to nevzdam, uz jsem se dala do boje, tak chci vyhrat ![]()
@Monííí32 uz mi to tam frknul manzel
ale zitra uz to dam radsi sama. Ted tam mam malou bulku, ale snad do rana to bude ok. Take dojizdim, ale jen kousek. Bydlim hned za Prahou. A ty take jsi na zacatku nebo uz jsi dale?
@Milikub píše:
@ket jo a s tím čekáním - oni až když projdeš touhle down reg, tak tě musí registrovat na vzdálený server zadavatele, takže to trvá… no, u mě přes tři hoďky tenkrátdoporučuju brát si s sebou knížku, já za dobu studie přečetla tolik knih, co za posledních třeba pět let dohromady ne
@ket Jakápak stará větev! Mně je 42, proti mně jsi ratolest. Ať Ti to rychle utíká!
@Daniela2019 píše:
@ket Jakápak stará větev! Mně je 42, proti mně jsi ratolest. Ať Ti to rychle utíká!
Dekuji moc, jsi zlata. A jak jsi daleko ty…Zadarilo se?
@ket Netuším. Jsem 11 dní po KETu, včera v krvi 23 jednotek HCG, v pondělí jdu na krev do Cube. Tak pak budu moudřejší.
@ket píše:
@Monííí32 uz mi to tam frknul manzelale zitra uz to dam radsi sama. Ted tam mam malou bulku, ale snad do rana to bude ok. Take dojizdim, ale jen kousek. Bydlim hned za Prahou. A ty take jsi na zacatku nebo uz jsi dale?
To máš dobrý, mě by u toho manžel omdlel
já jsem cca o tři týdny před tebou, dnes jedu na ultrazvuk a odběry a v pondělí mě čeká odběr vajíček ![]()
@ket Mně se udělala boulička jen poprvé a pak už nikdy. Modřinu jsem měla snad jedinou. A píchala jsem si taky sama, muž to jen viděl v lednici a málem omdlel
Jinak mně je 32, takže jsem jen středně stará větev a nejde nám to už přes tři roky. A holky kolem 40 ve studii pěkně válej, takže jen o věku to fakt není
Jo, a v Cube jsem pravidelně čekala hodinu a déle, kromě knížek doporučuju i svačinu!
@Monííí32 píše:
To máš dobrý, mě by u toho manžel omdleljá jsem cca o tři týdny před tebou, dnes jedu na ultrazvuk a odběry a v pondělí mě čeká odběr vajíček
Tak tu muj byl natesenej, kdy to vzdam a pichne on ![]()
Tak drzim palce, at mas vse v poradku a jsi zase bliz. Hod pak info ![]()
@Daniela2019 na zítra Ti budu držet palce, ať mas vyšší hcg ![]()
Mě je dneska blbě, jak kdybych to měla dostat ![]()